6 сесія від 05 жовтня 2021 року

Протокол № 6

Протокол №6 позачергової шостої сесії районної ради від 05 жовтня 2021 року додається

Додатки до протоколу

Додатки до протоколу №6 шостої сесії від 05 жовтня 2021 року №1, №2 додаються

Результати поіменного голосування 6 сесії від 05 жовтня 2021 року

Порядок денний

 
Порядок денний : за основу; в цілому
 
Питання № 1: за основу; в цілому
 
Питання № 2 в цілому
Питання № 3 в цілому
 
Питання № 4 в цілому
 
Питання № 5 в цілому
 
Питання № 6: за основу; в цілому
Питання № 7 в цілому
Питання № 8 в цілому
Питання № 9 цілому
Питання № 10 в цілому
Питання № 11 в цілому
Питання № 12 в цілому
 

№ 147 "Про порядок денний позачергової шостої сесії Сарненської районної ради восьмого скликання"

РІШЕННЯ
 
від 05 жовтня 2021 року                                                                                        №147
 
Про порядок денний
позачергової шостої
сесії Сарненської
районної ради
восьмого скликання
 
        Відповідно до частини 15 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 2.13 Регламенту районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        Затвердити порядок денний позачергової шостої сесії Сарненської районної ради восьмого скликання:
        1. Про Програму розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування Сарненського району на 2021-2022 роки.
        2. Про припинення шляхом ліквідації Рокитнівської районної виборчої комісії Рівненської області, ліквідованого постановою Верховної Ради України від 17.07.2020 № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів» Рокитнівського району Рівненської області.
        3. Про внесення змін у межі села Зносичі на території Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        4. Про перелік об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району.
        5. Про передачу деякого нерухомого майна із спільної власності територіальних громад Сарненського району у комунальну власність Сарненської міської ради.
        6. Про передачу індивідуально визначеного майна, яке належить до спільної власності територіальних громад Дубровицького району.
        7. Про передачу індивідуально визначеного майна, яке належить до спільної власності територіальних громад Дубровицького району та перебуває на балансі Дубровицького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
        8. Про звернення депутатів Сарненської районної ради до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України та народних депутатів України, які обрані від Рівненської області щодо збереження районних рад у системі органів місцевого самоврядування.
        9. Про звернення депутатів Сарненської районної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення підвищення тарифів для населення.
        10. Про Програму заходів з ліквідації комунального підприємства «Госпрозрахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро» Сарненської районної ради Рівненської області на 2021 рік.
        11. Про внесення змін до структури, штатної та загальної чисельності виконавчого апарату Сарненської районної ради.
        12. Про внесення змін до районного бюджету Сарненського району на 2021 рік (17316200000).
        13. Різне.
 
 
Голова ради                                                                                                         Ярослав ЯКОВЧУК

№ 148 "Про Програму розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування Сарненського району на 2021-2022 роки"

РІШЕННЯ
 
від 05 жовтня 2021 року                                                                  № 148
 
Про Програму розвитку
дорожнього господарства,
утримання доріг загального
користування Сарненського
району на 2021-2022 роки
 
 
        З метою покращення стану доріг у районі, забезпечення ефективного функціонування та розвитку дорожньої мережі, покращення транспортної доступності віддалених населених пунктів до районного центру, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити Програму розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування Сарненського району на 2021-2022 роки (далі – Програма), схвалену розпорядженням голови районної державної адміністрації від 06.08.2021 № 269, що додається.
        2. Районній державній адміністрації забезпечити виконання заходів Програми.
        3. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті передбачати кошти на реалізацію заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.
        4. Виконавцям Програми щорічно до 01 березня впродовж 2021-2023 років, інформувати Сарненську районну раду про хід виконання заходів зазначених Програмою.
        5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Іванюк В.П).
 
