Відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

        8 листопада у районному Будинку культури відбулися урочистості до Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
         Щорічно це свято відзначається в нашій державі разом із Днем української писемності та мови. Що є символічно, адже кожна освічена людина повинна досконало знати свою історію, витоки писемності свого народу та його культуру.
         Участь у цьому заході взяли заступник голови районної ради Микола Костецький, голова райдержадміністрації Ярослав Яковчук, керуючий справами міськвиконкому Віктор Бахно, працівники культури району.         
        Микола Костецький, від імені депутатського корпусу районної ради та голови районної ради Руслана Серпенінова, подякував усім, хто присвятив себе благородній справі - зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Зазначив, що, завдячуючи працівникам культури, ми вчимося любити рідний край, пісню і танець рідного народу, що у свою чергу, сповнює нас високими патріотичними почуттями. Також Микола Адамович подякував усім тим, хто допомагає розвитку культури на Сарненщині, особливо народному депутату України Сергію Євтушку, завдяки якому було отримано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів на соціально-економічний розвиток.
         Кращих працівників культури та майстрів народного мистецтва району за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток української культури та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва нагородили спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради, а також подяками міської ради.         
Організаційний відділ
районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
7 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.