26 сесія від 22 червня 2018 року

 

Додатки до протоколу

 

   додатки до протоколу №26 двадцять шостої сесії районної ради від 22 червня 2018 року №1, №2, №3, №4 додаються

Протокол № 26

 Протокол позачергової двадцять шостої сесії районної ради  від 22 червня 2018 року № 26 додається

№659 Про порядок денний позачергової двадцять шостої сесії Сарненської районної ради сьомого скликання

РІШЕННЯ




від «22» червня 2018 року                                                                                      № 659
 
 
Про порядок денний позачергової
двадцять шостої сесії Сарненської
районної ради сьомого скликання
 
 
         Відповідно до частини 15 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 27 Регламенту районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити порядок денний позачергової двадцять шостої сесії Сарненської районної ради сьомого скликання:
         1. Про затвердження Статуту комунальної установи «Сарненський інклюзивно-ресурсний центр» Сарненської районної ради в новій редакції.
         2. Про Програму зайнятості населення Сарненського району на 2018 - 2022 роки.
         3. Про визнання рішення Сарненської районної ради від 22 квітня 2005 року № 353 «Про комісію районної ради з питань поновлення прав реабілітованих» таким, що втратило чинність.
         4. Про внесення змін до рішення районної ради від 09 лютого 2018 року № 582 «Про створення тимчасової контрольної комісії Сарненської районної ради з питань вивчення стану використання сільськогосподарських земель на території Сарненського району Рівненської області».
         5. Про затвердження Положення про проведення конкурсу та призначення на посаду керівників закладів загальної середньої освіти спільної власності територіальних громад Сарненського району Рівненської області.
         6. Про обрання представників Сарненської районної ради до складу конкурсної комісії для проведення конкурсів на посади керівників закладів загальної середньої освіти спільної власності територіальних громад Сарненського району Рівненської області.
         7. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,2879 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
         8. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,3280 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
         9. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,4311 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
         10. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,4722 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
         11. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,4885 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
         12. Про надання згоди на поділ земельної ділянки, що розташована по вул. Центральна, 102а села Корост Сарненського району Рівненської області.
         13. Про реорганізацію комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради шляхом приєднання до комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради.
         14. Про продовження терміну дії контрактів із директорами загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, що перебувають у спільній власності територіальних громад Сарненського району.
         15. Про дострокове припинення повноважень депутата Сарненської районної ради сьомого скликання Хомука Олександра Миколайовича.
         16. Про депутатські запити.
         17. Різне.
 
 
Голова ради                                                                                                                            Р.П. Серпенінов

№660 Про затвердження Статуту комунальної установи «Сарненський інклюзивно-ресурсний центр» Сарненської районної ради в новій редакції

РІШЕННЯ




від «22» червня 2018 року                                                                                                            № 660
 
 
Про затвердження Статуту
комунальної установи «Сарненський
інклюзивно-ресурсний центр»
Сарненської районної ради в новій
редакції
 
 
        Розглянувши лист управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від 28.03.2018 №1017-07в/01-09/18, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року № 545 «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр», відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Затвердити Статут комунальної установи «Сарненський інклюзивно-ресурсний центр» Сарненської районної ради в новій редакції, що додається.
        2. Визнати таким, що втратив чинність, пункт 2 рішення Сарненської районної ради від 22.12.2017 №551 «Про створення комунальної установи «Сарненський інклюзивно-ресурсний центр» Сарненської районної ради Рівненської області».
        3. Директору комунальної установи «Сарненський інклюзивно-ресурсний центр» Сарненської районної ради Свінціонік Л.Г. забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту в новій редакції, відповідно до вимог чинного законодавства.
        4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.) і з питань освіти, культури і духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму (Ковальчук Р.А.).
 
 
Голова ради                                                                                                                                              Р.П. Серпенінов

№661 Про Програму зайнятості населення Сарненського району на 2018 - 2022 роки

РІШЕННЯ
 
 
від «22» червня 2018 року                                                                                       № 661
 
 
Про Програму зайнятості
населення Сарненського району
на 2018 - 2022 роки
 
 
        З метою розв'язання проблем зайнятості населення та ефективного використання трудових ресурсів, відповідно статті 18 Закону України «Про зайнятість населення», керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Затвердити Програму зайнятості населення Сарненського району на 2018 - 2022 роки (далі - Програма), схвалену розпорядженням голови районної державної адміністрації від 23.05.2018 № 215, (додається).
        2. Районній державній адміністрації:
        - спільно з місцевими органами виконавчої влади, районним центром зайнятості, забезпечити організацію та виконання заходів Програми;
         - у разі необхідності, вносити пропозиції щодо коригування заходів Програми;
        - про хід виконання Програми інформувати районну раду за підсумками року щорічно до 1 лютого.
        3. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті передбачати кошти на виконання заходів Програми на відповідні роки в межах наявних фінансових ресурсів.
         4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення ( Ведров А.О.).
     
