21 листопада – День Гідності та Свободи

Шановні мешканці Сарненського району!
Щиро вітаю Вас з Днем Гідності та Свободи!
        День 21 листопада назавжди став незаперечним доказом відродження нашої нації. Події Майдану змінили народ, його погляди, мрії та віру у своє європейське майбутнє. Революція Гідності об’єднала нас в єдиній, соборній і незалежній Україні. Скрутна хвилина згуртувала. Лише б нам вистачило сил, аби не втратити той незламний дух вільного народу, який ми сьогодні маємо. Нині ми будуємо економічно та духовно багату, вільну, демократичну державу, якою, безсумнівно, пишатимуться наші нащадки.
        Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та й усіх українських воїнів, яким довелося взяти участь у військовому конфлікті на Сході України. Усіх тих, хто втраченим здоров’ям або і життям продемонстрував своє бажання жити у вільній, демократичній, суверенній державі!
        У цей день хочу побажати всім нам віри та сили духу, патріотизму в досягненні спільної мети та в здійсненні мрій! Нехай пролиті у важкі часи сльози назавжди залишаються в минулому, у кожній українській родині панує спокій та радість!
         Слава Україні! Слава її Героям!
Руслан Серпенінов,
голова районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
7 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.