 
Голова ради                                                                                                 Ярослав ЯКОВЧУК

№ 149 "Про припинення шляхом ліквідації Рокитнівської районної виборчої комісії Рівненської області,ліквідованого постановою ВерховноїРади України від 17.07.2020 № 807-ІХ«Про утворення та ліквідацію районів» Рокитнівського району Рівненської області"

РІШЕННЯ
 
від 05 жовтня 2021 року                                                                                                        № 149
 
Про припинення шляхом
ліквідації Рокитнівської
районної виборчої комісії
Рівненської області, ліквідованого
постановою Верховної Ради
України від 17.07.2020 № 807-ІХ
«Про утворення та ліквідацію
районів» Рокитнівського району
Рівненської області
 
 
        Враховуючи лист-роз’ясненнячлена Центральної виборчої комісії України Ю. Буглака від 08.07.2021 № 21-40-2185, лист Центральної виборчої комісії України від 12.08.2020 № 21-33/1-1953, лист голови Рокитнівської районної виборчої комісії Р. Алімамедова від 05.07.2021 та відповідно до Цивільного та Господарського кодексів України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», статей 33, 288 Виборчого кодексу України, постанови Верховної Ради України від 17.07.2020 №807-IХ «Про утворення та ліквідацію районів», Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій» від 17.11.2020 № 1009-IX, рішення Сарненської районної ради від 15.12.2020 № 09 «Про реорганізацію Рокитнівської та Дубровицької районних рад шляхом приєднання до Сарненської районної ради»,відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
        1. Припинити шляхом ліквідації Рокитнівську районну виборчу комісію Рівненської області (код ЄДРПОУ 34132414), місцезнаходження: Україна, 34200, вул. Кірова,11, смт Рокитне, Рівненська область.
        2. Призначити ліквідатором з припинення юридичної особи шляхом ліквідації Рокитнівської районної виборчої комісії Рівненської області(далі – особа-ліквідатор) Алімамедова Руслана Імрановича (ідентифікаційний код 2910600318).
        3. Визначити місцезнаходження особи-ліквідатора з припинення Рокитнівської районної виборчої комісії Рівненської області за адресою: Україна, 34200, вул. Кірова,11, смт Рокитне, Рівненська область.
        4. Уповноважити особу-ліквідатора Алімамедова Руслана Імрановича вжити всі необхідні дії щодо державної реєстрації з припинення юридичної особи, а також забезпечити:
        4.1. Подання державному реєстратору документів, необхідних для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи – Рокитнівської районної виборчої комісії Рівненської області;
        4.2. Звернення до Архівного відділу Сарненської районної державної адміністрації з метою отримання довідок про передачу юридичною особою документів постійного строку зберігання, зберігання документів з особового складу на централізоване зберігання та закриття відповідних описів;
    4.3. Проведення повної інвентаризації всього майна, активів, зобов’язань;
     4.4. Приймання-передачу майна спільної власності територіальних громад Рокитнівського району (у разі наявності)від Рокитнівської районної виборчої комісії Рівненської області до комунальної власності Рокитнівської селищної радиСарненського району Рівненської області;
   4.5. Складання та поданняголові Сарненської районної ради на затвердження проміжного ліквідаційного та ліквідаційного балансів;
     5. Доручити голові Сарненської районної ради затвердити проміжний ліквідаційний та ліквідаційний баланси.
    6. Встановити, що вимоги кредиторів приймаються протягом двох місяців з дати офіційного оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення діяльності Рокитнівської районної виборчої комісії Рівненської областішляхом ліквідації на офіційному веб-сайті уповноваженого органу з питань Державної реєстрації.
   7. Вважати таким, що втратило чинність, рішення районної ради від 12.08.2021 № 135 «Про припинення шляхом ліквідації Рокитнівської районної виборчої комісії Рівненської області, ліквідованого постановою Верховної Ради України від 17.07.2020 № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів» Рокитнівського району Рівненської області».
    8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Іванюк В.П.).
 
