28 сесія від 26 жовтня 2018 року

 

Додатки до протоколу

 додатки до протоколу №28 двадцять восьмої сесії районної ради від 26 жовтня 2018 року №1, №2, №3№4 додаються

Протокол № 28

 протокол № 28 позачергової дваццять восьмої сесії районної ради від 26 жовтня 2018 року додається

№703 Про порядок денний позачергової двадцять восьмої сесії Сарненської районної ради сьомого скликання

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                                                             № 703
 
 
Про порядок денний позачергової
двадцять восьмої сесії
Сарненської районної ради
сьомого скликання 
 
 
        Відповідно до частини 15 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 27 Регламенту районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити порядок денний позачергової двадцять восьмої сесії Сарненської районної ради сьомого скликання:
         1. Про звернення депутатів Сарненської районної ради до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Президента України щодо скасування постанови про підвищення ціни на газ для населення.
         2. Про звернення депутатів Сарненської районної ради до Верховної Ради України щодо ухвалення Антиолігархічного пакету докорінних перетворень.
         3. Про звіт щодо виконання районної програми забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2017 рік.
         4. Про звіт щодо виконання районної програми запобігання та лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань на 2017 рік.
         5. Про звіт щодо виконання районної програми організації безоплатного та пільгового відпустку лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2017 рік.
         6. Про звіт щодо виконання районної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2017 рік.
         7. Про внесення змін до Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Сарненському районі на 2017 – 2021 роки.
         8. Про внесення змін до районної програми «Ветеран» на 2014 -2018 роки.
         9. Про внесення змін до районної Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2015 – 2018 роки.
         10. Про дострокове припинення повноважень депутата Сарненської районної ради сьомого скликання Камінського Сергія Григоровича.
         11. Про затвердження Положення про оренду майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад Сарненського району.
         12. Про затвердження Порядку інформування про діяльність комунальних підприємств спільної власності територіальних громад району.
         13. Про передачу з балансу Сарненської районної державної адміністрації на баланс відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації індивідуально визначеного майна.
         14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування комунальному некомерційному підприємству «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради.
         15. Про внесення змін у межі села Чабель на території Селищенської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
         16. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0196 га, що відводиться в оренду строком на 7 (сім) років товариству з обмеженою відповідальністю «УКРТАУЕР» на території Люхчанської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
         17. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 1,4739 га, що відводиться в оренду строком на 7 (сім) років гр. Пупку Михайлу Павловичу та гр. Торошу Олександру Васильовичу на території Костянтинівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
         18. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 11,7468 га, що передається в оренду строком на 7 (сім) років товариству з обмеженою відповідальністю «Вільгельм Ландберг» на території Кузьмівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
         19. Про внесення змін до районної Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2016-2020 роки.
         20. Про хід виконання районної Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2016-2020 роки.
         21. Про звіт щодо виконання районної програми Керівництво та управління у сфері проведення місцевих виборів на 2017 рік.
         22. Про хід виконання програми розвитку туризму в Сарненському районі на 2016-2020 роки.
         23. Про хід виконання районної програми підтримки молоді на 2016-2020 роки.
         24. Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації на укладання договору оренди частин приміщень загальноосвітніх навчальних закладів для організації харчування дітей.
         25. Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад Сарненського району в особі Сарненської районної ради із комунальної власності Кузьмівської сільської ради котельні (топочної) БТК-192.
         26. Про передачу з балансу відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації на баланс комунальної установи «Сарненський інклюзивно-ресурсний центр» Сарненської районної ради Рівненської області майна спільної власності територіальних громад району.
         27. Про надання у безоплатне користування (позичку) шкільного автобуса марки ЕТАЛОН А-081.10Ш для Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.
         28. Про затвердження акта приймання-передачі.
         29. Про затвердження переліку об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району Рівненської області, що підлягають приватизації.
         30. Про внесення змін до рішень Сарненської районної ради щодо фінансового плану та звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства спільної власності територіальних громад району.
         31. Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства.
        32. Про передачу індивідуально визначеного майна з балансу комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради на баланс комунального закладу «Сарненська районна стоматологічна поліклініка» Сарненської районної ради.
         33. Про внесення змін до Програми розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування місцевого значення Сарненського району на 2018 рік.
         34. Про хід виконання комплексної програми забезпечення містобудівною документацією населених пунктів та територій Сарненського району на 2016 – 2020 роки.
         35. Про внесення змін до районної Програми «Забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2018 рік».
         36. Про Районну соціальну програму забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2021 року.
         37. Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Сарненському районі та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради на ІV квартал 2018 та 2019 – 2021 роки.
         38. Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік.
         39. Про хід виконання районної програми «Ліси Сарненщини на 2016 - 2020 роки».
         40. Про погодження прийняття земельної ділянки із державної власності у спільну власність територіальних громад Сарненського району.
         41. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,2756 га, що відводиться в оренду гр. Леончик Наталії Василівні на території Тутовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.
         42. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,5047 га, що відводиться в оренду гр. Леончику Анатолію Васильовичу на території Тутовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.
         43. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0, 0196 га, що відводиться в оренду строком на 7 (сім) років приватному акціонерному товариству «ВФ Україна» на території Тутовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.
         44. Про депутатські запити.
         45. Різне.
 
 
Голова ради                                                                                                                 Р.П. Серпенінов

№704 Про звернення депутатів Сарненської районної ради до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Президента України щодо скасування постанови про підвищення ціни на газ для населення

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                                        № 704




Про звернення депутатів Сарненської
районної ради до Кабінету Міністрів
України, Верховної Ради України,
Президента України щодо скасування
постанови про підвищення ціни на газ
для населення
 
 
        Відповідно до Конституції України, статей 43, 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», враховуючи висновок постійної комісії з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності,районна рада
 


ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Схвалити текст звернення депутатів Сарненської районної ради до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Президента України щодо скасування постанови Кабінету Міністрів України у зв’язку з підвищенням ціни на газ для населення(текст звернення додається).
         2. Направити це звернення до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Президенту України.
         3. Опублікувати це рішення на офіційному веб-сайті Сарненської районної ради.
 
 
Голова ради                                                                                                                   Р.П. Серпенінов

№705 Про звернення депутатів Сарненської районної ради до Верховної Ради України щодо ухвалення Антиолігархічного пакету докорінних перетворень

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                                                  № 705
 
 
Про звернення депутатів Сарненської
районної ради до Верховної Ради
України щодо ухвалення
Антиолігархічного пакету докорінних
перетворень
 
 
        Відповідно до Конституції України, статей 43, 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», враховуючи висновок постійної комісії з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Схвалити текст звернення депутатів Сарненської районної ради до Верховної Ради України щодо ухвалення Антиолігархічного пакету докорінних перетворень (текст звернення додається).
         2. Направити це звернення до Верховної Ради України.
         3. Опублікувати це рішення на офіційному веб-сайті Сарненської районної ради.
 


Голова ради                                                                                              Р.П. Серпенінов

№706 Про звіт щодо виконання районної програми забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2017 рік

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                                             № 706




Про звіт щодо виконання районної
програми забезпечення громадян, які
страждають на рідкісні (орфанні)
захворювання, лікарськими засобами
та відповідними харчовими
продуктами для спеціального
дієтичного споживання на 2017 рік
 
 
        Заслухавши звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2017 рік, затвердженої рішенням районної ради від 23.12.2016 № 332, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2017 рік, затвердженої рішенням районної ради від 23.12.2016 № 332, взяти до відома (звіт додається).
        2. Рішення районної ради від 23.12.2016 № 332 «Про районну програму забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2017 рік» визнати таким, що втратило чинність у зв’язку з закінченням терміну дії програми.
 
 
Голова ради                                                                                                                              Р.П.Серпенінов

№707 Про звіт щодо виконання районної програми запобігання та лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань на 2017 рік

РІШЕННЯ
 
 
від «26» жовтня 2018 року                                                                                           № 707
 
 
Про звіт щодо виконання районної
програми запобігання та лікування
серцево-судинних та судинно-
мозкових захворювань на 2017 рік
 
 
        Заслухавши звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми запобігання та лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань на 2017 рік, затвердженої рішенням районної ради від 23.12.2016 № 330, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми запобігання та лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань на 2017 рік, затвердженої рішенням районної ради від 23.12.2016 № 330, взяти до відома (звіт додається).
        2. Рішення районної ради від 23.12.2016 № 330 «Про районну програму запобігання та лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань на 2017 рік» визнати таким, що втратило чинність у зв’язку з закінченням терміну дії програми.
 


