9 листопада - День працівників культури та майстрів народного мистецтва

Шановні працівники культури !

 

        Сердечно вітаю Вас з професійним святом -  Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва – всіх тих, хто присвятив себе благородній справі - зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу !

    Культура незримою силою формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Багата талантами наша земля, українці володіють вагомим творчим потенціалом, який втілюють у життя працівники культури та аматори народного мистецтва. Їхня самовіданна творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією.

   Нашій громаді потрібна сучасна конкурентоздатна культура, звернена до майбутнього,  але й укорінена в могутні традиції.  Нехай вона буде відкритою і доступною кожному. Вірю, що професіоналізм та душевність наших працівників будуть успішно на це працювати.

     Високо ціную Ваш вагомий внесок  у  розвиток національної культури.  Без  Вашої  підтримки та розуміння,  без Вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу Ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте її успіхи та досягнення.

    Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків, може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

   Здоров’я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім’ям,  реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії  і  мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

 

Руслан Серпенінов, 
голова районної ради

 

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.