15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти Сарненщини!
 
        30 років пройшло з того часу, як останній наш солдат покинув Афганістан, але до сьогодні болять серця солдат і офіцерів, а пам’ять продовжує нагадувати про ті жахливі часи. Нічим не зміряти глибину людських трагедій, психологічних потрясінь, що спіткали людей, які знають, що це – загибель найкращого друга й побратима, які бачили своїми очима, що таке «Чорний тюльпан» та «Вантаж–200». В цій кривавій війні самовідданість, мужність і героїзм виявили українці – офіцери та солдати. Багато з них не повернулося до родин, до коханих. Ми пам’ятаємо про них!
 
        Ми засвідчуємо свою глибоку шану та повагу Вашій мужності та самовідданій праці. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні.
 
        Слова щирої вдячності висловлюємо ветеранам, які сьогодні передають свій безцінний досвід молоді, за активну громадянську позицію. Ви знаєте справжню цінність життя людини, дружньої підтримки, сили духу та витримки. Саме це розуміння є дуже важливим для тих, хто сьогодні тільки починає свій життєвий шлях.
 
      В глибокій шанобі схиляємо голову перед пам’яттю тих, хто загинув. З вдячністю звертаємось до тих, хто живе поряд з нами.
 
       Від усього серця бажаю Вам і Вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.
 
Руслан Серпенінов,
голова районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
8 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.