Голова ради                                                                                                             Р.П.Серпенінов

№708 Про звіт щодо виконання районної програми організації безоплатного та пільгового відпустку лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2017 рік

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                                                      № 708




Про звіт щодо виконання районної
програми організації безоплатного
та пільгового відпустку лікарських
засобів за рецептами лікарів у разі
амбулаторного лікування окремих
груп населення та за певними
категоріями захворювань на 2017
рік
 
 
        Заслухавши звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми організації безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2017 рік, затвердженої рішенням районної ради від 23.12.2016 № 329, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми організації безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2017 рік, затвердженої рішенням районної ради від 23.12.2016 № 329, взяти до відома (звіт додається).
        2. Рішення районної ради від 23.12.2016 № 329 «Про районну програму організації безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2017 рік» визнати таким, що втратило чинність у зв’язку з закінченням терміну дії програми.
 


Голова ради                                                                                                                                  Р.П.Серпенінов

№709 Про звіт щодо виконання районної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2017 рік

РІШЕННЯ
 
 
від «26» жовтня 2018 року                                                                                 № 709
 
 
Про звіт щодо виконання районної
програми протидії захворюванню на
туберкульоз на 2017 рік
 
 
        Заслухавши звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2017 рік, затвердженої рішенням районної ради від 23.12.2016 № 331, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2017 рік, затвердженої рішенням районної ради від 23.12.2016 № 331, взяти до відома (звіт додається).
         2. Рішення районної ради від 23.12.2016 № 331 «Про районну програму протидії захворюванню на туберкульоз на 2017 рік» визнати таким, що втратило чинність у зв’язку з закінченням терміну дії програми.
 
 
Голова ради                                                                                                                  Р.П.Серпенінов

№710 Про внесення змін до Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Сарненському районі на 2017 – 2021 роки

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                                        № 710




Про внесення змін до
Програми сприяння
розвитку громадянського
суспільства в Сарненському
районі на 2017 – 2021 роки
 
 
        Відповідно до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016 – 2020 роки, затвердженої Указом Президента України від 26 лютого 2016 року № 68/2016 «Про сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні», постанов Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», від 12 жовтня 2011 року № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 

ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Внести зміни до Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Сарненському районі на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням районної ради від 21 квітня 2017 року № 416, схвалені розпорядженням голови райдержадміністрації від 05 липня 2018 року № 269, що додаються.
        2. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті на відповідні роки передбачити кошти на виконання заходів програми в межах фінансових ресурсів.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з правових питань, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики, регламенту районної ради (Бухало А.Г.).
 
 
Голова ради                                                                                                                         Р.П. Серпенінов

№711 Про внесення змін до районної програми «Ветеран» на 2014 -2018 роки

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                                             № 711




Про внесення змін до районної програми
«Ветеран» на 2014 -2018 роки
 
 
        Відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Внести до районної програми «Ветеран» на 2014 - 2018 роки (далі - Програма), затвердженої рішенням Сарненської районної ради від 27.11.2013 №746, зі змінами від 18.02.2015 № 1129, від 25.03.2015 № 1144, від 29.04. 2016 № 165, від 22.07.2016 № 231, від 09.06. 2017 № 420, від 19.09.2017 № 449, від 26 квітня 2018 року №641, зміни, схвалені розпорядженням голови райдержадміністрації від 30 серпня 2018 року № 346, а саме:
        1.1. Пункт 9 заходів з реалізації районної програми «Ветеран» на 2014-2018 роки викласти в новій редакції, що додається.
         1.2. Додаток 3 до заходів з реалізації районної програми «Ветеран» на 2014-2018 роки викласти в новій редакції, що додається.
        2. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті на відповідні роки передбачати кошти в межах реальних фінансових ресурсів на виконання заходів Програми.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення ( Ведров А.О.).
 
 
Голова ради                                                                                                             Р.П. Серпенінов

№712 Про внесення змін до районної Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2015 – 2018 роки

РІШЕННЯ
 
 
26» жовтня 2018 року                                                                                             № 712
 
 
Про внесення змін до районної
Програми соціального захисту
громадян «Турбота» на 2015 – 2018
роки
 
 
        Відповідно до Законів України «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», «Про соціальний захист дітей війни», відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Внести до районної Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2015 – 2018 роки (далі – Програма), затвердженої рішенням районної ради від 16 січня 2015 року № 1090 зміни, схвалені розпорядженням голови райдержадміністрації від 26 жовтня 2018 року № 468, а саме: розділ «Фінансове забезпечення виконання Програми» викласти в новій редакції (додається).
        2. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті на відповідні роки передбачати кошти на реалізацію заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.
        3. Рішення районної ради від 27 липня 2018 року № 701 «Про внесення змін до районної програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2015-2018 роки» визнати таким, що втратило чинність.
        4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення (Ведров А.О.).
 
 
Голова ради                                                                                                                      Р.П.Серпенінов

№713 Про затвердження Положення про оренду майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад Сарненського району

РІШЕННЯ
 
 
від «26» жовтня 2018 року                                                                                                    № 713
 
 
Про затвердження Положення про
оренду майна, що перебуває у
спільній власності територіальних
громад Сарненського району
 
 
        Відповідно до Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», з метою в врегулювання організаційних та майнових відносин, пов’язаних з орендою майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад району, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Затвердити Положення про оренду майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад Сарненського району, згідно з додатком 1 (додається).
         2. Затвердити Порядок проведення конкурсу на право укладення договору оренди майна, що є спільною власністю територіальних громад Сарненського району, згідно з додатком 2 (додається).
        3. Затвердити типовий договір оренди майна, що є спільною власністю територіальних громад Сарненського району, у новій редакції згідно з додатком 3 (додається).
        4. Вважати таким, що втратило чинність, рішення районної ради від 21 квітня 2017 року № 387.
        5. Це рішення набуває чинності з дня його опублікування.
         6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
 
 
Голова ради                                                                                                                                 Р.П. Серпенінов

№714 Про затвердження Порядку інформування про діяльність комунальних підприємств спільної власності територіальних громад району

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                                              № 714
 
 
Про затвердження Порядку інформування
про діяльність комунальних підприємств
спільної власності територіальних громад
району
 
 
         Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо управління об’єктами державної та комунальної власності», статті 78 Господарського кодексу України, статті 14 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» з метою забезпечення прозорості діяльності комунальних підприємств Сарненської районної ради, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями, Сарненська районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Затвердити Порядок інформування про діяльність комунальних підприємств спільної власності територіальних громад району, що додається.
        2. Комунальним підприємствам спільної власності територіальних громад району у місячний термін з моменту прийняття цього рішення забезпечити оприлюднення на офіційних веб-сайтах інформації, вказаної у Порядку інформування про діяльність комунальних підприємств спільної власності територіальних громад району.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.)
 


