33 сесія від 15 лютого 2019 року

 

Додатки до протоколу

 додатки до протоколу № 33 тридцять третьої сесії районної ради від 15 лютого 2019 року №1№2№3, №4 додаються

Протокол № 33

  1. Протокол № 33 тридцять третьої сесії районної ради від  15 лютого 2019 року додається

№ 799 "Про порядок денний позачергової тридцять третьої сесії Сарненської районної ради сьомого скликання"

РІШЕННЯ
 
від « 15 » лютого 2019 року                                                                               № 799
 
Про порядок денний позачергової
тридцять третьої сесії Сарненської
районної ради сьомого скликання
 
        Відповідно до частини 15 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 27 Регламенту районної ради, районна рада


ВИРІШИЛА:
 
        Затвердити порядок денний позачергової тридцять третьої сесії Сарненської районної ради сьомого скликання:
         1. Про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати службової діяльності Сарненського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області за 2018 рік.
         2. Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Сарненської місцевої прокуратури на території району за 2018 рік.
         3. Про звіт щодо виконання районної програми «Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому» на 2018 рік.
         4. Про звіт щодо виконання районної Програми «Ветеран» на 2014-2018 роки.
         5. Про районну програму «Ветеран» на 2019 -2021 роки.
         6. Про звіт щодо виконання районної Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2015-2018 роки.
         7. Про районну Програму соціального захисту громадян «Турбота» на 2019 – 2021 роки.
         8. Про звіт щодо виконання районної програми соціального захисту учасників антитерористичної операції на 2015-2018 роки.
         9. Про районну програму соціальної підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил на 2019-2023 роки.
        10. Про звіт щодо виконання районної Програми «Забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2018 рік».
         11. Про районну Програму «Забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2019 рік».
         12. Про внесення змін до Програми забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи в Сарненському районі на 2017-2021 роки.
         13. Про звіт райдержадміністрації щодо виконання програми економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2018 рік.
         14. Про Програму економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2019 рік.
         15. Про звіт щодо виконання районної програми відшкодування відсотків за кредитами, залученими фізичними особами на впровадження енергозберігаючих заходів, на 2015-2018 роки.
         16. Про хід виконання Програми створення місцевого та об’єктових фондів матеріально-технічних резервів для запобігання, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016-2020 роки.
         17. Про Програму дообладнання захисних споруд цивільного захисту в Сарненському районі.
         18. Про затвердження стратегічного плану дій з реформування системи інституційного догляду і виховання дітей у Сарненському районі на 2018 - 2026 роки.
         19. Про затвердження Програми розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування місцевого значення Сарненського району на 2019 рік.
         20. Про внесення змін до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Сарненському районі та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради на IV квартал 2018 та 2019-2021 роки.
         21. Про внесення змін до рішення районної ради від 20 листопада 2015 року № 08 «Про утворення, обрання складу та голів постійних комісій районної ради».
         22. Про передачу з балансу комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради на баланс комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради автомобіля ВАЗ 2121.
         23. Про внесення змін до рішення районної ради від 15 грудня 2017 року № 541 «Про припинення Яблунської загальноосвітньої школи І-II ступенів Сарненської районної ради Рівненської області шляхом ліквідації та створення на її базі філії с. Яблунька опорного закладу «Степанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Сарненської районної ради Рівненської області».
         24. Про припинення юридичної особи Дубківської загальноосвітньої школи I ступеня Сарненської районної ради Рівненської області шляхом ліквідації.
         25. Про створення опорного закладу на базі Люхчанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сарненської районної ради Рівненської області.
         26. Про перейменування Сарненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Сарненської районної ради Рівненської області та затвердження її Статуту в новій редакції.
         27. Про затвердження Положень про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру спільної власності територіальних громад Сарненського району.
         28. Про надання згоди на продовження строку дії договору позички майна спільної власності територіальних громад Сарненського району.
         29. Про затвердження ліквідаційного балансу юридичної особи редакції Сарненського районного проводового радіомовлення.
         30. Про надання згоди та передачу із спільної власності територіальних громад Сарненського району у комунальну власність Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області шкільного автобуса марки «Еталон» А-081.10Ш.
         31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність шляхом викупу земельної ділянки площею 0,1492 га, яка розташована за адресою: вул. Технічна, 1, м. Сарни на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.
         32. Про припинення права постійного користування земельними ділянками.
         33. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.
        34. Про надання в постійне користування земельної ділянки комунальному некомерційному підприємству «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради.
         35. Про погодження меж земельної ділянки, яка розташована за адресою: вул. Героїв Берестечка, м. Сарни на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.
         36. Про надання в постійне користування земельної ділянки Одринківській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Сарненської районної ради.
         37. Про надання в постійне користування земельної ділянки Стрільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Сарненської районної ради.
         38. Про звіт щодо виконання районного бюджету Сарненського району за 2018 рік.
         39. Про внесення змін до районного бюджету Сарненського району на 2019 рік.
         40. Різне.
 
Голова ради                                                                                        Р.П. Серпенінов

№ 800 "Про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати службової діяльності Сарненського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області за 2018 рік"

РІШЕННЯ


від « 15 » лютого 2019 року                                                                                               № 800


Про стан боротьби зі злочинністю, охорони
громадського порядку та результати
службової діяльності Сарненського відділу
поліції Головного управління
Національної поліції в Рівненській області
за 2018 рік
 
        Розглянувши інформацію Сарненського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати службової діяльності Сарненського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Рівненській області за 2018 рік, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        Інформацію Сарненського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати службової діяльності Сарненського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області за 2018 рік взяти до відома (інформація додається).
 
Голова ради                                                                                                                          Р.П.Серпенінов

№ 801 "Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Сарненської місцевої прокуратури на території району за 2018 рік"

РІШЕННЯ
 
від « 15 » лютого 2019 року                                                                                           № 801


Про стан законності, заходи щодо її
зміцнення та результати діяльності
Сарненської місцевої прокуратури
на території району за 2018 рік
 
        Розглянувши інформацію Сарненської місцевої прокуратури про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Сарненської місцевої прокуратури на території району за 2018 рік, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        Інформацію про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Сарненської місцевої прокуратури на території району за 2018 рік взяти до відома (інформація додається).
 
Голова ради                                                                                                                Р.П.Серпенінов

№ 802 "Про звіт щодо виконання районної програми «Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому» на 2018 рік"

РІШЕННЯ
 
від « 15 » лютого 2019 року                                                                                              № 802


Про звіт щодо виконання районної
програми «Забезпечення пільгового
проїзду учнів до місця навчання і
додому» на 2018 рік
 
        Заслухавши звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми “Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому” на 2018 рік, затвердженої рішенням районної ради від 22 грудня 2017 року № 555 “Про районну програму “Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому” на 2018 рік”, керуючись статтею 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми “Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому” на 2018 рік взяти до відома, що додається.
         2. Рішення районної ради від 22 грудня 2017 року № 555 “Про районну програму “Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому” на 2018 рік” визнати таким, що втратило чинність, у зв’язку із закінченням терміну дії програми.
 
