14 грудня − День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

       14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС - людей, які ціною свого життя і здоров'я змогли здолати страшну трагедію 20 століття, що сталася 26 квітня 1986 року. Ця пам'ятна дата була затверджена указом Президента України 10 листопада 2006 року. У цей день ми вклоняємося перед мужністю, самовідданістю та високим професіоналізмом ліквідаторів. Не дивлячись на відсутність обладнання, інструкцій та досвіду, вони робили все, що від них залежало, і віддали своє здоров’я та життя заради життів мільйонів інших громадян.
         За роки, що минули, ми всі пройшли складний шлях усвідомлення і переосмислення того величезного комплексу проблем, який пов’язаний з використанням мирного атому. Незмінним залишається лише одне – найглибша повага і вдячність людям, які закрили собою світ від атомного лиха. Низький уклін усім тим, хто ліквідовував наслідки аварії на Чорнобильській АЕС та будував об’єкт «Укриття». Пам’ять про померлих, допомога ліквідаторам та їх сім’ям – головне завдання для державних органів виконавчої влади і місцевого самоврядування.
        Зичу усім Вам, шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, міцного здоров’я, щастя і добробуту, родинного тепла і мирного неба над нашою Батьківщиною!

         Руслан Серпенінов,
        голова районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.