22 сесія від 09 лютого 2018 року

Додатки до протоколу

  додатки до протоколу №22 двадцять другої сесії районної ради від 9 лютого 2018 року №1, №2, №3№4 додаються

Протокол № 22

 Протокол двадцять другої сесії районної ради № 22 від 9 лютого 2018 року додається

Результати поіменного голосування 22 сесії 09 лютого 2018 року

Результати поіменного голосування 22 сесії 09 лютого 2018 року

№562 Про порядок денний позачергової двадцять другої сесії Сарненської районної ради сьомого скликання

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                                                               № 562
 
 
Про порядок денний
позачергової двадцять другої
сесії Сарненської районної
ради сьомого скликання

 
 
 
        Відповідно до частини 15 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 27 Регламенту районної ради, районна рада
 
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити порядок денний позачергової двадцять другої сесії Сарненської районної ради сьомого скликання:
        1. Про звіт райдержадміністрації щодо виконання програми економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2017 рік.
        2. Про звіт щодо здійснення Сарненською райдержадміністрацією делегованих районною радою повноважень у 2017 році.
        3. Про Програму економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2018 рік.
        4. Про звіт голови Сарненської районної ради про свою діяльність.
        5. Про звіт голови постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи про роботу комісії.
        6. Про реформування друкованого засобу масової інформації газети «Сарненські новини», співзасновником якого є Сарненська районна рада.
        7. Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Сарненської місцевої прокуратури на території району за 2017 рік.
        8. Про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати службової діяльності Сарненського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Рівненській області за 12 місяців 2017 року.
        9. Про районну програму забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2018 рік.
        10. Про оптимізацію ліжкового фонду медичних закладів району.
        11. Про районну програму протидії захворюванню на туберкульоз на 2018 рік.
        12. Про звіт щодо виконання Програми увічнення пам’яті про події Другої світової війни 1939-1945 років та її учасників на період 2013-2017 років.
        13. Про звіт щодо виконання Програми будівництва (придбання) доступного житла в Сарненському районі на 2010-2017 роки.
        14. Про Програму розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування місцевого значення Сарненського району на 2018 рік.
        15. Про звіт щодо виконання Програми реконструкції, удосконалення та розвитку автоматизованої системи централізованого оповіщення цивільного захисту Сарненського району на 2011-2017 роки.
        16. Про реорганізацію комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради, шляхом перетворення в комунальне некомерційне підприємство «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради.
        17. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради.
        18. Про передачу із спільної власності територіальних громад Сарненського району приміщення фельдшерсько-акушерського пункту, що перебуває на балансі комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради у комунальну власність Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        19. Про закріплення за комунальним закладом «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради на праві оперативного управління індивідуально визначеного майна.
        20. Про передачу з балансу відділу охорони здоров’я Сарненської районної державної адміністрації на баланс комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради індивідуально визначеного майна.
        21. Про створення тимчасової контрольної комісії Сарненської ради з питань вивчення стану використання сільськогосподарських земель на території Сарненського району Рівненської області.
        22. Про внесення змін до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду та орендні ставки на нерухоме майно (будівлі, споруди, приміщення) спільної власності територіальних громад району.
        23. Про передачу у комунальну власність Кузьмівської сільської ради із спільної власності територіальних громад Сарненського району комунального підприємства «Сарненське бюро технічної інвентаризації» Сарненської районної ради.
        24. Про звіт щодо виконання районної програми «Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому» на 2017 рік.
        25. Про звіт щодо виконання районної програми розвитку дошкільної освіти Сарненського району на 2011-2017 роки.
        26. Про внесення змін до районної Програми «Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому» на 2018 рік.
        27. Про звіт щодо виконання районної цільової соціальної програми реформування системи закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на період з 2008 по 2017 роки.
        28. Про внесення змін до районної цільової програми соціально-правового захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, на 2018 - 2020 роки.
        29. Про програму розвитку культури Сарненського району на 2018 - 2022 роки.
        30. Про районну програму військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних силах України та інших військових формуваннях на 2018-2021 роки.
        31. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту в Сарненському районі на 2018-2020 роки.
        32. Про внесення змін до районної програми соціального захисту учасників антитерористичної операції на 2015-2018 роки.
        33. Про районну програму «Забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2018 рік.
        34. Про внесення змін до районної Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2015-2018 роки.
        35. Про внесення змін до районної програми «Ветеран» на 2014-2018 роки.
        36. Про звіт щодо виконання районного бюджету за 2017 рік.
        37. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1600 га, яка перебуває в оренді приватного акціонерного товариства «ВФ Україна» на території Костянтинівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        38. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 6,3926 га, яка передана в оренду фізичній особі-підприємцю Бежнюку Олександру Петровичу на території Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        39. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1075 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        40. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 6,6154 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        41. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 10,4123 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        42. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 10,5297 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
        43. Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік.
        44. Про депутатські запити.
        45. Різне.
 
 
Голова ради                                                                                                                                             Р.П. Серпенінов

№563 Про звіт райдержадміністрації щодо виконання програми економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2017 рік

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                    № 563


Про звіт райдержадміністрації
щодо виконання програми
економічного та соціального
розвитку Сарненського району на
2017 рік

 
        Розглянувши звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання програми економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2017 рік, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Звіт Сарненської районної державної адміністрації щодо виконання програми економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2017 рік взяти до відома (додається).
 
 
Голова ради                                                                                                                                       Р.П.Серпенінов

№564 Про звіт щодо здійснення Сарненською райдержадміністрацією делегованих районною радою повноважень у 2017 році

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                   № 564


Про звіт щодо здійснення
Сарненською райдержадміністрацією
делегованих районною радою
повноважень у 2017 році
 
 
        Сарненська районна державна адміністрація здійснювала повноваження, які передбачені статтею 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та рішенням районної ради від 07 грудня 2015 року № 30 «Про делегування повноважень Сарненської районної ради Сарненській районній державній адміністрації».
        Основним напрямком роботи райдержадміністрації з виконання делегованих повноважень було розроблення і виконання Програми економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2017 рік, виконання районного бюджету та цільових програм розвитку окремих напрямків розвитку народногосподарського комплексу.
        У минулому році виконано цілий ряд заходів, які покращують рівень обслуговування населення в галузі освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури і спорту. Значний обсяг робіт виконано з впровадження енергозберігаючих заходів у закладах бюджетної сфери та житлово – комунального господарства, запобігання та ліквідації наслідків стихійних явищ.
        Великий обсяг робіт було здійснено у тісній взаємодії з органами місцевого самоврядування із залученням громадськості і місцевих жителів.
        Керуючись ст.43, 72 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Звіт Сарненської районної державної адміністрації про здійснення делегованих районною радою повноважень взяти до відома (звіт додається).
        2. Сарненській райдержадміністрації (Яковчук Я.В.):
        2.1. Забезпечити виконання в повному обсязі Програми економічного та соціального розвитку району та районного бюджету на 2018 рік.
        2.2. Спільно з міським, селищними та сільськими головами забезпечити комплексний розвиток населених пунктів.
        2.3. Забезпечити в межах бюджетних призначень утримання і зміцнення матеріальної бази об’єктів спільної комунальної власності територіальних громад району.
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради.
 