Голова ради                                                                                                                          Р.П. Серпенінов

№715 Про передачу з балансу Сарненської районної державної адміністрації на баланс відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації індивідуально визначеного майна

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                                   № 715
 


Про передачу з балансу Сарненської
районної державної адміністрації на
баланс відділу освіти, молоді та спорту
Сарненської районної державної
адміністрації індивідуально
визначеного майна
 
 
        Розглянувши лист Сарненської районної державної адміністрації, у зв’язку з передачею ведення бухгалтерського обліку, завдань та функцій управління персоналом відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації з відділу фінансово-господарського забезпечення апарату Сарненської районної державної адміністрації у відділ освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації, відповідно до Положення про порядок передачі об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району, затвердженого рішенням районної ради від 21 квітня 2017 року № 388, керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада     
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Передати з балансу Сарненської районної державної адміністрації на баланс відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації наступне індивідуально визначене майно:
         1.1. за джерелом придбання: отримане за рахунок загального фонду районного бюджету на виконання районної Програми підтримки сім’ї на період до 2010 року, схваленої розпорядженням голови Сарненської райдержадміністрації від 18 січня 2008 року № 32 (зі змінами), затвердженої рішенням районної ради від 14 березня 2008 року № 341 (зі змінами), а саме:
         а) комп’ютер з комплектуючими (монітор, клавіатура, миша, колонки), інвентарний номер - 10480099, первісна вартість - 2573 грн. 00 коп., ліквідаційна вартість -1 грн. 00 коп., знос -2573 грн. 00 коп., залишкова вартість – 1 грн.00 коп.;
         б) принтер Canon i- sensys MF4140, інвентарний номер – 10480100, первісна вартість -1927 грн. 00коп., ліквідаційна вартість - 1грн. 00 коп., знос -1927 грн. 00 коп., залишкова вартість - 1 грн. 00 коп.;
         в) фільтр – подовжувач, інвентарний номер - 1-11361030, первісна вартість - 37 грн. 00 коп., знос -19 грн.00 коп., залишкова вартість -18 грн. 00 коп.;
         1.2. за джерелом придбання: отримане за рахунок спеціального фонду районного бюджету на виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту в Сарненському районі на 2008-2013 роки, схваленої розпорядженням голови Сарненської райдержадміністрації від 18 січня 2008 року № 30 (зі змінами) та затвердженої рішенням районної ради від 14 березня 2008 року № 342 (зі змінами), а саме: комплект персонального комп’ютера (в т.ч. системний блок, монітор, клавіатура, миша), інвентарний номер - 10480106, первісна вартість - 4186 грн. 00 коп., знос – 2060 грн. 15 коп., залишкова вартість - 2125 грн. 85 коп.
        2. Сарненській районній державній адміністрації в місячний термін передати, а відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації прийняти на баланс вищезазначені матеріальні цінності відповідно до чинного законодавства України. Передачу здійснити станом на 01 жовтня 2018 року.
        3. Закріпити за відділом освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації на праві оперативного управління майно, зазначене у пункті 1.1. та 1.2. рішення.
        4. Примірник акту приймання-передачі майна надати у відділ з питань юридичного забезпечення роботи ради та комунальної власності виконавчого апарату районної ради.
        5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
 
 
Голова ради                                                                                                                Р.П. Серпенінов

№716 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування комунальному некомерційному підприємству «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради

РІШЕННЯ
 
 
від «26» жовтня 2018 року                                                                                                 № 716
 
 
Про затвердження проекту
землеустрою щодо відведення
земельної ділянки у постійне
користування комунальному
некомерційному
підприємству «Сарненський
районний центр первинної медико-
санітарної допомоги» Сарненської
районної ради
 
 
         Розглянувши лист Сарненської районної державної адміністрації, враховуючи рішення Сарненської районної ради від 22.06.2018 № 669 «Про надання згоди на поділ земельної ділянки, що розташована по вулиці Центральна, 102а села Корост Сарненського району Рівненської області», від 27.07.2018 № 698 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування комунальному некомерційному підприємству «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради», згідно зі статтями 10, 20, 86, 92, 123, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, відповідно до Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», статей 17, 22, 50 Закону України «Про землеустрій», статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальному некомерційному підприємству «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги за рахунок земельної ділянки, яка перебуває в постійному користуванні відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації, в с. Корост вул. Центральна, 102а на територіїКоростськоїсільської ради Сарненського району Рівненської області, загальною площею 0,4000 га, з кадастровим номером 5625482800:02:003:0153, зі зміною цільового призначення для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.
        2. Надати комунальному некомерційному підприємству «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради в постійне користування земельну ділянку загальною площею 0,4000 га, з кадастровим номером 5625482800:02:003:0153, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги по вулиці Центральна, 102а села Корост Сарненського району Рівненської області на території Коростської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
         3. Комунальному некомерційному підприємству «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради здійснити державну реєстрацію права постійного користування на земельну ділянку загальною площею 0,4000 га, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги по вулиці Центральна, 102а села Корост Сарненського району Рівненської області на території Коростської сільської ради Сарненського району Рівненської області, у порядку, визначеному законодавством.
         4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань аграрної політики, земельних ресурсів, екології, природокористування та розвитку села (Белеля С.О.).
 
 
Голова ради                                                                                                 Р.П. Серпенінов

№717 Про внесення змін у межі села Чабель на території Селищенської сільської ради Сарненського району Рівненської області

РІШЕННЯ
 


від «26» жовтня 2018 року                                                                                            № 717
 


Про внесення змін у межі села Чабель
на території Селищенської сільської ради
Сарненського району Рівненської області
 
 
        Розглянувши проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Чабель Селищенської сільської ради Сарненського району Рівненської області, враховуючи погодження Сарненської районної державної адміністрації, Селищенської сільської ради, згідно зі статтями 10, 173, 174 Земельного кодексу України, статтею 46 Закону України «Про землеустрій», керуючись пунктом 21 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Затвердити проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Чабель Селищенської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
         2. Внести зміни в межі села Чабель на території Селищенської сільської ради Сарненського району Рівненської області, додатково включивши 23,3100 га земель згідно з додатком, і затвердити територію села Чабель загальною площею 296,8100 га.
         3. Селищенській сільській раді Сарненського району забезпечити перенесення меж села Чабель у натуру (на місцевість).
         4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань аграрної політики, земельних ресурсів, екології, природокористування та розвитку села (Белеля С.О.).
 
 
Голова ради                                                                                                                    Р.П. Серпенінов 

№718 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0196 га, що відводиться в оренду строком на 7 (сім) років товариству з обмеженою відповідальністю «УКРТАУЕР» на території Люхчанської сільс

РІШЕННЯ
 
 
від « 26 » жовтня 2018 року                                                                                      № 718
 
 
Про затвердження технічної
документації з нормативної
грошової оцінки земельної ділянки
площею 0,0196 га, що відводиться
в оренду строком на 7 (сім)
років товариству з обмеженою
відповідальністю «УКРТАУЕР» на
території Люхчанської сільської
ради Сарненського району
Рівненської області
 
 
        Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Землевпорядна Компанія «ЮРЗЕМГЕОПРОЕКТ» про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0196 га, що відводиться в оренду строком на 7 (сім) років товариству з обмеженою відповідальністю «УКРТАУЕР» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території Люхчанської сільської ради Сарненського району Рівненської області, відповідну технічну документацію, розроблену товариством з обмеженою відповідальністю «Землевпорядна Компанія «ЮРЗЕМГЕОПРОЕКТ» і погоджену в установленому порядку, враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 26.07.2018 № 369, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки (кадастровий номер 5625484800:07:001:0194) площею 0,0196 га, що відводиться в оренду строком на 7 (сім) років товариству з обмеженою відповідальністю «УКРТАУЕР» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території Люхчанської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
 
 
Голова ради                                                                                                                             Р.П. Серпенінов

№719 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 1,4739 га, що відводиться в оренду строком на 7 (сім) років гр. Пупку Михайлу Павловичу та гр. Торошу Олександру Васильовичу на територі

РІШЕННЯ
 
 
від « 26 » жовтня 2018 року                                                                                           № 719
 
 
Про затвердження технічної
документації з нормативної
грошової оцінки земельної ділянки
площею 1,4739 га, що відводиться
в оренду строком на 7 (сім) років
гр. Пупку Михайлу Павловичу та
гр. Торошу Олександру Васильовичу
на території Костянтинівської
сільської ради Сарненського району
Рівненської області
 
 
        Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Землевпорядна Компанія «ЮРЗЕМГЕОПРОЕКТ» про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 1,4739 га, що відводиться в оренду строком на 7 (сім) років громадянам Пупку Михайлу Павловичу та Торошу Олександру Васильовичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Костянтинівської сільської ради Сарненського району Рівненської області, відповідну технічну документацію, розроблену товариством з обмеженою відповідальністю «Землевпорядна Компанія «ЮРЗЕМГЕОПРОЕКТ» і погоджену в установленому порядку, враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 26.07.2018 № 369, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки (кадастровий номер 5625482500:07:001:0190) площею 1,4739 га, що відводиться в оренду строком на 7 (сім) років громадянину Пупку Михайлу Павловичу та громадянину Торошу Олександру Васильовичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Костянтинівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
 