 
Голова ради                                                                                 Ярослав ЯКОВЧУК

№ 150 "Про внесення змін у межі села Зносичі на території Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області"

РІШЕННЯ
 
 
від 05 жовтня 2021 року                                                                                                 № 150   
 
Про внесення змін у межі
села Зносичі на території
Немовицької сільської ради
Сарненського району
Рівненської області
 
        Розглянувши подання Немовицької сільської ради та проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Зносичі Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області, розроблений державним підприємством «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», враховуючи погодження Немовицької сільської ради, Сарненської районної державної адміністрації, згідно зі статтями 10, 173, 174 Земельного кодексу України, статтями 17, 46 Закону України «Про землеустрій», керуючись пунктом 21 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Зносичі Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        2. Внести зміни в межі села Зносичі на території Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області, додатково включивши земельні ділянки загальною площею 88,2300 га згідно з додатком, і затвердити територію села Зносичі загальною площею 889,5300 га.
        3. Немовицькій сільській раді Сарненського району забезпечити перенесення меж села Зносичі в натуру (на місцевість).
        4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань аграрної політики, земельних ресурсів, екології, природокористування та розвитку села (Боюка О.М.).
 
 
Голова ради                                                                         Ярослав ЯКОВЧУК

№ 151 "Про перелік об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району"

РІШЕННЯ
 

від 05 жовтня 2021 року                                                                                          № 151

 
 

Про перелік об’єктів спільної
власності територіальних
громад Сарненського району

 
 
        З метою належного обліку та за результатами проведеної інвентаризації об’єктів і майна спільної власності територіальних громад Сарненського району,керуючись рішенням Сарненської районної ради від 12 серпня 2021 року № 142 «Про затвердження результатів інвентаризації об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району», керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити перелік об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району в новій редакції, що додається.
        2.Визнати таким, що втратило чинність рішення районної ради від 26 квітня 2018 року №627 «Про перелік об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району», зі змінами.
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Іванюк В.П).
 
 
Голова ради                                                                                                           Ярослав ЯКОВЧУК

№ 152 "Про передачу деякого нерухомого майна із спільної власності територіальних громад Сарненського району у комунальну власність Сарненської міської ради"

РІШЕННЯ
 
 

від 05 жовтня 2021 року                                                                                                  № 152

 
Про передачу деякого
нерухомого майна із спільної
власності територіальних
громад Сарненського району
у комунальну власність
Сарненської міської ради
 
 
        Відповідно до вимог Бюджетного кодексу України, враховуючи постанову Верховної Ради України від 17.07.2020 № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 № 722-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Рівненської області», враховуючи рішення Сарненської районної ради від 14.05.2021 № 99 « Про передачу комунальних підприємств із спільної власності територіальних громад Сарненського району у комунальну власність Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області», керуючись Законом України від 17.11.2020 № 1009-IX«Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Безоплатно передати із спільної власності територіальних громад Сарненського району у комунальну власність Сарненської міської ради деяке нерухоме майно спільної власності територіальних громад Сарненського району, а саме:
        - частину будівлі ІІ поверху, площею 201,1 м2,що розташована за адресою: м. Сарни, вул. Г. Залоги, 14. Залишкова вартість майна на дату інвентаризації складає 1463,66 грн.
        - хлів, площею 67,4 м2, що розташований за адресою: м. Сарни, вул. Г. Залоги, 14. Залишкова вартість майна на дату інвентаризації складає 3485,96 грн.
        2. Сарненській міській раді провести приймання-передачу майна, зазначеного в пункті 1 даного рішення, у порядку, встановленому чинним законодавством та подати один примірник акту приймання-передачі майна відділу з питань юридичного забезпечення роботи ради та комунальної власності виконавчого апарату Сарненської районної ради.
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Іванюк В.П).
 