Голова ради                                                                                                                     Р.П. Серпенінов

№ 803 "Про звіт щодо виконання районної Програми «Ветеран» на 2014-2018 роки"

РІШЕННЯ
 
 
 
 
від «15» лютого 2019 року                                                                                         № 803
 
Про звіт щодо виконання районної
Програми «Ветеран» на 2014-2018 роки
 
        Розглянувши звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної Програми «Ветеран» на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням районної ради від 27.11.2013 № 746, зі змінами, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженнями з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної Програми «Ветеран» на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням районної ради від 27.11. 2013 № 746, зі змінами, внесеними рішеннями районної ради від 18.02.2015 № 1129, від 25.03.2015 № 1144, від 29.04.2016 № 165, від 22.07.2016 № 231, від 09.06. 2017 № 420, від 19.09.2017 № 449, від 09.02.2018 № 596, від 26.04.2018 № 641, від 26.10.2018 № 711, взяти до відома ( звіт додається).
        2. Рішення районної ради від 27.11.2013 № 746 «Про районну Програму «Ветеран» на 2014-2018 роки», зі змінами, внесеними рішеннями районної ради від 18.02.2015 № 1129, від 25.03.2015 № 1144, від 29.04.2016 № 165, від 22.07.2016 № 231, від 09.06. 2017 № 420, від 19.09.2017 № 449, від 09.02.2018 № 596, від 26.04.2018 № 641, від 26.10.2018 № 711, визнати такими, що втратили чинність, у зв’язку з закінченням терміну дії Програми.
 
Голова ради                                                                                                         Р.П.Серпенінов

№ 804 "Про районну програму «Ветеран» на 2019 -2021 роки"

РІШЕННЯ


від « 15 » лютого 2019 року                                                                                                   № 804


Про районну програму «Ветеран» на
2019 -2021 роки
 
        На виконання Законів України від 22.10.1993 №3551-ХІІ «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», від 23.03.2000 №1584-ІІІ «Про жертви нацистських переслідувань», від 19.06.2003 №966-ІV «Про соціальні послуги», від 08.07.2010 № 2456- VІ «Бюджетний кодекс України», постанов Кабінету Міністрів України від 27.01.2016 №34 «Про збільшення норм грошових витрат на харчування та медикаменти в закладах охорони здоров'я ветеранів війни», від 12.10.2011 №1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (зі змінами), від 14.02.2018 №156 «Деякі питання надання фінансової підтримки громадським об’єднанням ветеранів», та інших законодавчих актів, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою покращення роботи з питань соціального захисту ветеранів, створення належних умов для життєзабезпечення, та поглиблення співробітництва з ветеранськими організаціями району, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити районну програму «Ветеран» на 2019-2021 роки (далі Програму), схвалену розпорядженням голови райдержадміністрації від 16 січня 2019 року №12 ( програма додається).
        2. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті на відповідні роки передбачати кошти в межах реальних фінансових ресурсів на виконання заходів Програми.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення ( Ведров А.О.).
 
Голова ради                                                                                                                                          Р.П. Серпенінов

№ 805 "Про звіт щодо виконання районної Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2015-2018 роки"

РІШЕННЯ


від « 15 » лютого 2019 року                                                                                        № 805


Про звіт щодо виконання районної
Програми соціального захисту
громадян «Турбота» на 2015-2018 роки
 
        Заслухавши звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2015-2018 роки, затвердженої рішенням районної ради від 16.01.2015 № 1090, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2015-2018 роки, затвердженої рішенням районної ради від 16.01.2015 № 1090, взяти до відома (звіт додається).
        2. Визнати таким, що втратило чинність рішення районної ради від 16 січня 2015 року № 1090 «Про районну Програму соціального захисту громадян «Турбота» на 2015-2018 роки» у зв’язку з закінченням терміну дії програми.
 
Голова ради                                                                                                Р.П.Серпенінов

№ 806 "Про районну Програму соціального захисту громадян «Турбота» на 2019 – 2021 роки"

РІШЕННЯ
 
від « 15 » лютого 2019 року                                                                           № 806
 
Про районну Програму соціального
захисту громадян «Турбота» на 2019 –
2021 роки
 
        Відповідно до Законів України «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», «Про соціальний захист дітей війни», відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити районну Програму соціального захисту громадян «Турбота» на 2019 – 2021 роки (далі – Програма), схвалену розпорядженням голови райдержадміністрації від 15 січня 2019 року № 11, (додається).
        2. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті на відповідні роки передбачати кошти в межах наявних фінансових ресурсів на виконання заходів Програми.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення (Ведров А.О.).
 
Голова ради                                                                                                            Р.П.Серпенінов

№ 807 "Про звіт щодо виконання районної програми соціального захисту учасників антитерористичної операції на 2015-2018 роки"

РІШЕННЯ


від « 15 » лютого 2019 року                                                                                                 № 807


Про звіт щодо виконання районної
програми соціального захисту
учасників антитерористичної
операції на 2015-2018 роки
 
        Розглянувши звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми соціального захисту учасників антитерористичної операції на 2015-2018 роки, затвердженої рішенням районної ради від 21 травня 2015 року №1205, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми соціального захисту учасників антитерористичної операції на 2015-2018 роки, затвердженої рішенням районної ради від 21 травня 2015 року №1205, зі змінами, взяти до відома (звіт додається).
        2. Рішення районної ради від 21 травня 2015 року №1205, зі змінами, визнати таким, що втратило чинність у зв’язку з закінченням терміну дії Програми.


Голова ради                                                                                                            Р.П. Серпенінов

№ 808 "Про районну програму соціальної підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил на 2019-2023 роки"

РІШЕННЯ


від « 15 » лютого 2019 року                                                                                                       № 808


Про районну програму соціальної
підтримки учасників
антитерористичної
операції/операції об’єднаних сил
на 2019-2023 роки
 
        Згідно Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» з метою соціальної підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, осіб з інвалідністю внаслідок війни та ветеранів війни – добровольців із числа жителів Сарненського району, які брали участь в антитерористичній операції захищаючи незалежність, суверенітет, територіальну цілісність України та перебували чи перебувають у складі добровольчих формувань, що були створенні або самоорганізовувалися з цією метою, але в подальшому не увійшли до складу Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших створених відповідно до законів України військових формувань і правоохоронних органів, відповідно по пункту 16 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада:
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити районну програму соціальної підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил на 2019-2023 роки (далі - Програма), схвалену розпорядженням голови райдержадміністрації від 23 січня 2019 року №21, що додається. ( додаток до програми)
        2. Фінансовому управлінню райдержадміністрації в районному бюджеті передбачати кошти в межах реальних фінансових ресурсів для фінансування заходів визначених Програмою.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення (Ведров А.О.).
 
Голова ради                                                                                                                                Р.П. Серпенінов

№ 809 "Про звіт щодо виконання районної Програми «Забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2018 рік»

РІШЕННЯ
 
від « 15 » лютого 2019 року                                                                                                      № 809


Про звіт щодо виконання районної
Програми «Забезпечення виконання
судових рішень та виконавчих
документів на 2018 рік»
 
        Розглянувши звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної Програми «Забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2018 рік», затвердженої рішенням районної ради від 09.02.2018 № 594, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженнями з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної Програми «Забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2018 рік », затвердженої рішенням районної ради від 09 лютого 2018 року № 594, зі змінами, внесеними рішенням районної ради від 26 жовтня 2018 року № 737, взяти до відома (звіт додається).
        2. Рішення районної ради від 09 лютого 2018 року № 594 «Про районну Програму «Забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2018 рік», зі змінами, внесеними рішенням районної ради від 26 жовтня 2018 року № 737, визнати такими, що втратили чинність у зв’язку з закінченням терміну дії Програми.
 