 
Голова ради                                                                                                                  Р.П.Серпенінов

№565 Про Програму економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2018 рік

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                                             № 565
 
 
Про Програму економічного та
соціального розвитку Сарненського
району на 2018 рік
 
 
        З метою забезпечення економічного зростання в господарському комплексі району, стабільного функціонування соціальної та гуманітарної сфер, поліпшення бізнес-клімату та створення сприятливих умов для надходження інвестицій, підвищення стандартів життя громадян району, відповідно до Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного та соціального розвитку України», керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Затвердити Програму економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2018 рік (далі – Програма), схвалену розпорядженням голови райдержадміністрації від 26 грудня 2017 року № 590 (додається).
        2. Рекомендувати виконавчим комітетам місцевих рад розробити відповідні територіальні програми на місцях.
        3. Райдержадміністрації спільно з виконавчими комітетами місцевих рад забезпечити виконання заходів, передбачених Програмою.
        4. Визнати таким, що втратило чинність, рішення районної ради від 20 січня 2017 року № 345 «Про Програму економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2017 рік».
        5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради відповідно до визначених функцій і повноважень.
 
 
Голова ради                                                                                                                                  Р.П.Серпенінов

№566 Про звіт голови Сарненської районної ради про свою діяльність

РІШЕННЯ
 
 
від « 09 » лютого 2018 року                                                                                                       № 566
 
 
Про звіт голови Сарненської
районної ради про свою
діяльність

 
 
 
        Заслухавши та обговоривши звіт голови районної ради про свою діяльність за період з січня 2017 року по січень 2018 року, відповідно до пункту 17 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Звіт голови районної ради Серпенінова Р.П. про свою діяльність за період з січня 2017 року по січень 2018 року взяти до відома (додається).
 
 
Голова ради                                                                                                                                       Р.П. Серпенінов

№567 Про звіт голови постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи про роботу комісії

РІШЕННЯ
 
 
від « 09 » лютого 2018 року                                                                                                                № 567
 
 
Про звіт голови постійної комісії
районної ради з питань охорони
здоров’я, материнства і дитинства
та ліквідації наслідків
Чорнобильської катастрофи про
роботу комісії
 
 
        Заслухавши та обговоривши звіт голови постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Іванюка В.П. про роботу комісії за період з листопада 2015 року по січень 2018 року, районна рада відзначає, що комісія здійснює свою діяльність відповідно до Положення про постійні комісії, Регламенту районної ради, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та інших нормативних актів. У звітному періоді постійна комісія провела 20 засідань, на яких було розглянуто 115 питань. Окрім сесійних питань комісія розглядала листи, звернення, доручення. За результатами вивчення і розгляду питань постійна комісія районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи приймала відповідні рішення, висновки та рекомендації, які вносилися на розгляд сесій районної ради. Відповідно до статей 43, 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Звіт голови постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Іванюка В.П. про роботу комісії за період із листопада 2015 року по січень 2018 року взяти до відома (додається).
        2. Постійній комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи посилити контроль за виконанням рішень районної ради, власних рекомендацій і забезпечити виконання доручень голови районної ради з питань, віднесених до відання постійної комісії.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (Іванюк В.П.).
 
 
Голова ради                                                                                                                                                  Р.П. Серпенінов

№568 Про реформування друкованого засобу масової інформації–газети «Сарненські новини», співзасновником якого є Сарненська районна рада

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                            № 568
 
 
Про реформування друкованого
засобу масової інформації–
газети «Сарненські новини»,
співзасновником якого є
Сарненська районна рада

 
 
 
        Розглянувши звернення приватного підприємства «Редакція газети «Сарненські новини», керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною 3 статті 4 Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», статтями 8, 20 Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні»,статтями 22, 23 Закону України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», враховуючи рішення районної ради від 22.02.2016 № 135 «Про реформування редакції газети «Сарненські новини», співзасновником якої є Сарненська районна рада», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Вийти зі складу співзасновників друкованого засобу масової інформації – газети «Сарненські новини».
        2. Укласти з приватним підприємством «Редакція газети «Сарненські новини» договір про висвітлення діяльності Сарненської районної ради.
        3. Надіслати це рішення трудовому колективу приватного підприємства «Редакція газети «Сарненські новини».
        4. Опублікувати це рішення у місячний строк з дня його прийняття у засобах масової інформації.
        5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.) та з правових питань, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики, регламенту районної ради (Бухало А.Г.).
 

Голова ради                                                                                                                                                           Р.П.Серпенінов

№569 Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Сарненської місцевої прокуратури на території району за 2017 рік

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                                 № 569
 
 
Про стан законності, заходи щодо її
зміцнення та результати діяльності
Сарненської місцевої прокуратури
на території району за 2017 рік
 
 
        Розглянувши інформацію Сарненської місцевої прокуратури про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Сарненської місцевої прокуратури за 2017 рік, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Інформацію про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Сарненської місцевої прокуратури за 2017 рік взяти до відома (інформація додається).
 
 
Голова ради                                                                                                                                Р.П.Серпенінов

№570 Про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати службової діяльності Сарненського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Рівненській області за 12 місяців 2017 року

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                                    № 570
 
 
Про стан боротьби зі злочинністю,
охорони громадського порядку та
результати службової діяльності
Сарненського відділу поліції Головного
управління Національної поліції у
Рівненській області за 12 місяців 2017
року
 
 
        Розглянувши інформацію Сарненського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Рівненській області про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати службової діяльності Сарненського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Рівненській області за 12 місяців 2017 року, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Інформацію Сарненського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Рівненській області про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати службової діяльності Сарненського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Рівненській області за 12 місяців 2017 року взяти до відома (інформація додається).
 
 
Голова ради                                                                                                                                             Р.П.Серпенінов

№571 Про районну програму забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2018 рік

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                                                           № 571
 
 
Про районну програму забезпечення
громадян, які страждають на рідкісні
(орфанні) захворювання, лікарськими
засобами та відповідними харчовими
продуктами для спеціального
дієтичного споживання на 2018 рік
 
 
         На підставі Основ законодавства України про охорону здоров’я, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 

ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Затвердити районну програму забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2018 рік, схвалену розпорядженням голови Сарненської районної державної адміністрації від 19 грудня 2017 року № 579 (далі – Програма), що додається.
        2. Фінансовому управлінню райдержадміністрації в районному бюджеті передбачити кошти в межах наявних фінансових ресурсів на виконання заходів Програми.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (Іванюк В.П.).
        Додаток 1.
        Додаток 2.
        Додаток 3.

Голова ради                                                                                                                           Р.П. Серпенінов

№572 Про районну програму протидії захворюванню на туберкульоз на 2018 рік

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                         № 572


Про районну програму протидії
захворюванню на туберкульоз
на 2018 рік                        
 
 
        На підставі Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров'я», відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Затвердити районну програму протидії захворюванню на туберкульоз на 2018 рік, схвалену розпорядженням голови Сарненської районної державної адміністрації від 8 лютого 2018 року №57 (далі - Програма), що додається.
        2. Фінансовому управлінню райдержадміністрації в районному бюджеті передбачити кошти в межах наявних фінансових ресурсів на виконання заходів Програми.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (Іванюк В.П.).
        Додаток до програми (додається).
 