          Додаток до програми (додається).
 
Голова ради                                                                                                             Р.П. Серпенінов

№662 Про визнання рішення Сарненської районної ради від 22 квітня 2005 року № 353 «Про комісію районної ради з питань поновлення прав реабілітованих» таким, що втратило чинність

РІШЕННЯ
 


від «22» червня 2018 року                                                                                                           №662
 
 
Про визнання рішення Сарненської
районної ради від 22 квітня 2005 року
№ 353 «Про комісію районної ради з
питань поновлення прав
реабілітованих» таким, що втратило
чинність
 
 
        Враховуючи Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення процедури реабілітації жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років», керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Визнати рішення Сарненської районної ради від 22 квітня 2005 року № 353 «Про комісію районної ради з питань поновлення прав реабілітованих» із змінами таким, що втратило чинність.
        2. Голові районної ради Серпенінову Р.П. забезпечити передачу архівному відділу Сарненської райдержадміністрації всіх необхідних документів комісії районної ради з питань поновлення прав реабілітованих, зі складанням відповідного акту приймання-передавання.
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з правових питань, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики, регламенту районної ради (Бухало А.Г.).
 
 
Голова ради                                                                                                                      Р.П.Серпенінов

№663 Про внесення змін до рішення районної ради від 09 лютого 2018 року № 582 «Про створення тимчасової контрольної комісії Сарненської районної ради з питань вивчення стану використання сільськогосподарських земель на території Сарненського району Рівнен

РІШЕННЯ
 
 
від «22» червня 2018 року                                                                              №663
 


Про внесення змін до рішення районної
ради від 09 лютого 2018 року № 582
«Про створення тимчасової контрольної
комісії Сарненської районної ради з
питань вивчення стану використання
сільськогосподарських земель на
території Сарненського району
Рівненської області»
 
 
         Розглянувши заяву депутата районної ради Босюка Анатолія Ярославовича про звільнення від виконання обов’язків голови тимчасової контрольної комісії Сарненської ради з питань вивчення стану використання сільськогосподарських земель на території Сарненського району Рівненської області, керуючись статтею 28 Закону України «Про запобігання корупції», відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 


ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Внести зміни до пункту другого рішення районної ради від 09 лютого 2018 року №582 «Про створення тимчасової контрольної комісії Сарненської районної ради з питань вивчення стану використання сільськогосподарських земель на території Сарненського району Рівненської області», а саме:
        1.1. Вивести із складу тимчасової контрольної комісії Сарненської районної ради з питань вивчення стану використання сільськогосподарських земель на території Сарненського району Рівненської області голову тимчасової контрольної комісії Сарненської районної ради Босюка Анатолія Ярославовича депутата районної ради.
        1.2. Обрати головою тимчасової контрольної комісії Жилку Ніну Іванівну, депутата районної ради.
        2. Оприлюднити це рішення в газеті «Сарненські новини».
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань аграрної політики, земельних ресурсів, екології, природокористування та розвитку села (Белеля С.О.).
 
 
Голова ради                                                                                                                                  Р.П. Серпенінов

№664 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,2879 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами, на територ

РІШЕННЯ
 


від «22» червня 2018 року                                                                                       № 664
 
 
Про затвердження технічної
документації з нормативної
грошової оцінки земельної ділянки
площею 0,2879 га, що відводиться в
оренду товариству з обмеженою
відповідальністю «Технобуд» на
строк дії спеціального дозволу на
користування надрами, на території
Вирівської сільської ради
Сарненського району Рівненської
області
 
 
         Розглянувши клопотання Державного підприємства «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області, відповідну технічну документацію, розроблену Державним підприємством «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» і погоджену в установленому порядку, враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 08.06.2018 № 274, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 5625480900:04:001:0262, площею 0,2879 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
 
 
Голова ради                                                                                                                          Р.П. Серпенінов

№665 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,3280 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами, на територ

РІШЕННЯ




від «22» червня 2018 року                                                                                        №665
 
 
Про затвердження технічної
документації з нормативної
грошової оцінки земельної ділянки
площею 0,3280 га, що відводиться в
оренду товариству з обмеженою
відповідальністю «Технобуд» на
строк дії спеціального дозволу на
користування надрами, на території
Вирівської сільської ради
Сарненського району
Рівненської області
 
 
        Розглянувши клопотання Державного підприємства «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області, відповідну технічну документацію, розроблену Державним підприємством «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» і погоджену в установленому порядку, враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 08.06.2018 № 278, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 5625480900:04:001:0263, площею 0,3280 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.



