Чемпіонами Рівненської області з футболу сезону 2018 року стала Сарненська футбольна команда «Маяк»

        Голова районної ради Руслан Серпенінов взяв участь у нагородженні переможців футбольного сезону 2018 року та урочистостях з нагоди чемпіонства Сарненського ФК «Маяк». Святкування відбулися в районному Будинку культури.
 
         Участь у заході також взяли голова райдержадміністрації Ярослав Яковчук, міський голова Світлана Усик, голова обласної ради Олександр Данильчук, президент Сарненської районної федерації футболу Микола Клевака.
 
         Тож 21 грудня вітали як спортсменів-початківців, так і ветеранів футболу. Тим паче, що рік, який минає, приніс місцевим футболістам чимало перемог на обласному та районному рівнях.
 
         «Завдяки Вашій наполегливій праці під час тренувань, роботі над собою, Ви здобули чемпіонський титул для Сарненщини. Ми надзвичайно раді, що у нас є така талановита та цілеспрямована молодь. Адже виховання сили духу та праця дасть можливість Вам й надалі досягати високих здобутків, стати справжніми чоловіками та патріотами нашої держави», – підкреслив Руслан Серпенінов.
 
        Як зазначив голова райради, для того, щоб досягати результатів, потрібно, щоб механізм, який складається з тренувального процесу, наявності відповідної матеріально-технічної бази та належного фінансування – працював злагоджено. Сьогодні ми маємо кваліфікованих тренерів та вчителів фізичного виховання, які намагаються залучати більшу кількість дітей до занять спортом. Є проблеми в належній спортивній інфраструктурі, що не дає можливості повноцінно здійснювати тренувальний процес. Але ми, керівники, не стоїмо осторонь й намагаємося покращити фінансування даної галузі. Тільки цього року за сприяння Сергія Євтушка район отримав субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів на соціально-економічний розвиток, було відкрито два сучасних стадіони зі штучним покриттям для міні-футболу, продовжується будівництво спорткомлексу.
 
        Подяки та нагороди отримали, зокрема, бомбардир чемпіонату, кращий гравець, кращий тренер. Нагородили також трійку призерів першості району. Свої відзнаки отримали юнацькі та ветеранські команди Сарненщини.
 
         Також кращих футболістів району було нагороджено почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради, а також відзначено подяками міської ради.
 
        Крім того, другий рік як Сарненська районна федерація футболу започаткувала «Клубний Кубок» в першій лізі. Команда «Маяк» села Зносичі зайняла перше місце у клубному заліку.
 
         Утім, чи не найбільшою нагородою для прихильників сарненського футболу стали досягнення місцевого аматорського клубу «Маяк», який нинішнього сезону став чемпіоном Рівненської області.
Організаційний відділ
районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
6 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.