Відбувся 18-й Всеукраїнський диктант національної єдності, який традиційно проходить у День української писемності та мови

 

        У День української писемності та мови сьогодні, 9 листопада,  відбувся  радіодиктант національної єдності. Участь у написанні XVІII Всеукраїнського  радіодиктанту національної єдності під гаслом "Нас багато. Ми різні. Але нас об’єднує спільна мета"взяли керівники, працівники апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, виконавчий апарат районної ради, районних служб.

          Текст звучав об 11.30, його читав доцент Київського університету ім. Б. Грінченка, автор підручників і посібників із української мови  Олександр Авраменко.

         З року в рік ця акція об’єднує українців із різних куточків світу. Для Українського радіо – це знакова подія. Щороку зростає кількість і географія учасників радіодиктанту. Але саме зараз, у час війни на Сході України та анексії Криму, радіодиктант може стати одним з об’єднавчих елементів всередині країни. У цей день вся Україна вмикає радіоприймачі і бере участь в акції, яка дає можливість громадянам самоідентифікуватись.

 

Організаційний відділ

районної ради

 

 

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.