Голова ради                                                                                                                                                   Р.П. Серпенінов

№573 Про звіт щодо виконання Програми увічнення пам’яті про події Другої світової війни 1939-1945 років та її учасників на період 2013-2017 років

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                               № 573


Про звіт щодо виконання Програми
увічнення пам’яті про події Другої
світової війни 1939-1945 років та її
учасників на період 2013-2017 років
 
 
        Заслухавши звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання Програми увічнення пам’яті про події Другої світової війни 1939-1945 років та її учасників на період 2013-2017 років, затвердженої рішенням районної ради від 14.03.2013 № 559, зі змінами від 13.09.2013 № 683, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання Програми увічнення пам’яті про події Другої світової війни 1939-1945 років та її учасників на період 2013-2017 років, схваленої розпорядженням голови райдержадміністрації від 03.02.2012 № 468, затвердженої рішенням районної ради від 14.03.2013 № 559, зі змінами від 13.09.2013 № 683, взяти до відома (звіт додається).
        2. Рішення районної ради від 14.03.2013 №559 «Про Програму увічнення пам’яті про події Другої світової війни 1939-1945 років та її учасників на період 2013-2017 років», зі змінами від 13.09.2013 № 683, визнати такими, що втратили чинність у зв’язку з закінченням терміну дії програми.
 
 
Голова ради                                                                                                                                 Р.П. Серпенінов

№574 Про звіт щодо виконання Програми будівництва (придбання) доступного житла в Сарненському районі на 2010-2017 роки

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                                         № 574


Про звіт щодо виконання Програми
будівництва (придбання) доступного
житла в Сарненському районі на 2010-
2017 роки

 
        Заслухавши звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання Програми будівництва (придбання) доступного житла в Сарненському районі на 2010-2017 роки, затвердженої рішенням районної ради від 27.07.2010 № 956, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання Програми будівництва (придбання) доступного житла в Сарненському районі на 2010-2017 роки, схваленої розпорядженням голови райдержадміністрації від 10.06.2010 № 275, затвердженої рішенням районної ради від 27.07.2010 № 956, взяти до відома (звіт додається).
        2. Рішення районної ради від 27.07.2010 № 956 «Про Програму будівництва (придбання) доступного житла в Сарненському районі на 2010-2017 роки» визнати таким, що втратило чинність, у зв’язку з закінченням терміну дії програми.
 
 
Голова ради                                                                                                                                                       Р.П. Серпенінов

№575 Про Програму розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування місцевого значення Сарненського району на 2018 рік

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                                                  № 575
 
 
Про Програму розвитку дорожнього
господарства, утримання доріг
загального користування місцевого
значення Сарненського району на
2018 рік
 
 
        З метою покращення стану доріг у районі, забезпечення ефективного функціонування та розвитку дорожньої мережі, покращення транспортної доступності віддалених населених пунктів до районного центру, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Затвердити Програму розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування місцевого значення Сарненського району на 2018 рік (далі – Програма), схвалену розпорядженням голови районної державної адміністрації від 05 лютого 2018 року № 50, що додається.
        2. Районній державній адміністрації забезпечити виконання заходів Програми.
        3. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті передбачати кошти на реалізацію Програми в межах наявних фінансових ресурсів.
        4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А).
        Додаток до програми.
 
Голова ради                                                                                                                           Р.П. Серпенінов

№576 Про звіт щодо виконання Програми реконструкції, удосконалення та розвитку автоматизованої системи централізованого оповіщення цивільного захисту Сарненського району на 2011-2017 роки

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                   № 576
 
 
Про звіт щодо виконання
Програми реконструкції,
удосконалення та розвитку
автоматизованої системи
централізованого оповіщення
цивільного захисту Сарненського
району на 2011-2017 роки
 
 
        Заслухавши звіт Сарненської райдержадміністрації про виконання Програми реконструкції, удосконалення та розвитку автоматизованої системи централізованого оповіщення цивільного захисту Сарненського району на 2011-2017 роки, районна рада зазначає, що в цілому заходи, передбачені програмою, виконувалися. Так, систематично проводився аналіз технічного стану апаратури, інших технічних засобів оповіщення і зв’язку, що входять до складу системи оповіщення, проводились планові перевірки системи оповіщення району (з включенням стійки централізованого виклику та з включенням електросирен міста та подачею мовної інформації); підтримується в постійній готовності система оповіщення до використання за призначенням; забезпечено постійну організаційну та технічну готовність системи оповіщення для своєчасного оповіщення органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, установ, підприємств, організацій, населення району щодо виникнення надзвичайних ситуацій та інформування про хід ліквідації їх наслідків.
        Протягом 2011- 2017 років кошти в районному бюджеті на виконання заходів Програми не виділялись.
        Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Звіт Сарненської райдержадміністрації про виконання Програми реконструкції, удосконалення та розвитку автоматизованої системи централізованого оповіщення цивільного захисту Сарненського району на 2011-2017 роки, затвердженої рішенням районної ради від 18.02.2011 № 135, взяти до відома (додається).
        2. Рішення районної ради від 18.02.2011 №135 «Про Програму реконструкції, удосконалення та розвитку автоматизованої системи централізованого оповіщення цивільного захисту Сарненського району на 2011-2017 роки» визнати таким, що втратило чинність у зв’язку із закінченням терміну дії програми.
 
 
Голова ради                                                                                                                      Р.П.Серпенінов

№577 Про реорганізацію комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради, шляхом перетворення в комунальне некомерційне підприємство «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної доп

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                  № 577
 
 
Про реорганізацію комунального
закладу «Сарненський районний центр
первинної медико-санітарної допомоги»
Сарненської районної ради, шляхом
перетворення в комунальне
некомерційне підприємство
«Сарненський районний центр
первинної медико-санітарної допомоги»
Сарненської районної ради
 
 
        З метою підвищення рівня медичного обслуговування населення, розширення можливостей щодо його доступності та якості, ефективності використання бюджетних коштів, а також розмежування первинного та вторинного рівня надання медичної допомоги мешканцями району, відповідно до Законів України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров’я» від 06 квітня 2017 року № 2002-VIII, «Про основи законодавства про охорону здоров’я», «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування», статей 59, 78, 137 Господарського кодексу України, статей 104 - 108 Цивільного кодексу України, керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Реорганізувати комунальний заклад «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради (код ЄДРПОУ: 38440010), шляхом перетворення в юридичну особу комунальне некомерційне підприємство «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради.
        2. Визнати комунальне некомерційне підприємство «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради правонаступником усього майна, прав та обов’язків комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради.
        3. Призначити комісію з реорганізації комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради (далі – Комісія з реорганізації) та затвердити її склад згідно з додатком.
        4. Голові комісії з реорганізації Максимук О.А.:
        4.1. У триденний термін з дня прийняття рішення повідомити державного реєстратора щодо реорганізації комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради шляхом перетворення в юридичну особу комунальне некомерційне підприємство «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради та подати в установленому законодавством порядку необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів.
        4.2. Повідомити в установленому чинним законодавством України порядку працівників комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради про реорганізацію закладу. Забезпечити дотримання соціально-правових гарантій працівників комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради у порядку та на умовах, визначених чинним законодавством України.
        4.3. Скласти передавальний акт та подати його на затвердження Сарненській районній раді після закінчення строку пред’явлення вимог кредиторами до комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради.
        5. Установити строк проведення реорганізації комунального заклад «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради, шляхом перетворення в юридичну особу комунальне некомерційне підприємство «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради - шість місяців з дня оприлюднення повідомлення про прийняття цього рішення.
        6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (Іванюк В.П.) та з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
 
 
Голова ради                                                                                                                                                           Р.П. Серпенінов

№578 Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                                   № 578
 
 
Про затвердження Статуту
комунального некомерційного підприємства
«Сарненський районний центр
первинної медико-санітарної допомоги»
Сарненської районної ради
 
