Повідомлення про результати конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

        В Сарненській районній раді Рівненської області 06 грудня 21019 року відбувся конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для надання послуг з оцінки нерухомого майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад Сарненського району.
        Метою проведення оцінки є: визначення суб’єктом оціночної діяльності вартості невід’ємних поліпшень, які підтверджені висновком будівельної експертизи, для здійснення приватизації майна, що перебуває в оренді, шляхом викупу, у порядку визначеному Законом України «Про приватизацію державного та комунального майна» для визначення суб’єктом оціночної діяльності вартості невід’ємних поліпшень, які підтверджені висновком будівельної експертизи, для здійснення приватизації майна, що перебуває в оренді, шляхом викупу, у порядку визначеному Законом України «Про приватизацію державного та комунального майна».
        Приватне підприємство «ЕКСПЕРТ – РІВНЕ – КОНСАЛТ» визнано переможцем конкурсу:
        лікувально-діагностичні приміщення, загальною площею 175,8 м.кв., що розміщений за адресою: вул. Я. Мудрого, 3 м. Сарни Рівненської області та перебуває на балансі КНП «Сарненська ЦРЛ» Сарненської районної ради.
         Строк виконання робіт – 5 календарних днів, вартість виконання робіт – 2200,00 грн.