Голова ради                                                                                                  Р.П. Серпенінов

№666 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,4311 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами, на територ

РІШЕННЯ




від «22» червня 2018 року                                                                                          №666
 
 
Про затвердження технічної
документації з нормативної
грошової оцінки земельної ділянки
площею 0,4311 га, що відводиться в
оренду товариству з обмеженою
відповідальністю «Технобуд» на
строк дії спеціального дозволу на
користування надрами, на території
Вирівської сільської ради
Сарненського району Рівненської
області
 
 
        Розглянувши клопотання Державного підприємства «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області, відповідну технічну документацію, розроблену Державним підприємством «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» і погоджену в установленому порядку, враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 08.06.2018 № 277, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 5625480900:04:001:0266, площею 0,4311 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
 
 
Голова ради                                                                                                                                  Р.П. Серпенінов

№667 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,4722 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами, на територ

РІШЕННЯ




від «22» червня 2018 року                                                                                                   №667
 
 
Про затвердження технічної
документації з нормативної
грошової оцінки земельної ділянки
площею 0,4722 га, що відводиться в
оренду товариству з обмеженою
відповідальністю «Технобуд» на
строк дії спеціального дозволу на
користування надрами, на території
Вирівської сільської ради
Сарненського району Рівненської
області
 
 
         Розглянувши клопотання Державного підприємства «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області, відповідну технічну документацію, розроблену Державним підприємством «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» і погоджену в установленому порядку, враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 08.06.2018 № 275, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 5625480900:04:001:0264, площею 0,4722 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
 
 
Голова ради                                                                                                                                 Р.П. Серпенінов

№668 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,4885 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами, на територ

РІШЕННЯ




від «22» червня 2018 року                                                                                    №668
 
 
Про затвердження технічної
документації з нормативної
грошової оцінки земельної ділянки
площею 0,4885 га, що відводиться в
оренду товариству з обмеженою
відповідальністю «Технобуд» на
строк дії спеціального дозволу на
користування надрами, на території
Вирівської сільської ради
Сарненського району Рівненської
області
 
 
        Розглянувши клопотання Державного підприємства «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області, відповідну технічну документацію, розроблену Державним підприємством «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» і погоджену в установленому порядку, враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 08.06.2018 № 276, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 


ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 5625480900:04:001:0265, площею 0,4885 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
 


Голова ради                                                                                                                             Р.П. Серпенінов

№669 Про надання згоди на поділ земельної ділянки, що розташована по вулиці Центральна, 102а села Корост Сарненського району Рівненської області

РІШЕННЯ




від «22» червня 2018 року                                                                                                  №669
 
 
Про надання згоди на поділ
земельної ділянки, що розташована
по вулиці Центральна, 102а
села Корост Сарненського району
Рівненської області
 
 
         Розглянувши клопотання Комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради про надання згоди на поділ земельної ділянки по вулиці Центральна, 102а села Корост Сарненського району Рівненської області, керуючись статтями 10, 79-1, 86 Земельного кодексу України, статтями 17, 56 Закону України «Про землеустрій», Законом України від 06.09.2012 № 5245-VI «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Надати дозвіл на поділ земельної ділянки (кадастровий номер 5625482800:02:003:0123) площею 5,2060 га, яка розташована по вулиці Центральна, 102а села Корост Сарненського району Рівненської області та перебуває у власності територіальної громади в особі: Сарненської районної ради Рівненської області, що підтверджує Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, індексний номер витягу 127158742 від 11.06.2018, на земельні ділянки площею 4,8060 га і 0,4000 га відповідно.
        2. Надати дозвіл відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу зазначеної земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань аграрної політики, земельних ресурсів, екології, природокористування та розвитку села (Белеля С.О.).
 