 
Голова ради                                                                                                      Р.П. Серпенінов

№720 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 11,7468 га, що передається в оренду строком на 7 (сім) років товариству з обмеженою відповідальністю «Вільгельм Ландберг» на території

РІШЕННЯ




від « 26 » жовтня 2018 року                                                                                    № 720
 
 
Про затвердження технічної
документації з нормативної
грошової оцінки земельної ділянки
площею 11,7468 га, що передається
в оренду строком на 7 (сім) років
товариству з обмеженою
відповідальністю «Вільгельм
Ландберг» на території Кузьмівської
сільської ради Сарненського району
Рівненської області
 
 
        Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Землевпорядна Компанія «ЮРЗЕМГЕОПРОЕКТ» про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 11,7468 га, що передається в оренду строком на 7 (сім) років товариству з обмеженою відповідальністю «Вільгельм Ландберг» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кузьмівської сільської ради Сарненського району Рівненської області, відповідну технічну документацію, розроблену товариством з обмеженою відповідальністю «Землевпорядна Компанія «ЮРЗЕМГЕОПРОЕКТ» і погоджену в установленому порядку, враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 14.08.2018 № 388, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки (кадастровий номер 5625483900:05:002:0038) площею 11,7468 га, що передається в оренду строком на 7 (сім) років товариству з обмеженою відповідальністю «Вільгельм Ландберг» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кузьмівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
 
 
Голова ради                                                                                                             Р.П.Серпенінов

№721 Про внесення змін до районної Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2016-2020 роки

РІШЕННЯ
 
 
від «26» жовтня 2018 року                                                                             №721
 
 
Про внесення змін до районної
Комплексної програми профілактики
правопорушень та боротьби із
злочинністю на 2016-2020 роки
 
 
        Відповідно до Законів України «Про Національну поліцію», «Про Службу безпеки України», Указів Президента України від 06.02.2003 №84/2003 «Про невідкладні додаткові заходи щодо посилення боротьби з організованою злочинністю і корупцією», від 18.02.2002 №143/2002 «Про заходи щодо дальшого зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод громадян», від 19.07.2005 №1119/2005 «Про заходи щодо забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності», керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада




ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Внести до районної Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2016-2020 роки (далі –Програма), затвердженої рішенням районної ради від 23 листопада 2016 року №267, зміни, схвалені розпорядженням голови Сарненської районної державної адміністрації від 18 жовтня 2018 року №445, а саме: додаток 2 до Програми «Фінансове забезпечення заходів Програми за рахунок коштів районного бюджету, бюджетів органів місцевого самоврядування та інших джерел фінансування не заборонених законом» викласти в новій редакції (додається).
         2. Фінансовому управлінню Сарненської районної державної адміністрації щороку в районному бюджеті передбачати кошти на виконання заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.
         3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення районної ради від 03 березня 2017 року №376 «Про внесення змін до районної Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2016-2020 роки».
         4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з правових питань, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики, регламенту районної ради (Бухало А.Г.).
 


Голова ради                                                                                                            Р.П. Серпенінов

№722 Про хід виконання районної Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2016-2020 роки

РІШЕННЯ
 
 
від «26» жовтня 2018 року                                                                                       № 722
 
 
Про хід виконання районної
Комплексної програми профілактики
правопорушень та боротьби із
злочинністю на 2016-2020 роки
 
 
        Заслухавши інформацію Сарненської районної державної адміністрації про хід виконання районної Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2016-2020 роки, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
         Інформацію Сарненської районної державної адміністрації про хід виконання районної Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 23 листопада 2016 року № 267 (із змінами) взяти до відома (додається).
 
 
Голова ради                                                                                                              Р.П. Серпенінов

№723 Про звіт щодо виконання районної програми Керівництво та управління у сфері проведення місцевих виборів на 2017 рік

РІШЕННЯ




від « 26 » жовтня 2018 року                                                                                    №723




Про звіт щодо виконання районної
програми Керівництво та управління у
сфері проведення місцевих виборів на
2017 рік
 
 
        Заслухавши звіт голови районної виборчої комісії про виконання районної програми Керівництво та управління у сфері проведення місцевих виборів на 2017 рік, затвердженої рішенням районної ради від 19 вересня 2017 року № 488, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Звіт голови районної виборчої комісії про виконання районної програми Керівництво та управління у сфері проведення місцевих виборів на 2017 рік, затвердженої рішенням районної ради від 19 вересня 2017 року № 488, взяти до відома ( звіт додається).
         2. Рішення районної ради від 19 вересня 2017 року №488 «Про районну програму Керівництво та управління у сфері проведення місцевих виборів на 2017 рік» визнати таким, що втратило чинність у зв’язку з закінченням терміну дії програми.
 


Голова ради                                                                                                                 Р.П. Серпенінов 

№724 Про хід виконання програми розвитку туризму в Сарненському районі на 2016-2020 роки

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                                      № 724




Про хід виконання програми
розвитку туризму в Сарненському
районі на 2016-2020 роки
 
 
        Розглянувши інформацію Сарненської районної державної адміністрації про хід виконання районної програми розвитку туризму в Сарненському районі на 2016-2020 роки, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Інформацію Сарненської районної державної адміністрації про хід виконання районної програми розвитку туризму в Сарненському районі на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Сарненської районної ради від 29 квітня 2016 року № 153, зі змінами від 22 липня 2016 року № 212, взяти до відома (додається).
 
 
Голова ради                                                                                                                    Р.П. Серпенінов

№725 Про хід виконання районної програми підтримки молоді на 2016-2020 роки

РІШЕННЯ





від «26» жовтня 2018 року                                                                                          № 725




Про хід виконання районної
програми підтримки молоді на
2016-2020 роки
 
 
         Заслухавши інформацію Сарненської районної державної адміністрації про хід виконання районної програми підтримки молоді на 2016-2020 роки, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
         Інформацію Сарненської районної державної адміністрації про хід виконання районної програми підтримки молоді на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 29.04.2016 № 154, взяти до відома (інформація додається).
 
 
Голова ради                                                                                             Р.П. Серпенінов

№726 Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації на укладання договору оренди частин приміщень загальноосвітніх навчальних закладів для організації харчування дітей

РІШЕННЯ
 
 
від «26» жовтня 2018 року                                                                              № 726
 
 
Про надання дозволу відділу освіти,
молоді та спорту Сарненської
районної державної адміністрації на
укладання договору оренди частин
приміщень загальноосвітніх
навчальних закладів для організації
харчування дітей
 
 
        Розглянувши клопотання Сарненської районної державної адміністрації, на підставі рішення Сарненської районної ради від 21 квітня 2017 року № 387 «Про затвердження Положення про порядок передачі в оренду майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад району, та Порядку проведення конкурсу на право укладення договору оренди майна, що є спільною власністю територіальних громад», керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Надати дозвіл відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації на укладення договору оренди частин приміщень загальноосвітніх навчальних закладів згідно з додатком, що додається, для організації харчування дітей, потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи.
         2. Балансоутримувачу укласти договір оренди нерухомого майна у порядку, визначеному чинним законодавством та Положенням про порядок передачі в оренду майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад району, та Порядком проведення конкурсу на право укладення договору оренди майна, що є спільною власністю територіальних громад, затвердженим рішенням районної ради від 21 квітня 2017 року № 387.
        3. Подати один примірник до відділу з питань юридичного забезпечення роботи ради та комунальної власності виконавчого апарату районної ради.
        4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
 
 
Голова ради                                                                                                                                         Р.П. Серпенінов

№727 Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад Сарненського району в особі Сарненської районної ради із комунальної власності Кузьмівської сільської ради котельні (топочної) БТК-192

РІШЕННЯ
 
 
від «26» жовтня 2018 року                                                                                   № 727
 
 
Про надання згоди на прийняття у
спільну власність територіальних
громад Сарненського району в особі
Сарненської районної ради із
комунальної власності Кузьмівської
сільської ради котельні (топочної)
БТК-192
 
 
        Розглянувши лист Сарненської районної державної адміністрації, відповідно до статті 327 Цивільного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», рішення Сарненської районної ради від 21.04.2017 №388 ”Про затвердження Положення про порядок передачі об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району”, на підставі рішення Кузьмівської сільської ради від 30 липня 2018 року № 364 «Про надання згоди на передачу у спільну власність територіальних громад Сарненського району котельні (топочної) БТК-192», відповідно до статті 137 Господарського кодексу України, керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Надати згоду на прийняття у спільну власність територіальних громад Сарненського району в особі Сарненської районної ради із комунальної власності Кузьмівської сільської ради котельню (топочну) БТК-192, що розміщена за адресою: вул. Центральна, 100 с. Кузьмівка Сарненського району Рівненської області.
        2. Визначити балансоутримувачем майна, зазначеного у пункті 1 цього рішення, відділ освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації на праві оперативного управління.
        3. Балансоутримувачу забезпечити прийом-передачу майна, зазначеного у пункті 1 цього рішення, у порядку, встановленому чинним законодавством.
        4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (В.А. Банацький).
 