 
Голова ради                                                                                                                Р.П. Серпенінов

№ 810 "Про районну Програму «Забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2019 рік»"

РІШЕННЯ
 
 
 
 
від «15» лютого 2019 року                                                                                       № 810
 
Про районну Програму
«Забезпечення виконання судових
рішень та виконавчих документів
на 2019 рік»
 
        На підставі Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 03 серпня 2011 року №845 «Про затвердження Порядку виконання рішень про стягнення коштів державного та місцевих бюджетів або боржників», керуючись ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити районну Програму «Забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2019 рік», схвалену розпорядженням голови Сарненської районної державної адміністрації від 15 січня 2019 року № 10 (далі – Програма), що додається.
           2. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті передбачати кошти в межах наявних фінансових ресурсів на виконання заходів Програми.
           3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення (Ведров А.О.).
 
Голова ради                                                                                                            Р.П. Серпенінов

№ 811 "Про внесення змін до Програми забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи в Сарненському районі на 2017-2021 роки"

РІШЕННЯ
 
від « 15 » лютого 2019 року                                                                             № 811


Про внесення змін до Програми
забезпечення мобілізаційної
підготовки та оборонної роботи в
Сарненському районі на 2017-2021
роки
 
        Керуючись статтею 17 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", статтею 14 Закону України "Про оборону України", Положенням про територіальну оборону України, затвердженим Указом Президента України від 23 вересня 2017 року № 406/2017, та постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2015 №544 «Про затвердження типового плану запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях», з метою забезпечення заходів мобілізаційної підготовки, організації і виконання завдань територіальної оборони, функціонування системи управління територіальною обороною, керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Внести до Програми забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи в Сарненському районі на 2017-2021 роки, (далі – Програма), затвердженої рішенням районної ради від 23 грудня 2016 року № 341, зміни, схвалені розпорядженням голови райдержадміністрації від 08 січня 2019 року № 3 ( додаються).
        2. Фінансовому управлінню райдержадміністрації в районному бюджеті передбачати кошти на виконання заходів Програми в межах реальних фінансових ресурсів.
        3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення районної ради від 27 липня 2018 року № 684 «Про внесення змін до Програми забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи в Сарненському районі на 2017-2021 роки».
        4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення (Ведров А.О.).
 
Голова ради                                                                                                              Р.П. Серпенінов

№ 812 "Про звіт райдержадміністрації щодо виконання програми економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2018 рік"

РІШЕННЯ

від « 15 » лютого 2019 року                                                                                                         № 812


Про звіт райдержадміністрації
щодо виконання програми
економічного та соціального
розвитку Сарненського району на
2018 рік
 
        Розглянувши звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання програми економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2018 рік, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        Звіт Сарненської районної державної адміністрації щодо виконання програми економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2018 рік взяти до відома (додається).
 
Голова ради                                                                                    Р.П.Серпенінов

№ 813 "Про Програму економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2019 рік"

РІШЕННЯ
 
від« 15 » лютого 2018 року                                                                            № 813


Про Програму економічного та
соціального розвитку Сарненського
району на 2019 рік
 
        З метою забезпечення економічного зростання в господарському комплексі району, стабільного функціонування соціальної та гуманітарної сфер, поліпшення бізнес-клімату та створення сприятливих умов для надходження інвестицій, підвищення стандартів життя громадян району, відповідно до Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного та соціального розвитку України», керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити Програму економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2019 рік (далі – Програма), схвалену розпорядженням голови райдержадміністрації від 19 грудня 2018 року № 597 (додається).
        2. Рекомендувати виконавчим комітетам місцевих рад розробити відповідні територіальні програми на місцях.
        3. Райдержадміністрації спільно з виконавчими комітетами місцевих рад забезпечити виконання заходів, передбачених Програмою.
        4. Визнати таким, що втратило чинність, рішення районної ради від 09.02.2018 №565 «Про Програму економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2018 рік».
        5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради відповідно до визначених функцій і повноважень.
 
Голова ради                                                                                                       Р.П.Серпенінов

№ 814 "Про звіт щодо виконання районної програми відшкодування відсотків за кредитами, залученими фізичними особами на впровадження енергозберігаючих заходів, на 2015-2018 роки"

РІШЕННЯ


від « 15 » лютого 2019 року                                                                              № 814


Про звіт щодо виконання районної
програми відшкодування відсотків за
кредитами, залученими фізичними особами
на впровадження енергозберігаючих заходів,
на 2015-2018 роки
 
        Заслухавши звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми відшкодування відсотків за кредитами, залученими фізичними особами на впровадження енергозберігаючих заходів, на 2015-2018 роки, затвердженої рішенням районної ради від 07.12.2015 № 16, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми відшкодування відсотків за кредитами, залученими фізичними особами на впровадження енергозберігаючих заходів, на 2015-2018 роки, затвердженої рішенням районної ради від 07.12.2015 № 16, взяти до відома (додається).
        2. Рішення районної ради від 07.12.2015 № 16 «Про районну програму відшкодування відсотків за кредитами, залученими фізичними особами на впровадження енергозберігаючих заходів, на 2015-2018 роки» визнати таким, що втратило чинність у зв’язку із закінченням терміну дії програми.
 
Голова ради                                                                                            Р.П. Серпенінов

№ 815 "Про хід виконання Програми створення місцевого та об’єктових фондів матеріально-технічних резервів для запобігання, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016-2020 роки"

РІШЕННЯ


від « 15 » лютого 2019 року                                                                                                  № 815


Про хід виконання Програми створення
місцевого та об’єктових фондів
матеріально-технічних резервів для
запобігання, ліквідації наслідків
надзвичайних ситуацій техногенного та
природного характеру на 2016-2020 роки
 
        Заслухавши інформацію Сарненської районної державної адміністрації про хід виконання Програми створення місцевого та об’єктових фондів матеріально-технічних резервів для запобігання, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 22.07.2016 № 234, зі змінами, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        Інформацію Сарненської районної державної адміністрації про хід виконання Програми створення місцевого та об’єктових фондів матеріально-технічних резервів для запобігання, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 22.07.2016 № 234 зі змінами, взяти до відома (інформація додається).
 
Голова ради                                                                                                                             Р.П. Серпенінов

№ 816 "Про Програму дообладнання захисних споруд цивільного захисту в Сарненському районі"

РІШЕННЯ
 
 
 
 
від «15» лютого 2019 року                                                                                          № 816
 
        Про Програму дообладнання захисних споруд цивільного захисту в Сарненському районі З метою відтворення матеріальної бази цивільного захисту, відповідно до статті 19 Кодексу цивільного захисту України, керуючись пунктом 16 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити Програму дообладнання захисних споруд цивільного захисту в Сарненському районі на 2019-2024 роки (далі – Програма), схвалену розпорядженням голови районної державної адміністрації від 07 грудня 2018 року № 576, що додається.
        2. Районній державній адміністрації забезпечити виконання заходів Програми.
        3. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті передбачати кошти на реалізацію Програми в межах наявних фінансових ресурсів.
       4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А).
 
