З Новим роком і Різдвом Христовим!

Шановні краяни!

        Прийміть найщиріші вітання зі світлими і радісними святами - Новим роком та Різдвом Христовим, які традиційно об'єднані зворушливою атмосферою добрих відчуттів, душевним теплом та очікуванням оновлення, сповнені вірою в нові перспективи, у здійснення найсокровенніших мрій і сподівань!

 
         Протягом віків ці свята єднають людей довкола одвічних цінностей, високих чеснот та життєдайних істин, духовно звеличуючи їх над плином буденності та звичайності. Це особливі дні осмислення пройденого, осягнення здобутків і звершень, підведення підсумків, виміру зробленого всією громадою й кожним зокрема.
 
         Знаю, що для всіх нас 2018 рік став роком неабияких змін. Він видався непростим і нелегким, але щедрим на добрі справи та успіхи, багатим на позитивні результати.
 
         Сьогодні я з вдячністю хочу сказати добрі слова подяки всім мешканцям району. Адже всі здобутки та досягнення можливі завдяки Вашій щоденній праці, дорогі друзі.
 
         Для досягнень у 2019 році позитивних результатів для жителів нашого краю усі ми повинні ще згуртованіше працювати навколо єдиної святої ідеї, скерувати свою енергію, волю, свідомість, творчі помисли, зусилля й устремління на досягнення омріяної мети - утвердження демократичної процвітаючої, заможної і могутньої України, розквіту нашого району. Це наша з Вами історична повинність, заповідана поколіннями славних попередників, наш священний обов'язок перед дітьми і внуками.
 
        Тож нехай усвідомлена готовність до дій, рішуче налаштування до творчості, підсилиться святковим піднесенням, примножиться щирістю відчуттів, гарячим переконанням у неодмінності щасливого здійснення усіх планів, задумів, сподівань.
 
         Тож нехай же Новий 2019 рік стане для нас роком, в якому вирішальну силу буде мати громада.
 
         І хай Різдвяна зоря об'єднає усіх нас - і тих, хто зустрічає ці свята в колі найближчих і найдорожчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки. Нехай завжди і всюди благословляє наші помисли, слова і діла, зміцнює нашу мудрість, силу і віру, вказує шлях довіри, взаємоповаги і правди.
 
        Міцного Вам здоров'я, вагомих здобутків у всіх справах і починаннях, достатку, сімейного благополуччя, тепла та любові у душах та серцях, тепла і світла в кожну оселю.
 
 
         З Новим роком!
         З Різдвом Христовим, дорогі жителі Сарненського краю!
        Щасливих, добрих і веселих Вам свят!
         Руслан Серпенінов,
        голова районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
11 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.