 
Голова ради                                                                                                             Р.П. Серпенінов

№728 Про передачу з балансу відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації на баланс комунальної установи «Сарненський інклюзивно-ресурсний центр» Сарненської районної ради Рівненської області майна спільної власності терито

РІШЕННЯ
 


від «26» жовтня 2018 року                                                                                                № 728
 
 
Про передачу з балансу відділу освіти,
молоді та спорту Сарненської
районної державної адміністрації на
баланс комунальної установи
«Сарненський інклюзивно-ресурсний
центр» Сарненської районної ради
Рівненської області майна спільної
власності територіальних громад
району
 
 
        Розглянувши лист Сарненської районної державної адміністрації, з метою забезпечення належного функціонування комунальної установи «Сарненський інклюзивно-ресурсний центр» Сарненської районної ради Рівненської області, на підставі Положення про порядок передачі об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району, затвердженого рішенням районної ради від 21.04.2017 № 388 «Про затвердження Положення про порядок передачі об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району», керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
         1. Передати з балансу відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації на баланс комунальної установи «Сарненський інклюзивно-ресурсний центр» Сарненської районної ради Рівненської області майно спільної власності територіальних громад району, згідно з додатком, що додається.
        2. Закріпити за комунальною установою «Сарненський інклюзивно-ресурсний центр» Сарненської районної ради Рівненської області на праві оперативного управління майно, зазначене у додатку до цього рішення.
        3. Відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації спільно з комунальною установою «Сарненський інклюзивно-ресурсний центр» Сарненської районної ради Рівненської області у місячний термін провести приймання-передачу майна, вказаного у додатку до цього рішення, у порядку, встановленому чинним законодавством, і надати один примірник акту відділу з питань юридичного забезпечення роботи ради та комунальної власності виконавчого апарату районної ради.
        4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
 
 
Голова ради                                                                                                                           Р.П. Серпенінов

№729 Про надання у безоплатне користування (позичку) шкільного автобуса марки ЕТАЛОН А-081.10Ш для Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області

РІШЕННЯ




від «26 » жовтня 2018 року                                                                                               № 729




Про надання у безоплатне
користування (позичку) шкільного
автобуса марки ЕТАЛОН А-081.10Ш
для Немовицької сільської ради
Сарненського району Рівненської
о
бласті
 
 
        Розглянувши відповідне клопотання Сарненської районної державної адміністрації, керуючись статтями 827-836 Цивільного Кодексу України, статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 


ВИРІШИЛА:
 
 
        1.Передати Немовицькій сільській раді Сарненського району Рівненської області у безоплатне користування (позичку) шкільний автобус ЕТАЛОН А-081.10Ш, номер шасі (кузова, рами,) Y6PAS8110FP000357, реєстраційний номер ВК 1194 АА, що перебуває на балансі відділу освіти молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації, терміном до 31 грудня 2018 року.
         2. Відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації укласти договір позички з Немовицькою сільською радою Сарненського району Рівненської області відповідно до чинного законодавства України і надати його копію відділу з питань юридичного забезпечення роботи ради та комунальної власності виконавчого апарату районної ради.
         3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань освіти, культури і духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму (Ковальчук Р.А.) та з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А).
 
 
Голова ради                                                                                                                Р.П. Серпенінов

№730 Про затвердження акта приймання-передачі

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                                        №730




Про затвердження акта приймання-
передачі
 
 
        Розглянувши поданий технічний звіт про результати технічного обстеження конструкцій будівель клубу-їдальні та корпусу №1 за адресою: вул. Лісова, 5 (урочище Розвилка) с. Чудель Сарненського району Рівненської області та відповідний акт приймання-передачі виконаних робіт, керуючись статтями 43, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок управління майном спільної власності територіальних громад Сарненського району, затвердженого рішенням районної ради від 18 січня 2016 року № 85, з метою виконання рішення Сарненської районної ради від 27 липня 2018 року № 700, за погодженням із постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Затвердити акт приймання-передачі виконаних робіт технічного обстеження конструкцій будівель клубу-їдальні та корпусу №1 за адресою: вул. Лісова, 5 (урочище Розвилка) с. Чудель Сарненського району Рівненської області (додається).
        2. Доручити голові районної ради Серпенінову Р.П. підписати акт приймання-передачі виконаних робіт, зазначених у пункті 1 цього рішення.
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
 


Голова ради                                                                                                                            Р.П. Серпенінов

№731 Про затвердження переліку об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району Рівненської області, що підлягають приватизації

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                                               № 731




Про затвердження переліку об’єктів
спільної власності територіальних
громад Сарненського району
Рівненської області, що підлягають
приватизації
 
 
        Відповідно до статті 11 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 


ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Затвердити перелік об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району Рівненської області, що підлягають приватизації, що додається.
        2. Визнати такими, що втратили чинність, рішення Сарненської районної ради:
        - від 13.08.2015 № 1238 «Про проведення повторного аукціону з відчуження будівлі гаражів (чотири бокси), які розміщені за адресою: Рівненська область, Сарненський район, село Чудель вул. Лісова, 5, що є об’єктом спільної власності територіальних громад Сарненського району та перебувають на балансі комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради»;
         - від 03.03.2017 № 365 «Про затвердження переліку об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району, що підлягають приватизації».
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.)
 


Голова ради                                                                                                      Р.П.Серпенінов

№732 Про внесення змін до рішень Сарненської районної ради щодо фінансового плану та звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства спільної власності територіальних громад району

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                                          № 732




Про внесення змін до рішень
Сарненської районної ради щодо
фінансового плану та звіту про
виконання фінансового плану
комунального некомерційного
підприємства спільної власності
територіальних громад району
 
 
        Відповідно до частини другої статті 75, частини десятої статті 78 Господарського кодексу України, наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 02.03.2015 № 205 «Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану суб’єкта господарювання державного сектору економіки» (із змінами), керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Внести зміни до рішення Сарненської районної ради від 24 вересня 2008 року № 486 «Про план фінансово-господарської діяльності підприємств спільної власності територіальних громад району», а саме:
        1.1. пункт 1 після слів «громад району» доповнити словами «за винятком комунальних некомерційних підприємств»;
        1.2. пункт 2 після слів «діяльності підприємств» доповнити словами «фінансовий план комунального некомерційного підприємства, звіт про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства»;
        1.3. пункт 3 рішення викласти в новій редакції:
         «Встановити, що керівники комунальних некомерційних підприємств спільної власності територіальних громад району, засновником яких є Сарненська районна рада, подають на затвердження фінансовий план підприємства та звіт про виконання фінансового плану підприємства згідно з окремим Порядком, затвердженимСарненською районною радою».
         2. Внести зміни до рішення Сарненської районної ради від 18 січня 2016 року № 85 «Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад Сарненського району», а саме:
        2.1. Пункт шостий Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад Сарненського району доповнити підпунктами 6.10., 6.11. наступного змісту:
        «6.10. затверджує фінансовий план комунального некомерційного підприємства спільної власності територіальних громад району»;
        «6.11. затверджує звіт про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства спільної власності територіальних громад району».
        2.2. Пункт восьмий Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад Сарненського району доповнити підпунктами 8.8.,8.9. наступного змісту:
        «8.8. погоджує фінансовий план комунального некомерційного підприємства спільної власності територіальних громад району»;
        «8.9. погоджує звіт про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства спільної власності територіальних громад району».
         3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.)
 