Голова ради                                                                                                                 Р.П. Серпенінов

№ 817 "Про затвердження стратегічного плану дій з реформування системи інституційного догляду і виховання дітей у Сарненському районі на 2018 - 2026 роки"

РІШЕННЯ
 
 
 
від «15» лютого 2019 року                                                                                № 817
 
Про затвердження стратегічного
плану дій з реформування системи
інституційного догляду і виховання
дітей у Сарненському районі
на 2018 - 2026 роки
 
        Враховуючи лист районної державної адміністрації, з метою реалізації вимог розпорядження Кабінету Міністрів України від 09 серпня 2017 року № 526-р “Про Національну стратегію реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2018 - 2026 роки та плану заходів з реалізації її І етапу”, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити стратегічний план дій з реформування системи інституційного догляду і виховання дітей у Сарненському районі на 2018 - 2026 роки, схвалений розпорядженням голови районної державної адміністрації від 25 жовтня 2018 року № 459 (далі - План), що додається.
        2. Районній державній адміністрації спільно з головними розпорядниками коштів забезпечити організацію та проведення заходів у межах кошторисних призначень та за рахунок інших джерел, не заборонених законодавством.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань освіти, культури і духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму (Ковальчук Р. А.) та з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (Іванюк В.П.).
 
Голова ради                                                                                          Р.П. Серпенінов

№ 818 "Про затвердження Програми розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування місцевого значення Сарненського району на 2019 рік"

РІШЕННЯ


від « 15 » лютого 2019 року                                                                                       № 818


Про затвердження Програми
розвитку дорожнього господарства,
утримання доріг загального
користування місцевого значення
Сарненського району на 2019 рік
 
        З метою покращення стану доріг у районі, забезпечення ефективного функціонування та розвитку дорожньої мережі, покращення транспортної доступності віддалених населених пунктів до районного центру, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити Програму розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування місцевого значення Сарненського району на 2019 рік, (далі – Програма), схвалену розпорядженням голови районної державної адміністрації від 18.01.2019 №17, що додається.
        2. Районній державній адміністрації забезпечити виконання заходів Програми.
        3. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті передбачати кошти на реалізацію заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.
        4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А).
 
Голова ради                                                                                                           Р.П. Серпенінов

№ 819 "Про внесення змін до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Сарненському районі та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районн"

РІШЕННЯ
 
 
 
 
від «15» лютого 2019 року                                                                       № 819
 
Про внесення змін до Програми
розвитку первинної медико-
санітарної допомоги в
Сарненському районі та фінансової
підтримки комунального
некомерційного підприємства
«Сарненський районний центр
первинної медико-санітарної
допомоги» Сарненської районної
ради на IV квартал 2018 та 2019-
2021 роки
 
        Відповідно до Бюджетного кодексу України, Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України» від 07.12.2017 № 2233-VIII, Закону України «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості» від 14.11.2017 № 2206-VIII,з метою розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Сарненському районі та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради,керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Внести до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Сарненському районі та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради на IV квартал 2018 та 2019-2021 роки (далі – Програма), затвердженої рішенням районної ради від 26.10.2018 № 739, зміни, схвалені розпорядженням голови районної державної адміністрації від 17 січня 2019 року № 13, а саме: Додаток 1 до Програми викласти в новій редакції, що додається.
        2. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті передбачати кошти на реалізацію заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.
     3. Визнати таким, що втратило чинність рішення районної ради від 22.12.2018 № 780 «Про внесення змін до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Сарненському районі та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради на IV квартал 2018 та 2019-2021 роки».
        4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення (Ведров А.О.).
 
Голова ради                                                                                              Р.П. Серпенінов

№ 820 "Про внесення змін до рішення районної ради від 20 листопада 2015 року № 08 «Про утворення, обрання складу та голів постійних комісій районної ради»"

РІШЕННЯ


від « 15 » лютого 2019 року                                                                                                        № 820


Про внесення змін до рішення
районної ради від 20 листопада 2015
року № 08 «Про утворення, обрання
складу та голів постійних комісій
районної ради»
 
        У зв’язку з достроковим припиненням депутатських повноважень депутата районної ради сьомого скликання Камінського Сергія Григоровича, відповідно до статей 43, 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        Внести зміни до рішення районної ради від 20 листопада 2015 року № 08 «Про утворення, обрання складу та голів постійних комісій районної ради», а саме: виключити зі складу постійної комісії районної ради з питань освіти, культури і духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму Камінського Сергія Григоровича.
 
Голова ради                                                                                                                   Р.П. Серпенінов

№ 821 "Про передачу з балансу комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради на баланс комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної"

РІШЕННЯ
 
 
 
 
від «15» лютого 2019 року                                                                                  № 821
 
Про передачу з балансу
комунального некомерційного
підприємства «Сарненський
районний центр первинної
медико-санітарної допомоги»
Сарненської районної ради на
баланс комунального закладу
«Сарненська центральна
районна лікарня» Сарненської
районної ради автомобіля
ВАЗ 2121
 
        Розглянувши клопотання Сарненської районної державної адміністрації, на підставі рішення районної ради від 21.04.2017 № 388 «Про затвердження Положення про порядок передачі об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району», керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Передати з балансу комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради на баланс комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради автомобіль ВАЗ 2121, державний реєстраційний номер: 53-96 РВА, номер кузова: 0977521, номер двигуна: 2619462, рік випуску: 1992, інвентарний номер: 1050013, балансова вартість: 26406,00 грн. (двадцять шість тисяч чотириста шість гривень 00 копійок).
        2. Комунальному некомерційному підприємству «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради спільно з комунальним закладом «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради у місячний термін здійснити приймання-передачу майна, вказаного у пункті 1 цього рішення, і надати один примірник акту відділу з питань юридичного забезпечення роботи ради та комунальної власності виконавчого апарату районної ради.
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (Іванюк В.П.) та з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
Голова ради                                                                                                              Р.П. Серпенінов

№ 822 "Про внесення змін до рішення районної ради від 15 грудня 2017 року № 541 «Про припинення Яблунської загальноосвітньої школи І-II ступенів Сарненської районної ради Рівненської області шляхом ліквідації та створення на її базі філії с. Яблунька

РІШЕННЯ


від « 15 » лютого 2019 року                                                                                           № 822
 
Про внесення змін до рішення
районної ради від 15 грудня 2017
року № 541 «Про припинення
Яблунської загальноосвітньої
школи І-II ступенів Сарненської
районної ради Рівненської
області шляхом ліквідації та
створення на її базі філії
с. Яблунька опорного закладу
«Степанська загальноосвітня
школа І-ІІІ ступенів»
Сарненської районної ради
Рівненської області»
 
        З метою активізації роботи комісії з ліквідації юридичної особи Яблунської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Сарненської районної ради Рівненської області, відповідно до статей 104, 105, 110, 111 Цивільного кодексу України, статей 59, 60 Господарського кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Внести зміни до рішення районної ради від 15 грудня 2017 року № 541 «Про припинення Яблунської загальноосвітньої школи І-II ступенів Сарненської районної ради Рівненської області шляхом ліквідації та створення на її базі філії с.Яблунька опорного закладу «Степанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Сарненської районної ради Рівненської області», а саме: додаток 1 до рішення районної ради «Склад ліквідаційної комісії з припинення юридичної особи Яблунської загальноосвітньої школи I-II ступенів Сарненської районної ради Рівненської області» викласти в новій редакції, що додається.
        2. Затвердити склад комісії з ліквідації юридичної особи Яблунської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Сарненської районної ради Рівненської області, згідно з внесеними змінами.
        3. Визнати таким, що втратив чинність, додаток 1 до рішення районної ради від 15 грудня 2017 року № 541 «Про припинення Яблунської загальноосвітньої школи І-II ступенів Сарненської районної ради Рівненської області шляхом ліквідації та створення на її базі філії с.Яблунька опорного закладу «Степанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Сарненської районної ради Рівненської області»
         4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.) і з питань освіти, культури і духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму (Ковальчук Р.А.).
 