 
        Розглянувши клопотання Сарненської районної державної адміністрації, відповідно до Законів України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров’я», розпорядження Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 року № 1033 «Про схвалення Концепції реформи фінансування системи охорони здоров’я», з метою забезпечення суспільних потреб територіальних громад Сарненського району в наданні медичних послуг, спрямованих на збереження, поліпшення та відновлення здоров’я населення на первинному рівні, керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Затвердити Статут комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради, що додається.
        2. Керівнику комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради, здійснити організаційно-правові заходи, необхідні для державної реєстрації Статуту відповідно до чинного законодавства України.
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
 
 
Голова ради                                                                                                                                  Р.П. Серпенінов

№579 Про передачу із спільної власності територіальних громад Сарненського району приміщення фельдшерсько- акушерського пункту, що перебуває на балансі комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико- санітарної допомоги» Сарненської

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                               № 579
 

Про передачу із спільної власності
територіальних громад Сарненського
району приміщення фельдшерсько-
акушерського пункту, що перебуває на балансі
комунального закладу «Сарненський
районний центр первинної медико-
санітарної допомоги» Сарненської
районної ради у комунальну власність
Вирівської сільської ради Сарненського
району Рівненської області
 
 
        Розглянувши звернення Вирівського сільського голови від 22.01.2018 №01/29-22 щодо передачі у комунальну власність територіальної громади Вирівської сільської ради приміщення фельдшерсько-акушерського пункту, керуючись рішенням Сарненської районної ради від 21.04.2017 №388 «Про затвердження Положення про порядок передачі об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району», керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Передати із спільної власності територіальних громад Сарненського району приміщення фельдшерсько-акушерського пункту, що перебуває на балансі комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради у комунальну власність Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області згідно з додатком, що додається.
        2. Комунальному закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради спільно з Вирівською сільською радою Сарненського району Рівненської області в місячний термін провести приймання-передачу майна, зазначеного у додатку, у порядку, встановленому чинним законодавством, і надати один примірник акту відділу з питань юридичного забезпечення роботи ради та комунальної власності виконавчого апарату районної ради.
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (Іванюк В.П.) та з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
 
 
Голова ради                                                                                                                    Р.П. Серпенінов

№580 Про закріплення за комунальним закладом «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради на праві оперативного управління індивідуально визначеного майна

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                                   № 580
 
 
Про закріплення за комунальним
закладом «Сарненський районний
центр первинної медико-санітарної
допомоги» Сарненської районної ради
на праві оперативного управління
індивідуально визначеного майна
 
 
        Розглянувши лист Сарненської районної державної адміністрації, враховуючи рішення Сарненської районної ради від 13.09.2013 №697 «Про передачу індивідуально визначеного майна з балансу відділу охорони здоров’я Сарненської районної державної адміністрації на баланс комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико - санітарної допомоги» Сарненської районної ради», від 09.06.2017 №425 «Про передачу автомобіля «НИВА» з балансу комунального підприємства «Ринок» Сарненської районної ради на баланс комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради», відповідно до статті 137 Господарського кодексу України, керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Закріпити за комунальним закладом «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради на праві оперативного управління індивідуально визначене майно, що перебуває на балансі комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради а саме: легковий автомобіль Opel Combo, реєстраційний номер ВК 6799 АТ, випуску 2009 року, колір білий, кузов № W0L0XCF06A4103567, інвентарний номер – 10100001, балансова вартість – 141 652 грн. 00 коп. (сто сорок одна тисяча шістсот п’ятдесят дві гривні 00 коп.); легковий автомобіль Chevrolet Niva 21230, реєстраційний номер ВК 3172 ВХ, випуску 2006 року, колір сірий, кузов № X9L21230060121331, інвентарний номер – 10100001, балансова вартість – 82 241 грн. 00 коп. (вісімдесят дві тисячі двісті сорок одна грн. 00 коп.).
        2. Головному лікарю комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради забезпечити перереєстрацію майна, зазначеного у пункту 1 рішення, у встановленому законодавством порядку.
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (Іванюк В.П.) та з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
 
 
Голова ради                                                                                                                                                    Р.П. Серпенінов

№581 Про передачу з балансу відділу охорони здоров’я Сарненської районної державної адміністрації на баланс комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради індивідуально визначеного майна

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                                      № 581


Про передачу з балансу відділу
охорони здоров’я Сарненської
районної державної адміністрації на
баланс комунального закладу
«Сарненський районний центр
первинної медико-санітарної
допомоги» Сарненської районної ради
індивідуально визначеного майна
 
 
        Розглянувши лист районної державної адміністрації, у зв’язку з ліквідацією відділу охорони здоров’я Сарненської районної державної адміністрації, відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації від 10 жовтня 2017 року №109-к «Про внесення змін до штатного розпису райдержадміністрації», враховуючи Постанову Кабінету Міністрів України від 07.09.1998 №1388 «Про затвердження порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів», згідно з рішенням Сарненської районної ради від 21.04.2017 №388 «Про затвердження Положення про порядок передачі об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району», керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Передати з балансу відділу охорони здоров’я Сарненської районної державної адміністрації на баланс комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради індивідуально визначене майно, а саме: легковий автомобіль Opel Combo, реєстраційний номер ВК 6755 АТ, випуску 2009 року, колір білий, кузов № W0L0XCF06A4084099, інвентарний номер – 10130003, балансова вартість – 143 712 грн. 00 коп. (сто сорок три тисячі сімсот дванадцять гривень), легковий автомобіль Opel Combo, реєстраційний номер ВК 7610 АТ, випуску 2009 року, колір білий, кузов № W0L0XCF06A4100054, інвентарний номер – 10130010, балансова вартість – 139861 грн. 00 коп. (сто тридцять дев’ять тисяч вісімсот шістдесят одна гривня), легковий автомобіль ВАЗ 21213, реєстраційний номер ВК 8951 АР , випуску 1999 року, колір зелений, кузов № XТА212130Y1448109, інвентарний номер – 10130001, балансова вартість – 56416 грн. 00 коп. (п’ятдесят шість тисяч чотириста шістнадцять грн.).
        2. Закріпити за комунальним закладом «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради на праві оперативного управління майно, зазначене у пункті 1 рішення.
        3. Голові ліквідаційної комісії відділу охорони здоров’я Сарненської районної державної адміністрації та головному лікарю комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради у місячний термін здійснити приймання-передачу майна, вказаного у пункті 1 цього рішення, і надати один примірник акту відділу з питань юридичного забезпечення роботи ради та комунальної власності виконавчого апарату районної ради.
        4. Головному лікарю комунального закладу «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради забезпечити перереєстрацію майна у встановленому законодавством порядку.
        5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (Іванюк В.П.) та з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
 
 
Голова ради                                                                                                                                    Р.П. Серпенінов

№582 Про створення тимчасової контрольної комісії Сарненської ради з питань вивчення стану використання сільськогосподарських земель на території Сарненського району Рівненської області

РІШЕННЯ
 

від «09» лютого 2018 року                                                                                               № 582
 
 
Про створення тимчасової контрольної
комісії Сарненської ради з питань
вивчення стану використання
сільськогосподарських земель на
території Сарненського району
Рівненської області