Голова ради                                                                                                                Р.П.Серпенінов

№733 Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                            № 733




Про затвердження Порядку
складання, затвердження та
контролю виконання фінансового
плану комунального некомерційного
підприємства
 
        
        З метою вдосконалення системи фінансового планування, підвищення ефективності роботи комунального некомерційного підприємства, відповідно до статей 75, 77, 78 Господарського кодексу України, наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 02.03.2015 №205 «Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану суб’єкта господарювання державного сектору економіки», враховуючи рішення Сарненської районної ради від 26.04.2018 №629 «Про затвердження в новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центра первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради», керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 


ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Затвердити Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства, що додається.
        2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (Іванюк В.П.) та з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
 
Додаток 2 до Порядку.
Додаток 1 до Порядку.


Голова ради                                                                                                                         Р.П. Серпенінов

№734 Про передачу індивідуально визначеного майна з балансу комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної на баланс комунального закладу «Сарненська районна стоматологічна п

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                          № 734




Про передачу індивідуально
визначеного майна з балансу
комунального некомерційного
підприємства «Сарненський
районний центр первинної медико-
санітарної допомоги» Сарненської
районної на баланс комунального
закладу «Сарненська районна
стоматологічна поліклініка»
Сарненської районної ради
 
 
         Відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19.03.2018 № 504 «Про затвердження Порядку надання первинної медичної допомоги», враховуючи рішення районної ради від 21.04.2017 №388 «Про затвердження Положення про порядок передачі об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району», керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою більш ефективного використання та управління об’єктами спільної власності територіальних громад району,за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Передати індивідуально визначене майно з балансу комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради на баланс комунального закладу «Сарненська районна стоматологічна поліклініка» Сарненської районної ради, згідно з додатком.
         2. Комунальному некомерційному підприємству «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради та комунальному закладу «Сарненська районна стоматологічна поліклініка» Сарненської районної ради у місячний термін здійснити приймання-передачу майна, вказаного у пункті 1 цього рішення, і надати один примірник акту відділу з питань юридичного забезпечення роботи ради та комунальної власності виконавчого апарату районної ради.
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (Іванюк В.П.), з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
 
 
Голова ради                                                                                                                         Р.П. Серпенінов

№735 Про внесення змін до Програми розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування місцевого значення Сарненського району на 2018 рік

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                                                       № 735




Про внесення змін до Програми
розвитку дорожнього господарства,
утримання доріг загального
користування місцевого значення
Сарненського району на 2018 рік
 
 
        З метою покращення стану доріг у районі, забезпечення ефективного функціонування та розвитку дорожньої мережі, покращення транспортної доступності віддалених населених пунктів до районного центру, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Внести до Програми розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування місцевого значення Сарненського району на 2018 рік (далі – Програма), затвердженої рішенням сесії районної ради від 09.02.2018 №575, зміни, схвалені розпорядженням голови районної державної адміністрації від 12.10.2018 №438, а саме додаток до Програми розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування місцевого значення Сарненського району на 2018 рік викласти в новій редакції, згідно з додатком.
        2. Районній державній адміністрації забезпечити виконання заходів Програми.
        3. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті передбачати кошти на реалізацію заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.
        4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А).
 
 
Голова ради                                                                                                       Р.П. Серпенінов

№736 Про хід виконання комплексної програми забезпечення містобудівною документацією населених пунктів та територій Сарненського району на 2016 – 2020 роки

РІШЕННЯ
 
 
від « 26 » жовтня 2018 року                                                                              № 736
 
 
Про хід виконання комплексної програми
забезпечення містобудівною документацією
населених пунктів та територій
Сарненського району на 2016 – 2020 роки
 
 
         Розглянувши інформацію Сарненської районної державної адміністрації про хід виконання комплексної програми забезпечення містобудівною документацією населених пунктів та територій Сарненського району на 2016 – 2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 29.04.2016 № 155, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Інформацію Сарненської районної державної адміністрації про хід виконання комплексної програми забезпечення містобудівною документацією населених пунктів та територій Сарненського району на 2016 – 2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 29.04.2016 № 155 взяти до відома (додається).
 
 
Голова ради                                                                                                     Р.П. Серпенінов

№737 Про внесення змін до районної Програми «Забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2018 рік»

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                                          №737




Про внесення змін до районної
Програми «Забезпечення виконання
судових рішень та виконавчих
документів на 2018 рік» 
 
 
        На підставі Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 03 серпня 2011 року №845 «Про затвердження Порядку виконання рішень про стягнення коштів державного та місцевих бюджетів або боржників», керуючись ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Внести до районної Програми «Забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2018 рік» (далі – Програма), затвердженої рішенням районної ради від 09 лютого 2018 року № 594, зміни, схвалені розпорядженням голови районної державної адміністрації від 07 вересня 2018 року № 377, що додається.
        2. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті передбачати кошти в межах наявних фінансових ресурсів на виконання заходів програми.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення (Ведров А.О.).
 
 
Голова ради                                                                                                                  Р.П. Серпенінов

№738 Про Районну соціальну програму забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2021 року

РІШЕННЯ
 
 
від «26» жовтня 2018 року                                                                                                    № 738
 
 
Про Районну соціальну програму
забезпечення рівних прав та
можливостей жінок і чоловіків
на період до 2021 року
 
 
        З метою розв'язання проблем забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2018 року № 273 «Про затвердження Державної соціальної програми забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2021 року», керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
 
        1. Затвердити Районну соціальну програму забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2021 року (далі - Програма), схвалену розпорядженням голови Сарненської районної державної адміністрації від 14.09.2018 № 388, ( додається ).
         2. Районній державній адміністрації:
        - спільно з місцевими органами виконавчої влади, причетними установами та організаціями, забезпечити організацію та виконання заходів Програми;
         - у разі необхідності, вносити пропозиції щодо коригування заходів Програми;
        - про хід виконання Програми інформувати районну раду за підсумками року щорічно до 1 лютого.
        3. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті передбачати кошти на виконання заходів Програми на відповідні роки в межах наявних фінансових ресурсів.
         4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення ( Ведров А.О.).
 
 
Голова ради                                                                                                           Р.П. Серпенінов

№739 Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Сарненському районі та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районно

РІШЕННЯ
 
 
від «26» жовтня 2018 року                                                                                                  № 739
 
 
Про затвердження Програми
розвитку первинної медико-
санітарної допомоги в Сарненському
районі та фінансової підтримки
комунального некомерційного
підприємства «Сарненський районний
центр первинної медико-санітарної
допомоги» Сарненської районної ради
на ІV квартал 2018 та 2019– 2021 роки
 
 
        Відповідно до Бюджетного кодексу України, Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України» від 07.12.2017 №233-VIII, Закону України «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості» від 14.11.2017 №206-VIII, з метою розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Сарненському районі та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради, керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
        
 
 
        1. Затвердити Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Сарненському районі та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради на ІV квартал 2018 та 2019-2021 роки (далі – Програма), схвалену розпорядженням голови райдержадміністрації від 01 жовтня 2018 року №412, що додається.
        2. Фінансовому управлінню Сарненської районної державної адміністрації в районному бюджеті передбачати кошти в межах реальних фінансових ресурсів на виконання заходів Програми.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення (Ведров А.О.).
 