 
Голова ради                                                                                                  Ярослав ЯКОВЧУК

№ 153 "Про передачу індивідуально визначеного майна, яке належить до спільної власності територіальних громад Дубровицького району"

РІШЕННЯ
 
від 05 жовтня 2021 року                                                                                                                № 153
 
 

Про передачу індивідуально
визначеного майна, яке
належить до спільної
власності територіальних
громад Дубровицького району

 
 
        Відповідно до Закону України від 16.04.2020 № 562-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення територій та адміністративних центрів територіальних громад», Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій» від 17.11.2020 №1009-IX, Бюджетного кодексу України, враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 № 722-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Рівненської області», рішень Сарненської районної ради: від 21.04.2017 № 388 «Про затвердження Положення про порядок передачі об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району», від 15.12.2020 № 09 «Про реорганізацію Рокитнівської та Дубровицької районних рад шляхомприєднання до Сарненськоїрайонної ради», від 12.08.2021 «Про затвердження Передавального акту Дубровицької районної ради(ЄДРПОУ 21082321)» та на підставі статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
      1. Безоплатно передати із спільної власності територіальних громад Дубровицького району індивідуально визначене майно, яке перебувало на балансі Дубровицької районної ради у комунальну власність Дубровицької міської ради згідно з додатком, що додається.
    2.Дубровицькій міській раді спільно із Сарненською районною радою провести приймання-передачу майна, вказаного у додатку до цього рішення, у порядку, встановленому чинним законодавством, та подати один примірник акта приймання-передачі майна відділу з питань юридичного забезпечення роботи ради та комунальної власності виконавчого апарату Сарненської районної ради.
    3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Іванюк В.П.).
 
 
Голова ради                                                                                                  Ярослав ЯКОВЧУК

№ 154 "Про передачу індивідуально визначеного майна, яке належить до спільної власності територіальних громад Дубровицького району та перебуває на балансі Дубровицького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг

РІШЕННЯ
 
 
від 05 жовтня 2021 року                                                                                          № 154
 
Про передачу індивідуально
визначеного майна, яке
належить до спільної власності
територіальних громад
Дубровицького району та
перебуває на балансі
Дубровицького районного
територіального центру
соціального обслуговування
(надання соціальних послуг)
 
 
        Відповідно до Закону України від 16.04.2020 № 562-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення територій та адміністративних центрів територіальних громад», Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій» від 17.11.2020 №1009-IX, Бюджетного кодексу України, враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 № 722-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Рівненської області», рішення Сарненської районної ради від 21.04.2017 № 388 «Про затвердження Положення про порядок передачі об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району», розпорядження голови Дубровицької районної державної адміністрації від 03.11.2020 № 260 «Про припинення юридичної особи Дубровицький районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», на підставі статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
      1. Безоплатно передати із спільної власності територіальних громад Дубровицького району індивідуально визначене майно, яке перебуває на балансі Дубровицького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у комунальну власністьДубровицької міської ради згідно з додатком (додається).
        2.Дубровицькому районному територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) спільно із Дубровицькою міською радою провести приймання-передачу майна, вказаного у додатку до цього рішення, у порядку, встановленому чинним законодавством та подати один примірник акта приймання-передачі майна відділу з питань юридичного забезпечення роботи ради та комунальної власності виконавчого апарату Сарненської районної ради.
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Іванюк В.П.).
 
 
Голова ради                                                                                              Ярослав ЯКОВЧУК

№ 155 "Про Програму заходів із ліквідації комунального підприємства «Госпрозрахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро» Сарненської районної ради Рівненської області на 2021 рік"

РІШЕННЯ
 
від 05 жовтня 2021 року                                                                                                                           № 155
 
 
Про Програму заходів із ліквідації
комунального підприємства
«Госпрозрахункове проектно-
виробниче архітектурно-
планувальне бюро» Сарненської
районної ради Рівненської
області на 2021 рік
 
 
        З метою завершення процедури ліквідації комунального підприємства «Госпрозрахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро» Сарненської районної ради Рівненської області, відповідно до вимог Бюджетного та Цивільного кодексів України, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити Програму заходів із ліквідації комунального підприємства «Госпрозрахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро» Сарненської районної ради Рівненської області на 2021 рік (далі – Програма), схвалену розпорядженням голови районної державної адміністрації від 04 жовтня 2021 року №319, що додається.
        2. Сарненській районній державній адміністрації забезпечити виконання заходів Програми.
        3.Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті передбачати кошти на реалізацію заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.
        4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Іванюк В.П) та з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення (Гузич О.М.).
 