Голова ради                                                                                                          Р.П.Серпенінов

№ 823 "Про припинення юридичної особи Дубківської загальноосвітньої школи I ступеня Сарненської районної ради Рівненської області шляхом ліквідації"

РІШЕННЯ


від « 15 » лютого 2019 року                                                                                              № 823


Про припинення юридичної особи
Дубківської загальноосвітньої
школи I ступеня Сарненської
районної ради Рівненської області
шляхом ліквідації
 
        Відповідно до статей 104, 105, 110 Цивільного кодексу України, статей 59, 60 Господарського кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
         1. Припинити юридичну особу Дубківську загальноосвітню школу I ступеня Сарненської районної ради Рівненської області, код ЄДРПОУ 33213937, що знаходиться за адресою: 34508, вул. Центральна, буд. 6, с.Люхча Сарненський район, Рівненська область, шляхом ліквідації.
        2. Створити ліквідаційну комісію з припинення юридичної особи Дубківської загальноосвітньої школи I ступеня Сарненської районної ради Рівненської області (далі - комісія з ліквідації) та затвердити її склад згідно з додатком.
        3. Встановити термін для пред’явлення кредиторських вимог, що розглядаються комісією з ліквідації, упродовж двох календарних місяців з дня оприлюднення на сайті Міністерства юстиції України повідомлення про прийняття рішення засновника про припинення юридичної особи Дубківської загальноосвітньої школи I ступеня Сарненської районної ради Рівненської області шляхом ліквідації.
        4. Місцем роботи комісії з ліквідації визначити приміщення відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації, розташоване за адресою: 34500, Рівненська область, м. Сарни, вул. Демократична, буд. 17.
        5. Повідомити державного реєстратора про рішення щодо припинення юридичної особи Дубківської загальноосвітньої школи I ступеня Сарненської районної ради Рівненської області шляхом ліквідації та подати в установленому законодавством порядку необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань відповідних записів.
        6. Комісії з ліквідації у встановлені законодавством терміни здійснити всі необхідні заходи, пов’язані з ліквідацією юридичної особи згідно з чинним законодавством.
        7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.) і з питань освіти, культури і духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму (Ковальчук Р.А.).
 
Голова ради                                                                                                             Р.П. Серпенінов

№ 824 "Про створення опорного закладу на базі Люхчанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сарненської районної ради Рівненської області "

РІШЕННЯ
 
 
 
 
від «15» лютого 2019 року                                                                                      № 824
 
Про створення опорного закладу на
базі Люхчанської загальноосвітньої
школи І-ІІІ ступенів Сарненської
районної ради Рівненської області
 
        З метою створення єдиного освітнього простору, забезпечення рівного доступу осіб до якісної освіти та здобуття ними загальної середньої освіти, раціонального і ефективного використання матеріальних ресурсів, керуючись Законом України «Про освіту», Законом України «Про загальну середню освіту», постановою Кабінету Міністрів України від 20.01.2016 № 79 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», наказом Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 № 1568 «Про затвердження Типового положення про філію закладу освіти», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 02 січня 2018 року за № 1/31453, статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Створити опорний заклад на базі Люхчанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сарненської районної ради Рівненської області.
        2. Перейменувати Люхчанську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Сарненської районної ради Рівненської області в опорний заклад «Люхчанський ліцей» Сарненської районної ради Рівненської області.
        3. Створити філію І ступеня с.Обірки опорного закладу «Люхчанський ліцей» Сарненської районної ради Рівненської області та затвердити її Положення, що додається.
        4. Створити філію І ступеня с.Дубки опорного закладу «Люхчанський ліцей» Сарненської районної ради Рівненської області та затвердити її Положення, що додається.
        5. Затвердити Статут опорного закладу «Люхчанський ліцей» Сарненської районної ради Рівненської області в новій редакції, що додається.
     6. Керівнику опорного закладу «Люхчанський ліцей» Сарненської районної ради Рівненської області подати Статут опорного закладу на державну реєстрацію у порядку, встановленому чинним законодавством України.
     7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.) і з питань освіти, культури і духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму (Ковальчук Р.А.).
 
Голова ради                                                                                                                Р.П. Серпенінов

№ 825 "Про перейменування Сарненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Сарненської районної ради Рівненської області та затвердження її Статуту в новій редакції"

РІШЕННЯ
 
від « 15 » лютого 2019 року                                                                           № 825
 
Про перейменування
Сарненської загальноосвітньої
школи І-ІІІ ступенів №2
Сарненської районної ради
Рівненської області та
затвердження її Статуту в новій
редакції
 
        Розглянувши лист Сарненської районної державної адміністрації, керуючись Законом України «Про освіту», Законом України «Про загальну середню освіту», статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішеннями районної ради від 07.12.2015 № 30 «Про делегування повноважень Сарненської районної ради Сарненській районній державній адміністрації» (із змінами), від 18.01.2016 № 85 «Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад Сарненського району», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Перейменувати Сарненську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №2 Сарненської районної ради Рівненської області в Сарненський ліцей №2 Сарненської районної ради Рівненської області.
        2. Затвердити Статут Сарненського ліцею №2 Сарненської районної ради Рівненської області в новій редакції, що додається.
        3. Керівнику Сарненського ліцею №2 Сарненської районної ради Рівненської області забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту в новій редакції, відповідно до вимог чинного законодавства.
        4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
 
Голова ради                                                                                                      Р.П. Серпенінов

№ 826 "Про затвердження Положень про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру спільної власності територіальних громад Сарненського району"

РІШЕННЯ
 
 
 
 
від «15 » лютого 2019 року                                                                                         № 826
 
Про затвердження Положень про
проведення конкурсу на посаду
директора та педагогічних
працівників інклюзивно-ресурсного
центру спільної власності
територіальних громад Сарненського
району
 
        З метою визначення механізму призначення директора та педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру спільної власності територіальних громад Сарненського району, відповідно до Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про внесення змін до Закону України "Про освіту" щодо особливостей доступу осіб з особливими освітніми потребами до освітніх послуг», Положення про інклюзивно-ресурсний центр, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.07.2017 № 545, Концепції розвитку інклюзивної освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 01.10.2010 № 912, Примірного положення про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 03 жовтня 2018 року № 1051, керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити Положення про проведення конкурсу на посаду директора інклюзивно-ресурсного центру спільної власності територіальних громад Сарненського району, що додається.
         2. Затвердити Положення про проведення конкурсу на посади педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру спільної власності територіальних громад Сарненського району, що додається.
         3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Сарненської районної ради Рівненської області від 02 березня 2018 року № 612 «Про затвердження Порядку конкурсного відбору на зайняття посад директора та педагогічних працівників комунальної установи «Сарненський інклюзивно-ресурсний центр» Сарненської районної ради».
         4. Делегувати відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації повноваження щодо оголошення та проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру спільної власності територіальних громад Сарненського району.
         5. Контроль за виконанням рішення районної ради покласти на постійні комісії районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.) та з питань освіти, культури і духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму (Ковальчук Р.А.).
 