 
Голова ради                                                                                                                        Р.П. Серпенінов

№740 Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік

РІШЕННЯ
 
 
від 26 жовтня 2018 року                                                                          № 740
 
 
Про внесення змін до
районного бюджету на 2018 рік
 
 
        Керуючись пунктом 17 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Бюджетним кодексом України зі змінами, Законом України “Про Державний бюджет України на 2018 рік”, іншими чинними нормативно-правовими актами з цих питань, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Внести зміни до рішень районної ради від 22 грудня 2017 року №558 “Про районний бюджет на 2018 рік”, від 9 лютого 2018 року №604, від 2 березня 2018 року №614, від 26 квітня 2018 року №646, від 29 травня 2018 року №658, від 27 липня 2018 року №702 “Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік”, а саме:
        1. Зменшити доходи загального фонду районного бюджету на суму 244,7 тис.грн. згідно з додатком №1 цього рішення за рахунок:
        збільшення:
        власних доходів на суму 4050,0 тис.грн.;
        субвенції з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на суму 180,7 тис.грн.;
         субвенції з місцевого бюджету на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на суму 260,0 тис.грн.;
         іншої субвенції з обласного бюджету на суму 47,0 тис.грн.;
         інших субвенцій з бюджетів місцевого самоврядування на суму 1219,6 тис.грн., з них з:
        Клесівського селищного бюджету на суму 119,5 тис.грн.;
         Немовицького сільського бюджету на суму 296,2 тис.грн.;
         Сарненського міського бюджету на суму 600,0 тис.грн.;
        Степанського селищного бюджету на суму 5,0 тис.грн.;
        В.Вербченського сільського бюджету на суму 29,9 тис.грн.;
        Вирівського сільського бюджету на суму 40,5 тис.грн.;
        Костянтинівського сільського бюджету на суму 19,0 тис.грн.;
         Любиковицького сільського бюджету на суму 14,5 тис.грн.;
        Селищенського сільського бюджету на суму 54,0 тис.грн.;
        Стрільського сільського бюджету на суму 24,0 тис.грн.;
         Тутовицького сільського бюджету на суму 17,0 тис.грн.
        зменшення:
         субвенції з місцевого бюджету на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, особам, які не мають права на пенсію, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, тимчасової державної допомоги дітям, тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, та допомоги по догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, компенсаційної виплати непрацюючій працездатній особі, яка доглядає за особою з інвалідністю І групи, а також за особою, яка досягла 80-річного віку за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на суму 6000,0 тис.грн.;
        субвенції з місцевого бюджету за рахунок залишку коштів освітньої субвенції, що утворився на початок бюджетного періоду (розпорядження КМУ від 16.11.2016 №827-р) на суму 2,0 тис.грн.;
         2. Зменшити видатки загального фонду районного бюджету на суму 1100,4 тис.грн. згідно з додатками №2,№3,№6 цього рішення, в тому числі за рахунок:
        збільшення:
        власних доходів на суму 4050,0 тис.грн.;
        субвенції з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на суму 180,7 тис.грн.;
        субвенції з місцевого бюджету на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на суму 260,0 тис.грн.;
        іншої субвенції з обласного бюджету на суму 47,0 тис.грн.;
        інших субвенцій з бюджетів місцевого самоврядування на суму 1219,6 тис.грн., з них з:
        Клесівського селищного бюджету на суму 119,5 тис.грн.;
        Немовицького сільського бюджету на суму 296,2 тис.грн.;
        Сарненського міського бюджету на суму 600,0 тис.грн.;
        Степанського селищного бюджету на суму 5,0 тис.грн.;
         В.Вербченського сільського бюджету на суму 29,9 тис.грн.;
        Вирівського сільського бюджету на суму 40,5 тис.грн.;
        Костянтинівського сільського бюджету на суму 19,0 тис.грн.;         
        Любиковицького сільського бюджету на суму 14,5 тис.грн.;
        Селищенського сільського бюджету на суму 54,0 тис.грн.;
        Стрільського сільського бюджету на суму 24,0 тис.грн.;
        Тутовицького сільського бюджету на суму 17,0 тис.грн.
        зменшення:
         субвенції з місцевого бюджету на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, особам, які не мають права на пенсію, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, тимчасової державної допомоги дітям, тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, та допомоги по догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, компенсаційної виплати непрацюючій працездатній особі, яка доглядає за особою з інвалідністю І групи, а також за особою, яка досягла 80-річного віку за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на суму 6000,0 тис.грн.;
         субвенції з місцевого бюджету за рахунок залишку коштів освітньої субвенції, що утворився на початок бюджетного періоду (розпорядження КМУ від 16.11.2016 №827-р) на суму 2,0 тис.грн.;
         за рахунок коштів, що передаються із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) на суму 855,7 тис.грн.
        3. Затвердити обсяг доходів загального фонду районного бюджету в сумі 925701,5 тис.грн., обсяг видатків загального фонду районного бюджету в сумі 919818,5 тис.грн. з профіцитом загального фонду районного бюджету в сумі 5883,0 тис.грн.
        4. Збільшити доходи спеціального фонду районного бюджету в тому числі бюджету розвитку на суму 4843,0 тис.грн. згідно з додатком №1 цього рішення за рахунок:
        субвенції з місцевого бюджету на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, бюджетним установам і організаціям та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають такі послуги, та тарифами, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування за рахунок субвенції з державного бюджету на суму 2966,7 тис.грн.;
         інших субвенцій з обласного бюджету на суму 1184,0 тис.грн.;
        інших з бюджетів місцевого самоврядування на суму 692,3 тис.грн., в т.ч:
        з Степанського селищного бюджету на суму 30,0 тис.грн.;
        з Вирівського сільського бюджету на суму 436,3 тис.грн.;
         з Селищенського сільського бюджету на суму 226,0 тис.грн.
         5. Збільшити видатки спеціального фонду районного бюджету в тому числі бюджету розвитку на суму 5598,7 тис.грн. згідно з додатками №2,№3,№5 цього рішення за рахунок :
        субвенції з місцевого бюджету на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, бюджетним установам і організаціям та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають такі послуги, та тарифами, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування за рахунок субвенції з державного бюджету на суму 2966,7 тис.грн.;
        інших субвенцій з обласного бюджету на суму 1184,0 тис.грн.;
        інших з бюджетів місцевого самоврядування на суму 692,3 тис.грн., в т.ч:
        з Степанського селищного бюджету на суму 30,0 тис.грн.;
        з Вирівського сільського бюджету на суму 436,3 тис.грн.;
        з Селищенського сільського бюджету на суму 226,0 тис.грн.
        коштів, що передаються із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) на суму 855,7 тис.грн.
        6. Затвердити обсяг доходів спеціального фонду районного бюджету в сумі 10848,4 тис.грн., в тому числі бюджету розвитку в сумі 3192,4 тис.грн., обсяг видатків спеціального фонду районного бюджету в сумі 33986,0 тис.грн., в тому числі бюджету розвитку в сумі 26330,0 тис.грн.
        7. Установити дефіцит спеціального фонду районного бюджету в тому числі бюджету розвитку в сумі 23137,6 тис.грн., джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) в сумі 22908,1 тис.грн. та залишок спеціального фонду районного бюджету в сумі 229,5 тис.грн.
         8. Внести зміни до обсягів міжбюджетних трансфертів та здійснити їх розподіл між місцевими бюджетами району згідно з додатками №1, №4 цього рішення:
        по загальному фонду:
        субвенції з місцевого бюджету на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, особам, які не мають права на пенсію, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, тимчасової державної допомоги дітям, тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, та допомоги по догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, компенсаційної виплати непрацюючій працездатній особі, яка доглядає за особою з інвалідністю І групи, а також за особою, яка досягла 80-річного віку за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на суму 6000,0 тис.грн.;
        субвенції з місцевого бюджету за рахунок залишку коштів освітньої субвенції, що утворився на початок бюджетного періоду (розпорядження КМУ від 16.11.2016 №827-р) на суму 2,0 тис.грн.;
        субвенції з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на суму 180,7 тис.грн.;
         субвенції з місцевого бюджету на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на суму 260,0 тис.грн.;
         іншої субвенції з обласного бюджету на суму 47,0 тис.грн.;
        інших субвенцій з бюджетів місцевого самоврядування на суму 1226,6 тис.грн.;
         субвенції з місцевого бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на суму 400,0 тис.грн.;
        інших субвенцій з районного бюджету на суму 99,0 тис.грн. по спеціальному фонду:
         субвенції з місцевого бюджету на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, бюджетним установам і організаціям та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають такі послуги, та тарифами, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування за рахунок субвенції з державного бюджету на суму 2966,7 тис.грн.;
        інших субвенцій з обласного бюджету на суму 1184,0 тис.грн.;
        інших субвенцій з бюджетів місцевого самоврядування на суму 692,3 тис.грн.;
        інших субвенцій з районного бюджету на суму 1926,3 тис.грн.
         9. Затвердити перелік об’єктів, видатки на які у 2018 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку районного бюджету згідно з додатком №5 цього рішення.
        10. Враховуючи звернення головних розпорядників коштів, здійснити перерозподіл бюджетних призначень за програмною класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів та економічною класифікацією в межах загального обсягу районного бюджету згідно з додатком №3 цього рішення.
        11. Збільшити обсяг видатків районного бюджету на реалізацію державних, регіональних та районних галузевих програм на суму 2386,4 тис.грн. в т.ч. по загальному фонду на суму 1603,2 тис.грн., по спеціальному фонду на суму 783,2 тис.грн. згідно з додатком №6 цього рішення і затвердити їх загальний обсяг в сумі 9475,1 тис.грн., в тому числі по загальному фонду районного бюджету в сумі 8550,7 тис.грн., по спеціальному фонду районного бюджету в сумі 924,4 тис.грн.
         12. Затвердити субвенцію з районного бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів, а саме на реалізацію комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю за рахунок власних доходів районного бюджету в сумі 20,0 тис.грн. Надати право районній державній адміністрації здійснити розподіл субвенції на виконання делегованих повноважень між її структурними підрозділами.
        13. Додатки №1-№6 до цього рішення є невід’ємною його частиною.
        14. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення (Ведров А.О.).
 