 
Голова ради                                                                                                         Ярослав ЯКОВЧУК

№ 156 "Про внесення змін до структури, штатної та загальної чисельності виконавчого апарату Сарненської районної ради"

РІШЕННЯ
 
 
від 05 жовтня 2021 року                                                                                                                 № 156
 
 
Про внесення змін до структури,
штатної та загальної чисельності
виконавчого апарату Сарненської
районної ради
 
 
        З метою оптимізації структури та загальної чисельності виконавчого апарату районної ради, у зв’язку з недостатнім обсягом фінансування районної ради, керуючись пунктом 4 частини першої статті 43, пункту 3 частини шостої статті 55, статті 58 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи вимоги статей 32, 49-2 Кодексу законів про працю України, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
     1. Внести зміни до структури, штатної та загальної чисельності виконавчого апарату Сарненської районної ради, затверджених рішенням Сарненської районної ради від 12 серпня 2021 року № 141 «Про структуру та загальну чисельність виконавчого апарату Сарненської районної ради», а саме:
      1.1. вивести із структури виконавчого апарату районної ради наступні структурні підрозділи: «загальний відділ», «організаційний відділ», «сектор кадрової роботи», «відділ з питань юридичного забезпечення роботи ради та комунальної власності»;
    1.2. ввести до структури виконавчого апарату районної ради структурний підрозділ «відділ з питань організаційного та правового забезпечення діяльності ради»:
начальник відділу – 1 штатна одиниця;
головний спеціаліст – 2 штатні одиниці;
секретар керівника – 1 штатна одиниця;
        1.3. скоротити штатні одиниці виконавчого апарату Сарненської районної ради у кількості 4 одиниці, а саме: начальник відділу – 2 одиниці, завідувач сектору – 1 одиниця, сторож – 1 одиниця.
        2. Затвердити структуру та загальну чисельність виконавчого апарату районної ради у новій редакції в кількості 16 штатних одиниць та ввести в дію з 01 січня 2022 року згідно з додатком.
     3. Надати право голові районної ради в межах затвердженої структури та чисельності виконавчого апарату ради, видатків на його утримання визначити посади, кількісний склад і структуру підрозділів апарату ради, умови оплати праці його працівників, затверджувати штатний розпис, положення про виконавчий апарат Сарненської районної ради, посадові інструкції працівників виконавчого апарату ради та вносити зміни до них.
        4. Привести штатний розпис Сарненської районної ради у відповідність з цим рішенням.
     5. Виконавчому апарату районної ради здійснити заходи, передбачені статтями 32, 40, 49-2 Кодексу законів про працю України, необхідні для виконання цього рішення.
      6. Витрати на утримання виконавчого апарату Сарненської районної ради здійснювати згідно з чинним законодавством у межах видатків, які передбачені у районному бюджеті Сарненського району на утримання виконавчого апарату Сарненської районної ради на відповідний рік.
        7. Рішення набирає чинності з 11 жовтня 2021 року.
 
 
Голова ради                                                                                                            Ярослав ЯКОВЧУК

№ 157 "Про внесення змін до районного бюджету Сарненського району на 2021 рік (17316200000)"

РІШЕННЯ
 
 
від 05 жовтня 2021 року                                                                                                                 № 157
 
 
Про внесення змін до районного
бюджету Сарненського району
на 2021 рік (17316200000)
 
