Голова районної ради взяв участь у громадських слуханнях на території Стрільської сільської ради

        Сьогодні, 15 січня, відбулися громадські слухання в Стрільській сільській раді за участю голови районної ради Руслана Серпенінова. Зокрема на громадських слуханнях обговорювали питання розвитку району, перспективних планів, дій на майбутнє та реалізації інфраструктурних проектів з мешканцями Стрільської сільської ради.
 
         Про плани та перспективи Стрільської сільської ради говорив і голова районної ради. Зокрема він зазначив, що в перспективі районної ради на найближчі роки є капітальний ремонт з укладанням асфальтобетонного покриття дороги Сарни-Любиковичі, вирішення питання ремонту понтонного мосту та капітальний ремонт даху Стрільської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Голова районної ради додав, що районна рада долучиться до спів фінансування для завершення будівництва зовнішнього освітлення на центральній вулиці села Стрільськ.
 
        Руслан Серпенінов також зазначив, що районна рада звернеться до НКРЕКП та уряду щодо внесення змін до правил приєднання та експлуатації електроустановок, так як нині цей процес дуже складний для новобудов.
 
         Жителі задавали різного роду питання очільникам влади, на що отримали змістовні відповіді. Присутні мали змогу висловити свої зауваження та внести пропозиції.
 
        
Організаційний відділ
         районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
6 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.