 
Голова ради                                                                                                              Р.П.Серпенінов

№741 Про хід виконання районної програми «Ліси Сарненщини на 2016 - 2020 роки»

РІШЕННЯ
 
 
від «26» жовтня 2018 року                                                             № 741
 
 
Про хід виконання районної
програми «Ліси Сарненщини
на 2016 - 2020 роки»
 
 
        Розглянувши інформацію Сарненської райдержадміністрації про хід виконання районної програми «Ліси Сарненщини на 2016 - 2020 роки», керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Інформацію Сарненської райдержадміністрації про хід виконання районної програми «Ліси Сарненщини на 2016 - 2020 роки», затвердженої рішенням районної ради від 23 листопада 2016 року № 273, взяти до відома (додається).
 
 
Голова ради                                                                                                     Р.П. Серпенінов

№742 Про погодження прийняття земельної ділянки із державної власності у спільну власність територіальних громад Сарненського району

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                                                    № 742




Про погодження прийняття
земельної ділянки із державної
власності у спільну власність
територіальних громад Сарненського
району
 
 
        Враховуючи розпорядження голови Сарненської районної державної адміністрації від 26.09.2018 № 407 «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та передачу її у спільну власність територіальних громад Сарненського району в особі Сарненської районної ради Рівненської області», рішення Сарненської районної ради від 18.01.2016 № 85 «Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад Сарненського району», згідно зі статтями 10, 86, 92, 117, 126 Земельного кодексу України, відповідно до Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Надати згоду та прийняти земельну ділянку площею 2,2719 га, з кадастровим номером 5625488800:04:004:0004, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги на території Чудельської сільської ради Сарненського району Рівненської області (урочище Розвилка) з державної власності у спільну власність територіальних громад Сарненського району в особі Сарненської районної ради Рівненської області.
         2. Доручити голові Сарненської районної ради Серпенінову Р.П. від імені Сарненської районної ради Рівненської області підписати акт приймання-передачі земельної ділянки площею 2,2719 га, з кадастровим номером 5625488800:04:004:0004, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги на території Чудельської сільської ради Сарненського району Рівненської області (урочище Розвилка).
         3. Зареєструвати в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень право спільної власності територіальних громад району зазначеною земельною ділянкою в особі Сарненської районної ради Рівненської області.
         4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань аграрної політики, земельних ресурсів, екології, природокористування та розвитку села (Белеля С.О.).
 
 
Голова ради                                                                                                     Р.П. Серпенінов

№743 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,2756 га, що відводиться в оренду гр. Леончик Наталії Василівні на території Тутовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області

РІШЕННЯ




від « 26 » жовтня 2018 року                                                                                                  № 743




Про затвердження технічної
документації з нормативної
грошової оцінки земельної ділянки
площею 0,2756 га, що відводиться
в оренду гр. Леончик Наталії
Василівні на території Тутовицької
сільської ради Сарненського району
Рівненської області
 
 
        Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Землевпорядна Компанія «ЮРЗЕМГЕОПРОЕКТ» про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,2756 га, що відводиться в оренду громадянці Леончик Наталії Василівні для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Тутовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області, відповідну технічну документацію, розроблену товариством з обмеженою відповідальністю «Землевпорядна Компанія «ЮРЗЕМГЕОПРОЕКТ» і погоджену в установленому порядку, враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 11.09.2018 № 418, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки (кадастровий номер 5625487600:07:001:0234) площею 0,2756 га, що відводиться в оренду громадянці Леончик Наталії Василівні для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Тутовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.
 
 
Голова ради                                                                                                                           Р.П. Серпенінов

№744 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,5047 га, що відводиться в оренду гр. Леончику Анатолію Васильовичу на території Тутовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області

РІШЕННЯ




від « 26 » жовтня 2018 року                                                                                               № 744




Про затвердження технічної
документації з нормативної
грошової оцінки земельної ділянки
площею 0,5047 га, що відводиться
в оренду гр. Леончику Анатолію
Васильовичу на території
Тутовицької сільської ради
Сарненського району Рівненської
області
 
 
         Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Землевпорядна Компанія «ЮРЗЕМГЕОПРОЕКТ» про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,5047 га, що відводиться в оренду громадянину Леончику Анатолію Васильовичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Тутовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області, відповідну технічну документацію, розроблену товариством з обмеженою відповідальністю «Землевпорядна Компанія «ЮРЗЕМГЕОПРОЕКТ» і погоджену в установленому порядку, враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 11.09.2018 № 417, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки (кадастровий номер 5625487600:07:001:0230) площею 0,5047 га, що відводиться в оренду громадянину Леончику Анатолію Васильовичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Тутовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.
 
 
Голова ради                                                                                                                                   Р.П. Серпенінов

№745 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0, 0196 га, що відводиться в оренду строком на 7 (сім) років приватному акціонерному товариству «ВФ Україна» на території Тутовицької сільської ради Сарнен

РІШЕННЯ
 
 
від « 26 » жовтня 2018 року                                                                                № 745
 
 
Про затвердження технічної
документації з нормативної
грошової оцінки земельної ділянки
площею 0, 0196 га, що відводиться в
оренду строком на 7 (сім) років
приватному акціонерному
товариству «ВФ Україна» на
території Тутовицької сільської
ради Сарненського району
Рівненської області
 
 
        Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Землевпорядна Компанія «ЮРЗЕМГЕОПРОЕКТ» про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0196 га, що відводиться в оренду строком на 7 (сім) років приватному акціонерному товариству «ВФ Україна» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території Тутовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області, відповідну технічну документацію, розроблену товариством з обмеженою відповідальністю «Землевпорядна Компанія «ЮРЗЕМГЕОПРОЕКТ» і погоджену в установленому порядку, враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 03.10.2018 № 444, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки (кадастровий номер 5625487600:09:002:0125) площею 0,0196 га, що відводиться в оренду строком на 7 (сім) років приватному акціонерному товариству «ВФ Україна» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території Тутовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.
 
 
Голова ради                                                                                                                        Р.П. Серпенінов

№746 Про депутатський запит депутата районної ради Бухала А.Г.

РІШЕННЯ




від «26» жовтня 2018 року                                                                                       № 746




Про депутатський запит депутата
районної ради Бухала А.Г.
 
 
        Розглянувши письмовий депутатський запит депутата районної ради Бухала А.Г. щодо вирішення питання виділення коштів для проведення ремонту приміщення фельдшерсько-акушерського пункту села Мале Вербче Сарненського району Рівненської області, керуючись статтею 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 11, 12 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Депутатський запит депутата районної ради Бухала А.Г. підтримати та направити для розгляду голові Сарненської районної державної адміністрації (додається).
 


Голова ради                                                                                                                                     Р.П. Серпенінов