 
        Керуючись пунктом 17 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Бюджетним кодексом України, Законом України “Про Державний бюджет України на 2021 рік”, іншими чинними нормативно-правовими актами з цих питань, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
     1. Внести зміни до рішення районної ради від 23 грудня 2020 року № 34 «Про районний бюджет Сарненського району на 2021 рік (17316200000)», від 15 лютого 2021 року №71, від 12 серпня 2021 року №146 «Про внесення змін до районного бюджету Сарненського району на 2021 рік», а саме:
      1.1.  Збільшити доходи загального фонду районного бюджету на суму 127 002,80 грн згідно з додатком 1 до цього рішення за рахунок:
власних доходів на суму 27 002,80 грн;
інших субвенцій з місцевих бюджетів на суму 100 000 грн.
      1.2. Збільшити видатки загального фонду районного бюджету на суму 127 002,80 грн згідно з додатком 2 до цього рішення, в тому числі за рахунок:
збільшення:
власних доходів на суму 27 002, 80 грн;
інших субвенцій з місцевих бюджетів на суму 100 000 грн.
    1.3. Затвердити обсяг доходів загального фонду районного бюджету в сумі 1 027 002,80 грн, обсяг видатків загального фонду районного бюджету в сумі 20 695 392,80 грн, з дефіцитом загального фонду районного бюджету в сумі 19 668 390 грн.
     1.4. Затвердити обсяг видатків спеціального фонду районного бюджету в сумі 344 228 грн, у тому числі бюджету розвитку в сумі 109 000 грн.
        1.5. Установити дефіцит спеціального фонду районного бюджету, у тому числі бюджету розвитку в сумі 344 228 грн, джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) в сумі 60 000 грн, спрямування вільного залишку коштів, що надійшли в порядку відшкодування втрат від сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, що утворився на початок бюджетного періоду, в сумі 235 228 грн, спрямування вільного залишку бюджету розвитку, що утворився на початок бюджетного періоду, в сумі 49 000 грн.
    1.6. Внести зміни до обсягів міжбюджетних трансфертів та здійснити їх розподіл між місцевими бюджетами району згідно з додатком 3 до цього рішення.
     1.7. Збільшити обсяг видатків районного бюджету на реалізацію місцевих/регіональних програм на суму 127 002, 80 грн по загальному фонду районного бюджету згідно з додатком 4 до цього рішення і затвердити їх загальний обсяг в сумі 9 571 392,80 грн, у тому числі по загальному фонду районного бюджету в сумі 9 511 392,80 грн, по спеціальному фонду районного бюджету в сумі 60 000 грн.
        1.8. Виділити кошти Сарненській районній державній адміністрації в сумі 27002,80 грн, для погашення кредиторської заборгованості перед кредиторами КП «Госпрозрахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро», а саме провести наступні розрахунки на суму 27002,80 грн згідно переліку кредиторів:
        - заборгованість по заробітній платі Пограничній Антоніні Миколаївні, директору КП «Госпрозрахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро» в сумі 11914,30 грн для зарахування на її картковий рахунок (без сплати єдиного соціального внеску, перерахування якого проведено, згідно встановлених законодавством термінів сплати ЄСВ);
   - заборгованість по відрядних Пограничній Антоніні Миколаївні, директору КП «Госпрозрахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро» – 3130,34 грн, для зарахування на її картковий рахунок;
   - за проведення топогеодезичної зйомки фізичній особі-підприємцю Чайці Петру Степановичу в сумі 2000,00 грн, для зарахування на його розрахунковий рахунок в банку;
-комунальному підприємству «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради за надання комунальних послуг з теплопостачання (опалення приміщення) – 9958,16 грн, для зарахування на його розрахунковий рахунок в банку;
    Враховуючи звернення головних розпорядників коштів, здійснити розподіл бюджетних призначень за типовою програмною класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів та економічною класифікацією в межах загального обсягу районного бюджету згідно з додатком 2 до цього рішення.
     2. Додатки 1 - 4 до цього рішення є невід’ємною його частиною.
     3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення (Гузич О.М.).
 
 
Голова ради                                                                                                                 Ярослав ЯКОВЧУК