32 сесія від 07 лютого 2019 року

Додатки до протоколу

додатки до протоколу № 32 тридцять другої сесії районної ради від 07 лютого 2019 року №1, №2, №3, №4 додаються

Результати поіменного голосування 32 сесії від 07 лютого 2019 року

        Результати поіменного голосування 32 сесії від 07 лютого 2019 року

№ 794 "Про порядок денний позачергової тридцять другої сесії Сарненської районної ради сьомого скликання"

РІШЕННЯ
 


від « 07 » лютого 2019 року                                                                         № 794
 
Про порядок денний позачергової
тридцять другої сесії Сарненської
районної ради сьомого скликання
 
        Відповідно до частини 15 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 27 Регламенту районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        Затвердити порядок денний позачергової тридцять другої сесії Сарненської районної ради сьомого скликання:
        1. Про звільнення Усика Івана Степановича з посади головного лікаря комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради.
        2. Про звіт голови Сарненської районної ради про свою діяльність.
        3. Про звіт щодо здійснення Сарненською райдержадміністрацією делегованих районною радою повноважень у 2018 році.
        4. Про внесення змін до рішення районної ради від 13 листопада 2018 року №752 «Про план діяльності районної ради з підготовки регуляторних актів на 2019 рік».
        5. Різне.
 
 
Голова ради                                                                                                                      Р.П. Серпенінов

№ 795 "Про звільнення Усика Івана Степановича з посади головного лікаря комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради"

  РІШЕННЯ
 
від « 07 » лютого 2019 року                                                                   № 795
 
 
Про звільнення Усика Івана
Степановича з посади головного
лікаря комунального закладу
«Сарненська районна лікарня»
Сарненської районної ради
 
        Враховуючи звернення головного лікаря комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради від 05.02.2019 № 01/29-93, керуючись Кодексом законів про працю України, контрактом з головним лікарем комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради від 08 лютого 2016 року (далі – Контракт), Положенням про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад Сарненського району, затвердженим рішенням районної ради від 18 січня 2016 року № 85 зі змінами від 13.11.2018 № 753, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Звільнити Усика Івана Степановича з посади головного лікаря комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради 07 лютого 2019 року, у зв’язку із закінченням строку дії Контракту, на який його укладено.
        2.Доручити голові комісії з реорганізації комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради шляхом приєднання до комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради, головному лікарю комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради Іванюку Василю Петровичу видати Усику Івану Степановичу належно оформлену трудову книжку і провести з ним розрахунок у строки, визначені чинним законодавством. 
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (Іванюк В.П.) та з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
 
Голова ради                                                                                      Р.П. Серпенінов

№ 796 "Про звіт голови Сарненської районної ради про свою діяльність"

РІШЕННЯ
 
 
від « 07 » лютого 2019 року                                                                          № 796
 
Про звіт голови Сарненської
районної ради про свою
діяльність
 
         Заслухавши та обговоривши звіт голови Сарненської районної ради про свою діяльність за 2018 рік, відповідно до пункту 17 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
         Звіт голови Сарненської районної ради Серпенінова Р.П. про свою діяльність за 2018 рік взяти до відома (додається).
 
Голова ради                                                                                      Р.П. Серпенінов

№ 797 "Про звіт щодо здійснення Сарненською райдержадміністрацією делегованих районною радою повноважень у 2018 році"

РІШЕННЯ
 
від «07» лютого 2019 року                                                              № 797
 
Про звіт щодо здійснення
Сарненською райдержадміністрацією
делегованих районною радою
повноважень у 2018 році
 
        Сарненська районна державна адміністрація здійснювала повноваження, які передбачені статтею 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та рішенням районної ради від 07 грудня 2015 року № 30 «Про делегування повноважень Сарненської районної ради Сарненській районній державній адміністрації». Основним напрямком роботи райдержадміністрації з виконання делегованих повноважень було розроблення і виконання Програми економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2018 рік, виконання районного бюджету та цільових програм розвитку окремих напрямків розвитку народногосподарського комплексу. У минулому році проведені роботи, які покращують рівень обслуговування населення в галузі освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури і спорту. Значний обсяг робіт виконано з впровадження енергозберігаючих заходів у закладах бюджетної сфери та житлово – комунального господарства, запобігання та ліквідації наслідків стихійних явищ. Багато роботи було проведено у тісній взаємодії з органами місцевого самоврядування із залученням громадськості і місцевих жителів. Керуючись ст. 43, 72 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
ВИРІШИЛА:
 
        1. Звіт Сарненської районної державної адміністрації про здійснення делегованих районною радою повноважень взяти до відома (звіт додається).
        2. Сарненській райдержадміністрації (Яковчук Я.В.):
        2.1. Забезпечити виконання в повному обсязі Програми економічного та соціального розвитку району та районного бюджету на 2019 рік.
        2.2. Спільно з міським, селищними та сільськими головами забезпечити комплексний розвиток населених пунктів.
        2.3. Забезпечити в межах бюджетних призначень утримання і зміцнення матеріальної бази об’єктів спільної комунальної власності територіальних громад району.
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради.
 
Голова ради                                                                                     Р.П.Серпенінов

№ 798 "Про внесення змін до рішення районної ради від 13 листопада 2018 року № 752 «Про план діяльності районної ради з підготовки регуляторних актів на 2019 рік»"

РІШЕННЯ
 
від « 07 » лютого 2019 року                                                                            № 798
 
 
        Про внесення змін до рішення районної ради від 13 листопада 2018 року № 752 «Про план діяльності районної ради з підготовки регуляторних актів на 2019 рік» Відповідно до статті 7 Закону України «Про засади державної політики у сфері господарської діяльності», керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Внести зміни до рішення районної ради від 13 листопада 2018 року № 752 «Про план діяльності районної ради з підготовки регуляторних актів на 2019 рік», виклавши додаток до рішення в новій редакції (додається).
        2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (В.А.Банацький).
 
 
Голова ради                                                                                       Р.П.Серпенінов