Голова ради                                                                                                     Р.П. Серпенінов

№ 827 "Про надання згоди на продовження строку дії договору позички майна спільної власності територіальних громад Сарненського району"

РІШЕННЯ

від « 15 » лютого 2019 року                                                                                                    № 827

Про надання згоди на продовження
строку дії договору позички майна
спільної власності територіальних
громад Сарненського району
 
        Розглянувши звернення комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради щодо продовження договору позички, укладеного з комунальним закладом «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Рівненської обласної ради та з метою забезпечення безперебійної роботи бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги населенню, відповідно до статей 827, 828 Цивільного кодексу України, статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Надати згоду на продовження строку дії договору позички нерухомого майна від 15 березня 2013 року № 1, який був укладений між комунальним закладом «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради та комунальним закладом «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Рівненської обласної ради з відшкодуванням витрат на утримання наданого майна та надання комунальних послуг строком на 2 роки 11 місяців, частини приміщення площею 131,94 кв.м, за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 3, м. Сарни, Рівненської області.
        2. Доручити головному лікарю комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради Іванюку В.П. укласти додаткову угоду до договору позички від 15 березня 2013 року № 1, і подати один примірник до відділу з питань юридичного забезпечення роботи ради та комунальної власності виконавчого апарату районної ради..
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємства, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
 
Голова ради                                                                                                                             Р.П.Серпенінов

№ 828 "Про затвердження ліквідаційного балансу юридичної особи редакції Сарненського районного проводового радіомовлення"

РІШЕННЯ
 
від « 15 » лютого 2019 року                                                                     № 828
 
Про затвердження ліквідаційного балансу
юридичної особи редакції Сарненського
районного проводового радіомовлення
 
        Розглянувши лист голови ліквідаційної комісії редакції Сарненського районного проводового радіомовлення Шашук В.А., на виконання рішення районної ради від 27.07.2018 № 687 «Про припинення юридичної особи редакції Сарненського районного проводового радіомовлення шляхом ліквідації», зі змінами від 06.12.2018 №768,керуючись статтею 111 Цивільного кодексу України, статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити ліквідаційний баланс юридичної особи редакції Сарненського районного проводового радіомовлення (додається).
        2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.)
 
Голова ради                                                                                                Р.П. Серпенінов

№ 829 "Про надання згоди та передачу із спільної власності територіальних громад Сарненського району у комунальну власність Немовицької сільської радиСарненського району Рівненської області шкільного автобуса марки «Еталон» А-081.10Ш"

РІШЕННЯ
 
 
 
 
від «15» лютого 2019 року                                                   № 829
 
Про надання згоди та передачу із
спільної власності територіальних
громад Сарненського району у
комунальну власність Немовицької
сільської радиСарненського району
Рівненської області шкільного автобуса
марки «Еталон» А-081.10Ш
 
        Розглянувши звернення Немовицької сільської радиСарненського району Рівненської області від 21 грудня 2018 року № 750, у зв’язку з відсутністю власного автотранспорту для перевезення учнів Тинненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, на підставі рішення районної ради від 21.04.2017 № 388 «Про затвердження Положення про порядок передачі об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району»,керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1.Надати згоду та передати із спільної власності територіальних громад Сарненського району у комунальну власність Немовицької сільської радиСарненського району Рівненської області шкільний автобус марки «Еталон»А-081.10Ш, номер шасі (кузова, рами) Y6PAS8110FP000357, реєстраційний номерВК 1194 АА, який перебуває на балансі відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації.
        2.Балансоутримувачу майна,зазначеного в пункті 1 цього рішення,спільно з Немовицькою сільською радою Сарненського району Рівненської області в місячний термін провести приймання-передачу майна у порядку, встановленому чинним законодавством.
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (В.А. Банацький).
 
Голова ради                                                                                       Р.П.Серпенінов

№ 830 "Про припинення права постійного користування земельними ділянками"

РІШЕННЯ
 
 
 
від «15 » лютого 2019 року                                                                           № 830
 
Про припинення права постійного
користування земельними ділянками
 
        Розглянувши звернення голови комісії з реорганізації комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради шляхом приєднання до комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради Іванюка Василя Петровича від 11.02.2019 № 10, враховуючи повідомлення комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради, рішень районної ради від 07.12.2015 № 25 «Про реорганізацію державного закладу «Вузлова лікарня станції Сарни ДТГО «Львівська залізниця» шляхом перетворення в юридичну особу комунальний заклад «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради», від 22.06.2018 № 670 «Про реорганізацію комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради шляхом приєднання до комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради», Статут комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради, керуючись пунктом 3 Прикінцевих і перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», відповідно до статей 10, 120, 141, 142, 149 Земельного кодексу України, за погодженням із постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Припинити право постійного користування державного закладу «Вузлова лікарня станції Сарни ДТГО «Львівська залізниця» земельними ділянками для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги у зв’язку з добровільною відмовою, а саме:
        - земельною ділянкою площею 1,1500 га (кадастровий номер 5625410100:01:017:0004), яка розташована за адресою: вулиця Залізнична, 62, м. Сарни, Сарненський район, Рівненська область;
        - земельною ділянкою площею 0,0141 га (кадастровий номер 5620880300:03:030:0007), яка розташована за адресою: вулиця Залізнична, 60, с.Антонівка, Володимирецький район, Рівненська область;
        - земельною ділянкою площею 0,0301 га (кадастровий номер 5620880300:03:030:0008), яка розташована за адресою: вулиця Залізнична, 60, с.Антонівка, Володимирецький район, Рівненська область.
        2. Здійснити державну реєстрацію припинення права постійного користування зазначеними земельними ділянками.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань аграрної політики земельних ресурсів, екології, природокористування та розвитку села (Белеля С.О.).
 
Голова ради                                                                                  Р.П. Серпенінов

№ 831 "Про припинення права постійного користування земельною ділянкою"

РІШЕННЯ
від « 15 » лютого 2019 року                                                                                     № 831
 
Про припинення права
постійного користування
земельною ділянкою
 
        Розглянувши заяву комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради, керуючись пунктом 3 Прикінцевих і перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», відповідно до статей 10, 120, 141, 142, 149 Земельного кодексу України, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
        1. Припинити право постійного користування комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради земельною ділянкою загальною площею 0,3090 га (кадастровий номер 5625410100:01:008:0138), яка розташована за адресою: вулиця Ковельська, 7, м. Сарни, Рівненська область, у зв’язку з добровільною відмовою.
         2. Здійснити державну реєстрацію припинення права постійного користування земельною ділянкою у порядку, визначеному чинним законодавством.
         3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань аграрної політики, земельних ресурсів, екології, природокористування та розвитку села (Белеля С.О.).
 
