Керівники району вручили новий шкільний автобус Цепцевицькій ЗОШ І-ІІІ ст

        Сьогодні у Цепцевицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася радісна подія – шкільній родині вручено нового шкільного автобуса. Привітати педагогічний та учнівський колективи і вручити новий транспорт приїхали голова районної ради Руслан Серпенінов, голова райдержадміністрації Ярослав Яковчук, голова обласної ради Олександр Данильчук.
 
 
         Привітавши школярів та вчителів з цією знаковою подією, керівники району підкреслили, що увага влади до підростаючого покоління дуже важлива, адже саме теперішнім учням у майбутньому продовжувати розбудову держави.
 
 
 
         Автобус був придбаний завдяки злагодженій та плідній співпраці райради, РДА, облради та В.А. Корчика на умовах співфінансування. Клопотання для виділення цієї субвенції направляла районна рада та райдержадміністрація до Віталія Корчика. Тож за сприяння народного депутата України надано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів на соціально-економічний розвиток у розмірі 1050,0 тис. гривень та 744 755 грн. обласного бюджету за рахунок залишку освітньої субвенції.

 

Організаційний відділ
районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
14 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.