№649 Про порядок денний позачергової двадцять п’ятої сесії Сарненської районної ради сьомого скликання

РІШЕННЯ


від «29» травня 2018 року                                                                                                                 № 649


Про порядок денний позачергової
двадцять п’ятої сесії Сарненської
районної ради сьомого скликання
 
 
        Відповідно до частини 15 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 27 Регламенту районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити порядок денний позачергової двадцять п’ятої сесії Сарненської районної ради сьомого скликання:
        1. Про внесення змін до районної програми соціального захисту учасників антитерористичної операції на 2015-2018 роки.
        2. Про районну програму запобігання виникненню лісових і торф’яних пожеж та забезпечення їх ефективного гасіння на період 2018-2021 років.
        3. Про внесення змін до рішення Сарненської районної ради від 09.02.2018 №577 «Про реорганізацію комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради, шляхом перетворення в комунальне некомерційне підприємство «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради».
        4. Про затвердження передавального акту комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради.
        5. Про погодження лімітів використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів та здійсненні побічних лісових користувань на 2018 рік.
        6. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 0,1764 га, що перебуває в оренді публічного акціонерного товариства «Укртелеком», на території Люхчанської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        7. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 5,7492 га, яка перебуває в оренді ПП Ковальчук Галини Іванівни, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        8. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 1,6998 га, яка передається в оренду Аврамишину Сергію Володимировичу, на території Ремчицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        9. Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік.
        10. Різне.
 
 
 
Голова ради                                                                                                                                               Р.П. Серпенінов

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
2 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.