 
Голова ради                                                                                                   Р.П. Серпенінов

№ 832 "Про надання в постійне користування земельної ділянки комунальному некомерційному підприємству «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради"

РІШЕННЯ
 
 
 
 
від «15» лютого 2019 року                                                                                             № 832
 
Про надання в постійне
користування земельної
ділянки комунальному
некомерційному підприємству
«Сарненський районний центр
первинної медико-санітарної
допомоги» Сарненської
районної ради
 
        Розглянувши клопотання Сарненської районної державної адміністрації, враховуючи рішення Сарненської районної ради від 09.06.2017 № 429 «Про передачу з балансу комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради на баланс комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради приміщення будівлі районної поліклініки», відповідно до статей 10, 86, 92, 120, 122, 123, 126 Земельного кодексу України, керуючись пунктом 3 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1.Надати комунальному некомерційному підприємству «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради в постійне користування земельну ділянку загальною площею 0, 309 га з кадастровим номером 5625410100:01:008:0138, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, яка розташована за адресою: вулиця Ковельська, 7 м. Сарни, Рівненська область.
        2. Комунальному некомерційному підприємству «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради здійснити державну реєстрацію права постійного користування на земельну ділянку загальною площею 0, 309 га з кадастровим номером 5625410100:01:008:0138, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, яка розташована за адресою: вулиця Ковельська, 7 м. Сарни, Рівненська область, у порядку, визначеному законодавством.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань аграрної політики, земельних ресурсів, екології, природокористування та розвитку села (Белеля С.О.).
 
Голова ради                                                                                                                    Р.П. Серпенінов

№ 833 "Про погодження меж земельної ділянки, яка розташована за адресою: вул. Героїв Берестечка, м. Сарни на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області"

РІШЕННЯ


від « 15 » лютого 2019 року                                                                             № 833


Про погодження меж земельної
ділянки, яка розташована за
адресою: вул. Героїв Берестечка,
м. Сарни на території Сарненської
міської ради Сарненського району
Рівненської області
 
        Розглянувши клопотання громадянина Сардарян Льови Шмавоновича щодо погодження меж земельної ділянки відповідно до технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області, відповідно до Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», керуючись Положенням про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад Сарненського району, затвердженим рішенням районної ради від 18 січня 2016 року № 85, статтями 43, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням із постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Погодити суміжні межі земельної ділянки площею 0,0130 га (кадастровий номер 5625410100:01:_____) відповідно до технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сардарян Льові Шмавоновичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м. Сарни по вул. Героїв Берестечка на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.
        2. Доручити голові Сарненської районної ради Серпенінову Руслану Петровичу підписати акт прийомки-передачі межових знаків на зберігання від імені територіальних громад Сарненського району в особі Сарненської районної ради, як власника суміжної земельної ділянки (кадастровий номер 5625410100:01:008:0153).
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на відділ з питань юридичного забезпечення роботи ради та комунальної власності виконавчого апарату районної ради та постійну комісію районної ради з питань аграрної політики земельних ресурсів, екології, природокористування та розвитку села (Белеля С.О.).
 
Голова ради                                                                                                     Р.П. Серпенінов

№ 834 "Про надання в постійне користування земельної ділянки Одринківській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Сарненської районної ради"

РІШЕННЯ


від « 15 » лютого 2019 року                                                                                                                        № 834


Про надання в постійне
користування земельної ділянки
Одринківській загальноосвітній
школі І-ІІ ступенів Сарненської
районної ради
 
        Розглянувши клопотання Одринківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Сарненської районної ради, враховуючи рішення Коростської сільської ради Сарненського району Рівненської області від 16 січня 2019 року № 339, згідно зі статтями 10, 86, 92, 122, 123, 126 Земельного кодексу України, відповідно до Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», пункту 21 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Надати Одринківській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Сарненської районної ради в постійне користування земельну ділянку площею 0,7494 га, з кадастровим номером 5625482800:01:001:0029, для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти за рахунок земель, які обліковуються за Одринківською загальноосвітньою школою І-ІІ ступенів, та земель запасу житлової та громадської забудови в селі Одринки по вул. Шкільній, 11 на території Коростської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        2. Одринківській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Сарненської районної ради посвідчити право постійного користування на земельну ділянку загальною площею 0,7494 га, з кадастровим номером 5625482800:01:001:0029, для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти за рахунок земель, які обліковуються за Одринківською загальноосвітньою школою І-ІІ ступенів, та земель запасу житлової та громадської забудови в селі Одринки по вул. Шкільній, 11 на території Коростської сільської ради Сарненського району Рівненської області, у порядку, визначеному законодавством.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань аграрної політики, земельних ресурсів, екології, природокористування та розвитку села (Белеля С.О.).
 
Голова ради                                                                                                                                                  Р.П. Серпенінов

№ 835 "Про надання в постійне користування земельної ділянки Стрільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Сарненської районної ради"

РІШЕННЯ


від « 15 » лютого 2019 року                                                                                                                      № 835


Про надання в постійне
користування земельної ділянки
Стрільській загальноосвітній
школі І-ІІІ ступенів Сарненської
районної ради
 
        Розглянувши клопотання Стрільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сарненської районної ради, враховуючи рішення Стрільської сільської ради Сарненського району Рівненської області від 3 серпня 2018 року № 894, згідно зі статтями 10, 86, 92, 122, 123, 126 Земельного кодексу України, відповідно до Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», пункту 21 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Надати Стрільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Сарненської районної ради в постійне користування земельну ділянку площею 1,4865 га, з кадастровим номером 5625487200:01:002:0164, для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти за рахунок земель, які обліковуються за Стрільською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів у селі Стрільськ по вул. І.В. Лук’янова, 7 на території Стрільської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        2. Стрільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Сарненської районної ради посвідчити право постійного користування на земельну ділянку загальною площею 1,4865 га, з кадастровим номером 5625487200:01:002:0164, для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти за рахунок земель, які обліковуються за Стрільською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів у селі Стрільськ по вул. І.В. Лук’янова, 7 на території Стрільської сільської ради Сарненського району Рівненської області, у порядку, визначеному законодавством.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань аграрної політики, земельних ресурсів, екології, природокористування та розвитку села (Белеля С.О.).
 