 
        Відповідно до статті 48 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 105 Регламенту районної ради, з метою здійснення контролю за виконанням рішень та протокольних доручень районної ради з питань використання земель сільськогосподарського призначення на території Сарненського району Рівненської області, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Створити тимчасову контрольну комісію Сарненської районної ради з питань вивчення стану використання земель сільськогосподарського призначення на території Сарненського району Рівненської області (далі - тимчасова контрольна комісія).
        2. Обрати персональний склад тимчасової контрольної комісії:
        голова тимчасової контрольної комісії Сарненської районної ради - Босюк Анатолій Ярославович депутат районної ради;
        члени тимчасової контрольної комісії:
        -Колоїзд Олег Володимирович, депутат районної ради;
        - Хомук Олександр Миколайович, депутат районної ради;
        -Бухало Андрій Григорович, депутат районної ради;
        - Белеля Сергій Олександрович, депутат районної ради;
        - Кузьмичук Василь Васильович, депутат районної ради.
        3. Основними завданнями тимчасової контрольної комісії визначити: вивчення стану використання земель сільськогосподарського призначення на території Сарненського району Рівненської області, у тому числі укладання договорів оренди землі, земельних часток (паїв), сплати відповідних платежів до бюджетів місцевого самоврядування та власникам земельних часток (паїв), а також надання пропозицій та рекомендацій щодо усунення виявлених порушень.
        4. Оприлюднити це рішення в газеті «Сарненські новини».
        5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань аграрної політики, земельних ресурсів, екології, природокористування та соціального розвитку села (Белеля С.О.).
 
 
Голова ради                                                                                                                                         Р.П. Серпенінов

№583 Про внесення змін до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду та орендні ставки на нерухоме майно (будівлі, споруди, приміщення) спільної власності територіальних громад району

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                           № 583


Про внесення змін до Методики
розрахунку і порядку використання
плати за оренду та орендні ставки на
нерухоме майно (будівлі, споруди,
приміщення) спільної власності
територіальних громад району
 
 
        Розглянувши звернення Сарненського стадіону «Мрія» Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України, керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Постановою Кабінету Міністрів України від 10.08.1995 № 629 «Про затвердження Методики оцінки об’єктів оренди, Порядку викупу орендарем оборотних матеріальних засобів та Порядку надання в кредит орендареві коштів та цінних паперів», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Унести зміни до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду та орендні ставки на нерухоме майно (будівлі, споруди, приміщення) спільної власності територіальних громад району, затвердженої рішенням районної ради від 23.12.2016 № 337, а саме:
        1.1. Пункт 16.1. викласти в новій редакції: «Орендодавці спрямовують орендну плату, що залишається в їх розпорядженні на виконання їх статутних завдань, а також на утримання майна спільної власності територіальних громад району, в тому числі, на виготовлення правовстановлюючих документів».
        2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).
 
 
Голова ради                                                                                                                                                         Р.П.Серпенінов

№584 Про передачу у комунальну власність Кузьмівської сільської ради із спільної власності територіальних громад Сарненського району комунального підприємства «Сарненське бюро технічної інвентаризації» Сарненської районної ради

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                     № 584
 
 
Про передачу у комунальну власність
Кузьмівської сільської ради із спільної
власності територіальних громад
Сарненського району комунального
підприємства «Сарненське бюро
технічної інвентаризації» Сарненської
районної ради
 
 
        Розглянувши рішення Кузьмівської сільської ради 22.12.2017 № 295«Про передачу у комунальну власність Кузьмівської сільської ради із спільної власності територіальних громад Сарненського району комунального підприємства «Сарненське бюро технічної інвентаризації» Сарненської районної ради, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» та Положення про порядок передачі в оренду майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад району, та порядок проведення конкурсу на проведення конкурсу на право укладання договору оренди майна, що є спільною власністю територіальних громад Сарненського району», яке затверджене рішенням районної ради від 21.04.2017 № 387, керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Передати у комунальну власність Кузьмівської сільської ради із спільної власності територіальних громад Сарненського району комунальне підприємство «Сарненське бюро технічної інвентаризації» Сарненської районної ради з відповідним майном.
        2. Комунальному закладу «Сарненське бюро технічної інвентаризації» Сарненської районної ради спільно з Кузьмівською сільською радою Сарненського району Рівненської області в місячний термін провести приймання-передачу майна у порядку, встановленому чинним законодавством, і надати один примірник акту відділу з питань юридичного забезпечення роботи ради та комунальної власності виконавчого апарату районної ради.
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на відділ з питань юридичного забезпечення роботи ради та комунальної власності виконавчого апарату районної ради та постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Банацький В.А.).


Голова ради                                                                                                                                                     Р.П.Серпенінов

№585 Про звіт щодо виконання районної програми “Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому” на 2017 рік

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                                            № 585
 
 
Про звіт щодо виконання
районної програми
“Забезпечення пільгового проїзду
учнів до місця навчання і
додому” на 2017 рік
 
 
        Заслухавши звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми “Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому” на 2017 рік, затвердженої рішенням районної ради від 23 грудня 2016 року №335 “Про районну програму “Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому” на 2017 рік”, керуючись статтею 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми “Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому” на 2017 рік взяти до відома (додається).
        2. Рішення районної ради від 23 грудня 2016 року №335 “Про районну програму “Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому” на 2017 рік” визнати таким, що втратило чинність, у зв’язку із закінченням терміну дії програми.
 
 
Голова ради                                                                                                                                                   Р.П. Серпенінов

№586 Про звіт щодо виконання районної програми розвитку дошкільної освіти Сарненського району на 2011-2017 роки

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                                     № 586
 
 
Про звіт щодо виконання
районної програми
розвитку дошкільної освіти
Сарненського району на
2011-2017 роки
 
 
        Заслухавши звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми розвитку дошкільної освіти Сарненського району на 2011-2017 роки, затвердженої рішенням районної ради від 15 квітня 2011 року № 191, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної програми розвитку дошкільної освіти Сарненського району на 2011-2017 роки взяти до відома (додається).
        2. Рішення районної ради від 15 квітня 2011 року № 191 «Про районну програму розвитку дошкільної освіти Сарненського району на 2011-2017 роки» визнати таким, що втратило чинність, у зв’язку із закінченням терміну дії програми.
 

Голова ради                                                                                                    Р.П. Серпенінов

№587 Про внесення змін до районної Програми «Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому» на 2018 рік

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                                                         № 587
 
 
Про внесення змін до районної
Програми «Забезпечення
пільгового проїзду учнів до
місця навчання і додому» на
2018 рік
 
 
        Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Внести до районної Програми «Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому» на 2018 рік (далі – Програма), затвердженої рішенням районної ради від 22 грудня 2017 року № 555 , зміни, схвалені розпорядженням голови районної державної адміністрації від 26 січня 2018 року № 32, а саме: розділ 5. «Фінансування Програми» викласти в новій редакції (додається).
        2. Фінансовому управлінню Сарненської районної державної адміністрації в районному бюджеті на 2018 рік передбачити кошти, в межах реальних фінансових ресурсів, на виконання цієї Програми.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури і духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму.
 
 
Голова ради                                                                                                                                                            Р.П. Серпенінов

№588 Про звіт щодо виконання районної цільової соціальної програми реформування системи закладів для дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на період з 2008 по 2017 роки

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                                                № 588
 

Про звіт щодо виконання районної
цільової соціальної програми
реформування системи закладів для
дітей - сиріт та дітей, позбавлених
батьківського піклування, на період
з 2008 по 2017 роки

 
 
 
        Розглянувши звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної цільової соціальної програми реформування системи закладів для дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на період з 2008 по 2017 роки, керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Звіт Сарненської районної державної адміністрації про виконання районної цільової соціальної програми реформування системи закладів для дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на період з 2008 по 2017 роки, затвердженої рішенням районної ради від 12.06.2008 №422, зі змінами, взяти до відома (звіт додається).
        2. Рішення Сарненської районної ради від 12.06.2008 №422 “Про районну цільову соціальну програму реформування системи закладів для дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на період з 2008 по 2017 роки”, зі змінами від 18.02.2011 №126, від 24.02.2012 №361 зняти з контролю у зв’язку із закінченням терміну дії програми.
 
