У Сарнах відбувся мітинг з нагоди Дня Гідності та Свободи

«Народ мій є! Народ мій завжди буде!
Ніхто не перекреслить мій народ!»
Василь Симоненко
        Сьогодні в Україні відзначається День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України 13 листопада 2014 року.
         21 листопада ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні, згадуємо всіх героїв України, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність нашої держави, усіх українських воїнів, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі.
        Цей день – це незаперечний доказ відродження української нації, нашої держави, підтвердження того, що події на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній і незалежній Україні. Важливо зберегти та донести до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддати належну шану патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року (Свято Свободи) та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року (Революція Гідності) постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
        Так, у парку «Героїв майдану» м. Сарни відбувся урочистий мітинг, приурочений до Дня Гідності та Свободи. Голова районної ради Руслан Серпенінов, голова райдержадміністрації Ярослав Яковчук, міський голова Світлана Усик, заступник голови районної ради Микола Костецький, депутати районної ради, військовослужбовці, священнослужителі, представники трудових колективів підприємств, установ та організацій, громадськість, учні загальноосвітніх навчальних закладів міста, представники засобів масової інформації вшанували Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні на сході України.
        Присутні виконали Державний Гімн України і хвилиною мовчання вшанували пам'ять про полеглих Героїв під час Революції Гідності та військових дій у зоні проведення АТО на сході України − усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі.
        Усі присутні вшановуючи пам’ять загиблих під час Євромайдану та Революції Гідності, поклали живі квіти до пам’ятника Героям Небесної Сотні. Герої не вмирають. Усі вони залишаються в нашій пам’яті, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.
        Організаційний відділ
        районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
8 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.