 
Голова ради                                                                                                                                            Р.П. Серпенінов

№670 Про реорганізацію комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради шляхом приєднання до комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради

РІШЕННЯ
 


від «22» червня 2018 року                                                                                                № 670
 
 
Про реорганізацію комунального
закладу «Сарненська районна
лікарня» Сарненської районної ради
шляхом приєднання до
комунального закладу «Сарненська
центральна районна лікарня»
Сарненської районної ради
 
 
        З метою необхідності забезпечення належної якості медичного обслуговування населення району, ефективного використання матеріальних, трудових та фінансових ресурсів, відповідно до статей 104, 105, 106, 107 Цивільного кодексу України, статті 59 Господарського кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців», керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Реорганізувати комунальний заклад «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради (34500, Рівненська обл., м. Сарни, вул. Залізнична, 62, код ЄДРПОУ 01111003 ) шляхом приєднання до комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради ( 34500, Рівненська обл., м. Сарни, вул. Ярослава Мудрого, 3, код ЄДРПОУ 01999796).
        2. Встановити, що комунальний заклад «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради є правонаступником усього майна, прав та обов’язків комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради.
         3. Створити комісію з реорганізації комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради шляхом приєднання до комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради (далі - Комісія з реорганізації) та затвердити її склад згідно з додатком (додається).
         4. Голові комісії з реорганізації Іванюку Василю Петровичу:
        4.1. Повідомити державного реєстратора щодо реорганізації комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради шляхом приєднання до комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради та подати в установленому законодавством порядку необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів.
        4.2. Попередити в установленому чинним законодавством України порядку працівників комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради про реорганізацію шляхом приєднання до комунального закладу «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради. Забезпечити дотримання соціально-правових гарантій працівників комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради у порядку та на умовах, визначених чинним законодавством України.
        4.3. Провести інвентаризацію майна комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради.
        4.4.Скласти передавальний акт після закінчення строку пред’явлення вимог кредиторами до комунального закладу «Сарненська районна лікарня» Сарненської районної ради.
        5. Доручити голові Сарненської районної ради затвердити передавальний акт.
        6. Встановити строк заявлення вимог кредиторів – два місяці з дня оприлюднення повідомлення про прийняття цього рішення.
        7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (Іванюк В.П.) та економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
 
 
Голова ради                                                                                                                                 Р.П.Серпенінов

№671 Про продовження терміну дії контрактів із директорами загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, що перебувають у спільній власності територіальних громад Сарненського району

РІШЕННЯ




від «22» червня 2018 року                                                                                 № 671
 
 
Про продовження терміну дії
контрактів із директорами
загальноосвітніх та позашкільних
навчальних закладів, що
перебувають у спільній власності
територіальних громад
Сарненського району
 
 
        З метою забезпечення безперервності керівництва загальноосвітніми та позашкільними навчальними закладами, у зв'язку із закінченням терміну дії контрактів із директорами загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів та не затвердженням районною радою положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, відповідно до Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад Сарненського району, затвердженого рішенням районної ради від 18.01.2016 № 85, зі змінами, керуючись Кодексом законів про працю України, статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 26 Закону України «Про загальну середню освіту», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Продовжити термін дії контрактів із керівниками закладів згідно з додатком (додається) у порядку, визначеному Положенням про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад Сарненського району, затвердженим рішенням районної ради від 18.01.2016 № 85, зі змінами, на період із дня наступного за днем закінчення терміну дії контракту по 30.06.2019 року.
         2. Відділу освіти, молоді та спорту Сарненської райдержадміністрації укласти відповідні додаткові угоди до контрактів.
         3. Це рішення набуває чинності з дня його прийняття.
         4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.) та з питань освіти, культури і духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму (Ковальчук Р.А.).
 
 
Голова ради                                                                                                                                           Р.П. Серпенінов

№672 Про депутатський запит депутата районної ради Белелі С.О.

РІШЕННЯ




від «22» червня 2018 року                                                                                                         № 672




Про депутатський запит депутата
районної ради Белелі С.О.
 
 
        Розглянувши письмовий депутатський запит депутата районної ради Белелі С.О. щодо вирішення питання зміни меж адміністративно- територіальних одиниць, а саме Костянтинівської та Тутовицької сільських рад Сарненського району Рівненської області, керуючись статтею 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 11, 12 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Депутатський запит депутата районної ради Белелі С.О. підтримати та направити для розгляду Костянтинівському та Тутовицькому сільським головам (додається).
 
 
Голова ради                                                                                                                Р.П. Серпенінов