 
Голова ради                                                                                                                                           Р.П. Серпенінов

№589 Про внесення змін до районної цільової програми соціально - правового захисту дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, на 2018 - 2020 роки

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                                № 589


Про внесення змін до районної
цільової програми соціально -
правового захисту дітей - сиріт,
дітей, позбавлених батьківського
піклування, та дітей, які опинилися
в складних життєвих обставинах, на
2018 - 2020 роки
 
 
         На виконання Закону України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування", керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Внести до районної цільової програми соціально - правового захисту дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, на 2018 - 2020 роки (далі - Програма), затвердженої рішенням районної ради від 15 грудня 2017 року № 542, зміни, схвалені розпорядженням голови районної державної адміністрації від 01 лютого 2018 року № 41, а саме: затвердити Заходи щодо виконання Програми в новій редакції (додаються).
         2. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті на відповідні роки передбачати кошти на реалізацію Програми в межах реальних фінансових ресурсів.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури і духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму.
 

Голова ради                                                                                                                                                Р.П. Серпенінов

№590 Про програму розвитку культури Сарненського району на 2018 - 2022 роки

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                                              № 590


Про програму розвитку
культури Сарненського району
на 2018 - 2022 роки

 
 
 
        Керуючись Законом України «Про культуру», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 01 лютого 2016 року № 119-р «Про схвалення Довгострокової стратегії розвитку культури – стратегії реформ», з метою забезпечення реалізації стратегічних цілей державної політики у сфері культури Сарненського району, відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Затвердити програму розвитку культури Сарненського району на 2018-2022 роки (далі - Програма) схвалену, розпорядженням голови Сарненської районної державної адміністрації від 26 січня 2018 року № 33 (додається).
        2. Фінансовому управлінню райдержадміністрації передбачати в районному бюджеті кошти на виконання Програми на відповідні роки в межах наявних фінансових ресурсів.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури і духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму.
        Додаток до програми.
 
Голова ради                                                                                                                                                                  Р.П.Серпенінов

№591 Про районну програму військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України та інших військових формуваннях на 2018 – 2021 роки

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                                № 591


Про районну програму військово-
патріотичного виховання та
підготовки молоді до служби в
Збройних Силах України та інших
військових формуваннях на 2018 –
2021 роки
 
 
        На виконання Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", Указу Президента України від 25 жовтня 2002 року № 948/2002 "Про Концепцію допризовної підготовки і військово-патріотичного виховання молоді", керуючись статтею 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Затвердити районну програму військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України та інших військових формуваннях на 2018 – 2021 роки, схвалену розпорядженням голови райдержадміністрації від 25 січня 2018 року № 28, (додається).
        2. Фінансовому управлінню райдержадміністрації в районному бюджеті на відповідні роки передбачати кошти на виконання заходів Програми в межах реальних фінансових ресурсів.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури і духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму.
 
Голова ради                                                                                                              Р.П. Серпенінов

№592 Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту в Сарненському районі на 2018-2020 роки

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                                                     № 592
 
 
Про внесення змін до Програми
розвитку фізичної культури і
спорту в Сарненському районі на
2018-2020 роки
 
 
        Відповідно до Закону України «Про фізичну культуру і спорт», керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Внести до Програми розвитку фізичної культури і спорту в Сарненському районі на 2018-2020 роки (далі – Програма), затвердженої рішенням районної ради від 10 листопада 2017 року № 527, зміни, схвалені розпорядженням голови райдержадміністрації від 07 лютого 2018 року № 53, а саме: пункт ІV «Фінансове забезпечення виконання Програми» викласти в новій редакції (додається).
        2. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті на відповідні роки передбачити кошти на реалізацію заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури і духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму.
 
 
Голова ради                                                                                                                      Р.П. Серпенінов

№593 Про внесення змін до районної програми соціального захисту учасників антитерористичної операції на 2015-2018 роки

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                              № 593


Про внесення змін до районної
програми соціального захисту
учасників антитерористичної
операції на 2015-2018 роки
 
 
        Відповідно до пункту 16 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 02 лютого 2011 року №116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість», зі змінами, з метою здійснення заходів щодо забезпечення безоплатного харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів та звільнення від плати за харчування вихованців дошкільних навчальних закладів, батьки яких є учасниками антитерористичної операції та батьки яких віднесені до осіб, постраждали під час участі у масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, а також членів сімей осіб, смерть яких пов’язана з участю у зазначених акціях, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 

ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Внести до районної програми соціального захисту учасників антитерористичної операції на 2015-2018 роки (далі - Програма), затвердженої рішенням районної ради від 21 травня 2015 року №1205, зміни, схвалені розпорядженням голови райдержадміністрації від 05 лютого 2018 року № 48, а саме в додатку до Програми пункт 15 викласти в новій редакції згідно з додатком, що додається.
        2. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті на 2018 рік передбачити кошти в межах реальних фінансових ресурсів на виконання заходів Програми.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення (Ведров А.О.).
 

Голова ради                                                                                                                                               Р.П. Серпенінов

№594 Про районну Програму «Забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2018 рік»

РІШЕННЯ
 
 
від «09» лютого 2018 року                                                                                             № 594
 
 
Про районну Програму
«Забезпечення виконання судових
рішень та виконавчих документів
на 2018 рік»
 
 
        На підставі Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 03 серпня 2011 року №845 « Про затвердження Порядку виконання рішень про стягнення коштів державного та місцевих бюджетів або боржників», керуючись ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Затвердити районну Програму «Забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2018 рік», схвалену розпорядженням голови Сарненської районної державної адміністрації від 07 лютого 2018 року № 52 (далі – Програма), що додається.
        2. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті передбачати кошти в межах наявних фінансових ресурсів на виконання заходів Програми.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення (Ведров А.О.).
 
 
Голова ради                                                                                                                                                 Р.П. Серпенінов

№595 Про внесення змін до районної Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2015 – 2018 роки

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                              № 595


Про внесення змін до районної
Програми соціального захисту
громадян «Турбота» на 2015 – 2018
роки
 
 
        Відповідно до Законів України «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», «Про соціальний захист дітей війни», відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Внести до районної Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2015 – 2018 роки (далі – Програма), затвердженої рішенням районної ради від 16 січня 2015 року № 1090, зміни, схвалені розпорядженням голови райдержадміністрації від 08 лютого 2018 року № 56, а саме: розділ «Фінансове забезпечення виконання Програми» викласти в новій редакції (додається).
        2. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті на відповідні роки передбачати кошти на реалізацію заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.
        3. Рішення районної ради від 10 листопада 2017 року № 528 «Про внесення змін до районної програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2015-2018 роки» визнати таким, що втратило чинність.
        4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення (Ведров А.О.).
        Додаток до програми.