Голова ради                                                                                                                  Р.П. Серпенінов

№ 836 "Про звіт щодо виконання районного бюджету Сарненського району за 2018 рік"

РІШЕННЯ
 
 
 
 
від «15» лютого 2019 року                                                                                                     № 836   
 
Про звіт щодо виконання
районного бюджету
Сарненського району за 2018 рік
 
        Заслухавши та обговоривши звіт райдержадміністрації про виконання районного бюджету за 2018 рік, районна рада констатує, що до загального фонду районного бюджету надійшло 116351,4 тис.грн. власних та закріплених доходів, що на 19666,9 тис.грн., або на 20,3 відсотка більше порівняно з 2017 роком.
        Виконання затвердженого з урахуванням змін на 2018 рік плану забезпечено на 105,4 відсотка, або додатково отримано до бюджету 5914,1 тис.гривень.
        Крім власних доходів, у звітному році до районного бюджету надійшли в повному обсязі із загального фонду державного бюджету базова дотація – 39399,4 тис.грн., освітня субвенція – 217504,9 тис.грн., медична субвенція – 63244,4 тис.грн., субвенція на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження – 645,8 тис.грн. та на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій – 8314,3 тис.гривень. З місцевого бюджету отримано дотацію на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я за рахунок відповідної додаткової дотації з державного бюджету у сумі 34222,9 тис.грн. та дотацію за рахунок стабілізаційної дотації з державного бюджету – 1101,5 тис.гривень. На суму 390112,5 тис.грн. надійшло субвенцій з місцевого бюджету. Також отримано субвенції з місцевого бюджету за рахунок залишку коштів освітньої субвенції, що утворився на початок бюджетного періоду у сумі 3554,9 тис.грн., за рахунок залишку коштів медичної субвенції, що утворився на початок бюджетного періоду – 0,8 тис.грн., на здійснення переданих видатків у сфері освіти за рахунок коштів освітньої субвенції (з Немовицького бюджету) – 5738,1 тис.грн. та на здійснення переданих видатків у сфері охорони здоров’я за рахунок коштів медичної субвенції – 13620,3 тис.гривень.
         Крім цього, надійшло інших субвенцій районному бюджету з обласного бюджету у сумі 1725,1 тис.грн., з Клесівського селищного бюджету – 1078,6 тис.грн., з Немовицького сільського бюджету – 4075,1 тис.грн. та бюджетів місцевого самоврядування – 4581,1 тис.гривень.
        Протягом 2018 року із загального фонду районного бюджету проведено видатків всього на суму 762744,5 тис.грн., або 96,3 відсотка до уточнених призначень на звітний період.
         З них на утримання установ, організацій та здійснення заходів з районного бюджету спрямовано 801522,2 тис.грн., або 96,2 відсотків до затверджених призначень з урахуванням змін.
        Відповідно до частини 4 статті 80 Бюджетного кодексу України, керуючись пунктом 17 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з постійною комісією районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити звіт про виконання районного бюджету за 2018 рік.
        1.1. По загальному фонду:
        1.1.1. По доходах в сумі 905271,1 тис.грн.;
        1.1.2. По видатках в сумі 862744, 4 тис.грн. з перевищенням доходів над видатками 42526,7 тис.грн.
        1.2. По спеціальному фонду:
        1.2.1. По доходах в сумі 15543,6 тис.грн.;
        1.2.2. По видатках в сумі 38675,7 тис.грн., з перевищенням видатків над доходами 23132,1 тис.грн.
Додаток 1, 2, 3 
 
Голова ради                                                                                                                     Р.П.Серпенінов

№ 837 "Про внесення змін до районного бюджету Сарненського району на 2019 рік"

РІШЕННЯ



від 15 лютого 2019 року                                                                                                                 № 837


Про внесення змін до
районного бюджету
Сарненського району на 2019 рік
 
        Керуючись пунктом 17 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Бюджетним кодексом України, Законом України “Про Державний бюджет України на 2019 рік”, іншими чинними нормативно-правовими актами з цих питань, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада


ВИРІШИЛА:
 
        Внести зміни до рішення районної ради від 22 грудня 2018 року №791 “Про районний бюджет Сарненського району на 2019 рік”, а саме:
        1. Збільшити доходи загального фонду районного бюджету за рахунок інших субвенцій з бюджетів місцевого самоврядування на суму 25450 грн. згідно з додатком 1 до цього рішення.
        2. Збільшити видатки загального фонду районного бюджету на суму 6019220,71 грн. згідно з додатками 2,3,6 до цього рішення, в тому числі за рахунок:
спрямування:
        вільного залишку бюджетних коштів на суму 10018000 грн.;
        залишку коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що утворився на початок бюджетного періоду на суму 22450753 грн.;
         залишку коштів медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що утворився на початок бюджетного періоду на суму 2817,71 грн.;
        залишку коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на суму 1277409 грн.;
        інших субвенцій з бюджетів місцевого самоврядування на суму 25450 грн.;
зменшення:
         за рахунок коштів, що передаються із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) на суму 27755209 грн.
        3. Зменшити обсяг резервного фонду районного бюджету на 2623896 грн. згідно з додатком 3 до цього рішення та установити в сумі 26104 грн.
        4. Затвердити обсяг доходів загального фонду районного бюджету в сумі 863162546 грн., обсяг видатків загального фонду районного бюджету в сумі 866598879,71 грн. з дефіцитом загального фонду районного бюджету в сумі 3436333,71 грн.
        5. Збільшити видатки спеціального фонду районного бюджету в тому числі бюджету розвитку на суму 2775209 грн. згідно з додатками 2,3,5 до цього рішення за рахунок коштів, що передаються із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду).
        6. Затвердити обсяг видатків спеціального фонду районного бюджету в сумі 33981488 грн., в тому числі бюджету розвитку в сумі 30312646 грн.
        7. Установити дефіцит спеціального фонду районного бюджету в тому числі бюджету розвитку в сумі 30312646 грн., джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду).
        8. Внести зміни до обсягів міжбюджетних трансфертів та здійснити їх розподіл між місцевими бюджетами району згідно з додатком 4 до цього рішення.
        9. Внести зміни до розподілу коштів бюджету розвитку на здійснення заходів на будівництво, реконструкцію і реставрацію об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами згідно з додатком 5 до цього рішення.
        10. Збільшити обсяг видатків районного бюджету на реалізацію місцевих/ регіональних програм на суму 5184259 грн., з них: по загальному фонду районного бюджету на суму 5020408 грн., по спеціальному фонду районного бюджету на суму 163851 грн. згідно з додатком 6 до цього рішення і затвердити їх загальний обсяг в сумі 9136077 грн., в тому числі по загальному фонду районного бюджету в сумі 8972226 грн., по спеціальному фонду районного бюджету в сумі 163851 грн.
        11. Враховуючи звернення головних розпорядників коштів, здійснити перерозподіл бюджетних призначень за типовою програмною класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів та економічною класифікацією в межах загального обсягу районного бюджету згідно з додатком 3 до цього рішення.
        12. Затвердити субвенцію з районного бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку регіонів за рахунок вільного залишку коштів районного бюджету в сумі 2590000 грн., а саме на реалізацію програми економічного та соціального розвитку Сарненського району, зокрема на виконання районною державною адміністрацією та її структурними підрозділами делегованих законами України повноважень органів місцевого самоврядування відповідно до Закону України “Про джерела фінансування органів державної влади” в сумі 2550000 грн., на виконання програми створення місцевого та об’єктових фондів матеріально – технічних резервів для запобігання, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в сумі 40000 грн.
        Надати право районній державній адміністрації здійснити розподіл субвенції на виконання делегованих повноважень між її структурними підрозділами.
        13. Додатки 1-6 до цього рішення є невід’ємною його частиною.
14. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення (Ведров А.О.).
 
 
Голова ради                                                                                                                       Р.П.Серпенінов