Голова ради                                                                                                                                                Р.П.Серпенінов

№596 Про внесення змін до районної програми «Ветеран» на 2014 -2018 роки

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                          № 596


Про внесення змін до районної програми
«Ветеран» на 2014 -2018 роки
 
 
        Відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        1. Внести до районної програми «Ветеран» на 2014 - 2018 роки (далі - Програма), затвердженої рішенням Сарненської районної ради від 27.11.2013 №746, зі змінами від 18.02.2015 № 1129, від 25.03.2015 № 1144, від 29.04. 2016 № 165, від 22.07.2016 № 231, від 09.06. 2017 № 420, від 19.09.2017 № 449, зміни, схвалені розпорядженням голови райдержадміністрації від 08 лютого 2018 року № 58, а саме:
        1.1. Пункт 9 заходів з реалізації районної програми «Ветеран» на 2014-2018 роки викласти в новій редакції, що додається.
        1.2. Додаток 3 до заходів з реалізації районної програми «Ветеран» на 2014-2018 роки викласти в новій редакції, що додається.
        2. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті на відповідні роки передбачати кошти в межах реальних фінансових ресурсів на виконання заходів Програми.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення ( Ведров А.О.).
 
 
Голова ради                                                                                                                                       Р.П. Серпенінов

№597 Про звіт щодо виконання районного бюджету за 2017 рік

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                          № 597


Про звіт щодо виконання
районного бюджету за 2017 рік
 
 
        Заслухавши та обговоривши звіт райдержадміністрації про виконання районного бюджету за 2017 рік, районна рада констатує, що до загального фонду районного бюджету надійшло 96684,5 тис.грн. власних та закріплених доходів, що на 33375,3 тис.грн., або на 52,7 відсотка більше порівняно з 2016 роком.
        Виконання затвердженого з урахуванням змін на 2017 рік плану забезпечено на 105,7 відсотка, або додатково отримано до бюджету 5243,9 тис.гривень.
        Крім власних доходів, у звітному році до районного бюджету надійшли в повному обсязі із загального фонду державного бюджету базова дотація – 34378,4 тис.грн., стабілізаційна дотація – 2010,9 тис.грн., додаткова дотація з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я – 37036,0 тис.грн., освітня субвенція – 167574,7 тис.грн., медична субвенція – 69830,0 тис.грн., субвенція з Клесівського селищного бюджету за рахунок медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам – 1253,9 тис.гривень.
        Із загального фонду державного бюджету отримано субвенцій на загальну суму 397753,2 тис.грн. або 99,4 відсотка до планових показників з урахуванням змін.
        Крім цього, надійшло інших субвенцій районному бюджету з обласного бюджету на суму 2704,3 тис.грн., з Клесівського селищного бюджету – 733,0 тис.грн. та бюджетів місцевого самоврядування – 1800,3 тис.гривень.
         Протягом 2017 року із загального фонду районного бюджету проведено видатків всього на суму 797542,3 тис.грн., або 98,6 відсотка до уточнених призначень на звітний період.
        З них на утримання установ, організацій та здійснення заходів з районного бюджету спрямовано 750942,9 тис.грн., або 99,0 відсотків до затверджених призначень з урахуванням змін.
        Відповідно до частини 4 статті 80 Бюджетного кодексу України, керуючись пунктом 17 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійною комісією районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення, районна рада
 
 
в и р і ш и л а :
 
 
        1. Затвердити звіт про виконання районного бюджету за 2017 рік.
        1.1. По загальному фонду:
        1.1.1. По доходах в сумі 811759,2 тис.грн.;
        1.1.2. По видатках в сумі 797542,3 тис.грн. з перевищенням доходів над видатками 14216,9 тис.грн.
        1.2. По спеціальному фонду:
        1.2.1. По доходах в сумі 21920,0 тис.грн.;
        1.2.2. По видатках в сумі 30125,0 тис.грн., з перевищенням видатків над доходами 8205,0 тис.грн.
        Додаток.
 
Голова ради                                                                                                                                                   Р.П.Серпенінов

№598 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1600 га, яка перебуває в оренді приватного акціонерного товариства «ВФ Україна» на території Костянтинівської сільської ради Сарненського району Рівненсь

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                        № 598


Про затвердження технічної документації з
нормативної грошової оцінки земельної
ділянки площею 0,1600 га, яка перебуває в
оренді приватного акціонерного товариства
«ВФ Україна» на території Костянтинівської
сільської ради Сарненського району
Рівненської області
 
 
        Розглянувши клопотання приватного акціонерного товариства «ВФ Україна» щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1600 га, яка перебуває в оренді товариства для розміщення та експлуатації інших технічних засобів зв’язку (для будівництва та обслуговування базової станції стільникового мобільного зв’язку) на території Костянтинівської сільської ради Сарненського району Рівненської області, відповідну технічну документацію, розроблену Рівненською регіональною філією Державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» і погоджену в установленому порядку, враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 28.12.2017 № 708, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 

ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 5625482500:03:001:0111, площею 0,1600 га, яка перебуває в оренді приватного акціонерного товариства «ВФ Україна» для розміщення та експлуатації інших технічних засобів зв’язку (для будівництва та обслуговування базової станції стільникового мобільного зв’язку) на території Костянтинівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
 
 
Голова ради                                                                                                                                                         Р.П. Серпенінов

№599 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 6,3926 га, яка передана в оренду фізичній особі-підприємцю Бежнюку Олександру Петровичу на території Немовицької сільської ради Сарненського району Рівнен

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                                         № 599


Про затвердження технічної документації
з нормативної грошової оцінки земельної
ділянки площею 6,3926 га, яка передана в
оренду фізичній особі-підприємцю Бежнюку
Олександру Петровичу на території
Немовицької сільської ради Сарненського
району Рівненської області
 
 
        Розглянувши клопотання фізичної особи-підприємця Бежнюка Олександра Петровича щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 6,3926 га, яка передана йому в оренду для рибогосподарських потреб на території Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області, відповідну технічну документацію, розроблену Рівненською регіональною філією Державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» і погоджену в установленому порядку, враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 29.12.2017 № 697, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 5625485400:05:003:0242, площею 6,3926 га, яка передана в оренду фізичній особі-підприємцю Бежнюку Олександру Петровичу для рибогосподарських потреб на території Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.


Голова ради                                                                                                                                             Р.П. Серпенінов

№600 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1075 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами на територі

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                             №600


Про затвердження технічної документації з
нормативної грошової оцінки земельної ділянки
площею 0,1075 га, що відводиться в оренду
товариству з обмеженою відповідальністю
«Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на
користування надрами на території Вирівської
сільської ради Сарненського району Рівненської
області
 
 
        Розглянувши клопотання Державного підприємства «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області, відповідну технічну документацію, розроблену Державним підприємством «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» і погоджену в установленому порядку, враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 05.02.2018 № 73, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 5625480900:04:001:0257, площею 0,1075 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
 

Голова ради                                                                                                                     Р.П. Серпенінов

№601 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 6,6154 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами на територі

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                             №601
 
 
Про затвердження технічної документації з
нормативної грошової оцінки земельної ділянки
площею 6,6154 га, що відводиться в оренду
товариству з обмеженою відповідальністю
«Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на
користування надрами на території Вирівської
сільської ради Сарненського району Рівненської
області
 
 
        Розглянувши клопотання Державного підприємства «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області, відповідну технічну документацію, розроблену Державним підприємством «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» і погоджену в установленому порядку, враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 05.02.2018 № 74, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 5625480900:04:001:0258, площею 6,6154 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
 
 
Голова ради                                                                                                                          Р.П. Серпенінов

№602 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 10,4123 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами на територ

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                               №602
 
 
Про затвердження технічної документації з
нормативної грошової оцінки земельної
ділянки площею 10,4123 га, що відводиться в оренду
товариству з обмеженою відповідальністю
«Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на
користування надрами на території
Вирівської сільської ради Сарненського району
Рівненської області
 
 
        Розглянувши клопотання Державного підприємства «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області, відповідну технічну документацію, розроблену Державним підприємством «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» і погоджену в установленому порядку, враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 05.02.2018 № 75, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 5625480900:04:001:0259, площею 10,4123 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
 

Голова ради                                                                                                                              Р.П. Серпенінов

№603 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 10,5297 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами на територ

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                              №602
 
 
Про затвердження технічної документації з
нормативної грошової оцінки земельної ділянки
площею 10,5297 га, що відводиться в оренду
товариству з обмеженою відповідальністю
«Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на
користування надрами на території Вирівської
сільської ради Сарненського району Рівненської
області
 
 
        Розглянувши клопотання Державного підприємства «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області, відповідну технічну документацію, розроблену Державним підприємством «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» і погоджену в установленому порядку, враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 05.02.2018 № 72, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 5625480900:04:001:0260, площею 10,5297 га, що відводиться в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Технобуд» на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 10.08.2001 № 2505 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, на території Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.
 
 
Голова ради                                                                                                                                        Р.П. Серпенінов

№604 Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік

РІШЕННЯ


від 9 лютого 2018 року                                                                                                                 №604
 

Про внесення змін до
районного бюджету на 2018 рік
 
 
        Керуючись пунктом 17 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Бюджетним кодексом України зі змінами, Законом України “Про Державний бюджет України на 2018 рік”, іншими чинними нормативно-правовими актами з цих питань, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Внести зміни до рішення районної ради від 22 грудня 2017 року №558 “Про районний бюджет на 2018 рік”, а саме:
        1. Зменшити доходи загального фонду районного бюджету за рахунок інших субвенцій з бюджетів місцевого самоврядування на суму 448,7 тис.грн. згідно з додатком №1 цього рішення.
        2. Збільшити видатки загального фонду районного бюджету на суму 4585,3 тис.грн. згідно з додатками №2,№3,№6 цього рішення, в тому числі за рахунок:
        спрямування:
        вільного залишку бюджетних коштів на суму 7769,0 тис.грн.; залишку коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що утворився на початок бюджетного періоду на суму 6848,0 тис.грн.;
         залишку медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що утворився на початок бюджетного періоду на суму 8,1 тис.грн.;
        залишку субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на суму 2400,0 тис.грн.;
        зменшення:
         інших субвенцій з бюджетів місцевого самоврядування на суму 448,7 тис.грн.;
        за рахунок коштів, що передаються із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) на суму 11991,1 тис.грн.
        3. Зменшити обсяг резервного фонду районного бюджету на 1000,0 тис.грн. згідно з додатком №3 цього рішення та установити в сумі 1000,0 тис.грн.
        4. Затвердити обсяг доходів загального фонду районного бюджету в сумі 935389,8 тис.грн., обсяг видатків загального фонду районного бюджету в сумі 939423,8 тис.грн. з дефіцитом загального фонду районного бюджету в сумі 4034,0 тис.грн.
        5. Збільшити доходи спеціального фонду районного бюджету, в тому числі бюджету розвитку на суму 127,5 тис.грн. згідно додатку №1 цього рішення, в тому числі за рахунок інших субвенцій з бюджетів місцевого самоврядування.
        6. Збільшити видатки спеціального фонду районного бюджету в тому числі бюджету розвитку на суму 12348,1 тис.грн. згідно з додатками №2,№3,№5 цього рішення, з них за рахунок:
        спрямування залишку субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на суму 229,5 тис.грн.;
        інших субвенцій з бюджетів місцевого самоврядування на суму 127,5 тис.грн.;
         коштів, що передаються із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) на суму 11991,1 тис.грн.
        7. Затвердити обсяг доходів спеціального фонду районного бюджету в сумі 4816,8 тис.грн., в тому числі бюджету розвитку в сумі 127,5 тис.грн., обсяг видатків спеціального фонду районного бюджету в сумі 18037,4 тис.грн., в тому числі бюджету розвитку в сумі 13348,1 тис.грн.
        8. Установити дефіцит спеціального фонду районного бюджету в тому числі бюджету розвитку в сумі 13220,6 тис.грн., джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) в сумі 12991,1 тис.грн. та залишок спеціального фонду в сумі 229,5 тис.грн. згідно з додатком №2 цього рішення.
        9. Внести зміни до обсягів міжбюджетних трансфертів та здійснити їх розподіл між місцевими бюджетами району згідно з додатком №4 цього рішення:
         по загальному фонду:
        інших субвенцій з бюджетів місцевого самоврядування на суму 448,7 тис.грн.;
         іншої субвенції з районного бюджету Стрільському сільському бюджету на суму 47,3 тис.грн.;
        по спеціальному фонду:
        іншої субвенції з Вирівського сільського бюджету районному бюджету на суму 127,5 тис.грн.;
         іншої субвенції з районного бюджету обласному бюджету на суму 1000,0 тис.грн.
        10. Затвердити перелік об’єктів, видатки на які у 2018 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку районного бюджету згідно з додатком №5 цього рішення.
        11. Враховуючи звернення головних розпорядників коштів, здійснити перерозподіл бюджетних призначень за програмною класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів та економічною класифікацією в межах загального обсягу районного бюджету згідно з додатком №3 цього рішення.
        12. Збільшити обсяг видатків районного бюджету на реалізацію державних, регіональних та районних галузевих програм на суму 2599,5 тис.грн., з них: по загальному фонду районного бюджету на суму 2521,5 тис.грн., по спеціальному фонду районного бюджету на суму 78,0 тис.грн. згідно з додатком №6 цього рішення і затвердити їх загальний обсяг в сумі 5471,7 тис.грн., в тому числі по загальному фонду районного бюджету в сумі 4393,7 тис.грн., по спеціальному фонду районного бюджету в сумі 1078,0 тис.грн.
        13. Затвердити субвенцію з районного бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку регіонів, а саме на реалізацію програми економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2018 рік, зокрема на виконання районною державною адміністрацією та її структурними підрозділами делегованих законами України повноважень органів місцевого самоврядування відповідно до Закону України “Про джерела фінансування органів державної влади” за рахунок вільного залишку районного бюджету в сумі 1400,0 тис.грн.
        Надати право районній державній адміністрації здійснити розподіл субвенції на виконання делегованих повноважень між її структурними підрозділами.
        14. Додатки №1-№6 до цього рішення є невід’ємною його частиною.
        15. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, податків та соціального захисту населення (Ведров А.О.).
 
 
Голова ради                                                                                                                           Р.П.Серпенінов

№605 Про депутатський запит депутата районної ради Мельника К.П.

РІШЕННЯ


від «09» лютого 2018 року                                                                                                                 № 605


Про депутатський запит депутата
районної ради Мельника К.П.

 
 
 
        Розглянувши письмовий депутатський запит депутата районної ради Мельника К.П. щодо вирішення питання реконструкції зовнішньої вбиральні Глушицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Сарненського району, керуючись статтею 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 11, 12 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
        Депутатський запит депутата районної ради Мельника К.П. підтримати та направити для розгляду голові Сарненської районної ради (додається).
 

Голова ради                                                                                                              Р.П. Серпенінов